nascar Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 @ Sanzi Nem! Nekünk PC-seknek nemsokára itt lesz a FarCry 2.! És kit érdekel az Instincts :!:
nascar Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Átdolgozott engine, még meghökkentõbb képi megjelenítés stb., stb.! De te is megnézheted, hogy milyen lesz, lehet a következõ játék! Új ATI és Crytek demók, itt értelemszerüen a CryTek demot telepítsd fel, és csodálkozz!
Greene Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Tehát akkor az instincts az az elsõ rész, átdolgozva? @nascar: Nem igazán szeretem az FPS-eket XBOX-on, mert többnyire nehéz a konzollal gyorsan és pontosan célozni. Hiába állt már rá a kezem. A splinternél meg a fegyvert alig használom, és annyira sok a funkció, hogy elkél a sok gomb. A Far Cry grafikája csodálatosan szép, kíváncsi leszek a 2. rész mit tud még rárakni .
nascar Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 @ Greene Utánanéztem az Insticts-nek, hát a képekbõl ítélve más, mint a sima PC-s játék! A képi megjelenítés itt is kiváló! Abban igazad van, hogy FPS-re sokkal jobb az egér+billentyûzet kombináció! Már nagyon várom az FC 2-õt! Volt olyan, hogy amikor már mindenkit kiírtottam a pályán, akkor elkezdtem barangolni, és csodáltam az apró részleteket! De mostanában a Riddick, és a Boiling Point is hasonlóan szép!
Gyalo92 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Nascar! Mennyibe fog kerülni kb. a Far Cry 2 ?
nascar Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 PC-re a szokásos 10-12 ezer körül lesz majd, szerintem! De nagyon gyorsan esnek az árak! Én pár hónapja 3990-ért vettem meg az eredeti FarCry-t :!:
manguszta Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Az, hogy a Crysis nem titkoltan a FarCry 2, csak új névvel. Tehát ugyanazt a stílust viszik tovább (figyelmesen kellett volna elolvasni a pletykák linket )
Sanzi Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Az, hogy a Crysis nem titkoltan a FarCry 2, csak új névvel. Tehát ugyanazt a stílust viszik tovább (figyelmesen kellett volna elolvasni a pletykák linket ) Lusta voltam végigolvasni az egészet.
Chabi1 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Letöltöttem a GS videokat Az elsõ az ugyanaz mint ami eddig is volt. A másodikból meg nem értek semmit mert nem tudok németül
Sanzi Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 De ha túl szép lesz, akkor meg nem fog indulni. ír:
Chabi1 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Leszedték!!! A games*ar-osok leszedték De tessék a hivatalos link >> katt ide << Lehet csodálkozni
manguszta Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Far Cry 2 (Crysis) elõzetes a februári GameStarban! Bõvebben.
Sanzi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 De elég szemetek, hogy behomályosítják a képet.
manguszta Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Volt szerencsém elolvasni GS cikket, hát le vagyok nyűgözve Hat oldalt ráadásul ennyi információval sok lenne összefoglalni, a cikket magát lefotózva meg nem raknám fel, mert az az IDG-nek nem nagyon tetszene.
Garono Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Én a Crysis-ra leszek kíváncsi... főleg történetre. Mit találhatnak ki, ezt a hajós esetet már eljátszották.
Recommended Posts