Guest Share Posted July 1, 2005 Mikor jön ki a második része? Már nagyon várooom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted October 5, 2005 @ Sanzi Nem! Nekünk PC-seknek nemsokára itt lesz a FarCry 2.! És kit érdekel az Instincts :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyalo92 0 Share Posted October 5, 2005 MIben lesz jobb a Far Cray 2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted October 5, 2005 Átdolgozott engine, még meghökkentõbb képi megjelenítés stb., stb.! De te is megnézheted, hogy milyen lesz, lehet a következõ játék! Új ATI és Crytek demók, itt értelemszerüen a CryTek demot telepítsd fel, és csodálkozz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted October 6, 2005 Tehát akkor az instincts az az elsõ rész, átdolgozva? @nascar: Nem igazán szeretem az FPS-eket XBOX-on, mert többnyire nehéz a konzollal gyorsan és pontosan célozni. Hiába állt már rá a kezem. A splinternél meg a fegyvert alig használom, és annyira sok a funkció, hogy elkél a sok gomb. A Far Cry grafikája csodálatosan szép, kíváncsi leszek a 2. rész mit tud még rárakni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted October 6, 2005 @ Greene Utánanéztem az Insticts-nek, hát a képekbõl ítélve más, mint a sima PC-s játék! A képi megjelenítés itt is kiváló! Abban igazad van, hogy FPS-re sokkal jobb az egér+billentyûzet kombináció! Már nagyon várom az FC 2-õt! Volt olyan, hogy amikor már mindenkit kiírtottam a pályán, akkor elkezdtem barangolni, és csodáltam az apró részleteket! De mostanában a Riddick, és a Boiling Point is hasonlóan szép! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyalo92 0 Share Posted October 18, 2005 Nascar! Mennyibe fog kerülni kb. a Far Cry 2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted October 18, 2005 PC-re a szokásos 10-12 ezer körül lesz majd, szerintem! De nagyon gyorsan esnek az árak! Én pár hónapja 3990-ért vettem meg az eredeti FarCry-t :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manguszta 0 Share Posted January 22, 2006 [MOVIE] Crysis - az elsõ DX10-es játék!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted January 22, 2006 És mi köze ennek a FarCry-hoz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manguszta 0 Share Posted January 22, 2006 Az, hogy a Crysis nem titkoltan a FarCry 2, csak új névvel. Tehát ugyanazt a stílust viszik tovább (figyelmesen kellett volna elolvasni a pletykák linket ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted January 22, 2006 Az, hogy a Crysis nem titkoltan a FarCry 2, csak új névvel. Tehát ugyanazt a stílust viszik tovább (figyelmesen kellett volna elolvasni a pletykák linket ) Lusta voltam végigolvasni az egészet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted January 22, 2006 Letöltöttem a GS videokat Az elsõ az ugyanaz mint ami eddig is volt. A másodikból meg nem értek semmit mert nem tudok németül Link to comment Share on other sites More sharing options...
manguszta 0 Share Posted January 30, 2006 >> Crysis - hivatalosan << Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted January 30, 2006 De ha túl szép lesz, akkor meg nem fog indulni. ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manguszta 0 Share Posted February 6, 2006 Crysis scans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted February 6, 2006 "Nincs ilyen cikk" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manguszta 0 Share Posted February 6, 2006 Leszedték!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted February 7, 2006 Leszedték!!! A games*ar-osok leszedték De tessék a hivatalos link >> katt ide << Lehet csodálkozni Link to comment Share on other sites More sharing options...
manguszta 0 Share Posted February 7, 2006 Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted February 7, 2006 Uramisten! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manguszta 0 Share Posted February 8, 2006 Far Cry 2 (Crysis) elõzetes a februári GameStarban! Bõvebben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted February 8, 2006 De elég szemetek, hogy behomályosítják a képet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manguszta 0 Share Posted February 15, 2006 Volt szerencsém elolvasni GS cikket, hát le vagyok nyűgözve Hat oldalt ráadásul ennyi információval sok lenne összefoglalni, a cikket magát lefotózva meg nem raknám fel, mert az az IDG-nek nem nagyon tetszene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted February 15, 2006 Én a Crysis-ra leszek kíváncsi... főleg történetre. Mit találhatnak ki, ezt a hajós esetet már eljátszották. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts