bata Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Segítséget szeretnék kérni. Vettünk egy asztali PANASONIC DVD irót, és hozzá RAM lemezeket. Az a problémám, hogy utána nem tudom átmásolni -R-s lemezre. A PC-ben egy LG irónk van, és NERO 6-tal próbáltam átirni. Az eredmény UNSUPPORT hibaüzenet a PANASONIC lejátszóban
nagygabor Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Nem lehet, hogy az asztali író másolásvédelemmel látja el a RAM lemezt? Vagy a Nero vagy a gépben lévõ LG nem támogatja a RAM-ot?
bata Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Ha R/W próbálom irni ugyanavval a módszerrel a lejátszó tökéletesen mûködik
Reyorkin Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ha jól értem, felveszel valamit a DVD-RAM-ra a Pana felvevõvel, aztán azt akarod PC-n átírni +/-R lemezre. 1. miért kevered bele a PC-t, amikor a Pana megírja, és le is zárja neked a lemezt, és így máris más lejátszóban is használható DVD-Video-t kapsz. 2. ha mégsem kerülhetõ ki a PC, akkor ne RAM-ra, hanem RW lemezre vedd fel a dolgot, aztán a PC-n képfájlként tudod kezelni. (az a bizonyos felvevõ merevlemezes vagy nem?)
Aneurysm Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 TMPEG DVD Author nevezetû programba behúzod a RAM lemezen lévõ VR0 fájlt, és õ rendes VOB, IFO stb fájlokat fog neked belõle csinálni. Azt Nero-val DVD-Video módban kell kiírni.
iszemenyei Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Sziasztok! Van olyan Panasonic asztali író ami nem ír újraírható DVD-t, mint az enyém. Utólag szeretném esetleg szerkeszteni ill. kiírni PC-rõl VIDEO/DVD lemezre. Mit javasoltok???? A TMPEG DVD Author melyik verziója fut VISTA alatt??? Más program nem alkalmas DVD RAM -ból valamilyen hétköznaoi VIDEO/DVD formátumra konvertálni? (pl. ULEAD mittoménmi...)
Recommended Posts