Jump to content
GSForum - Segélyvonal

MSN messenger telefonra

Recommended Posts

Posted

Hello! Lehet MSN messengert telepíteni Sony Ericcson k700i telefonra? Egyáltalán lehet ilyet?

Posted

Biztos lehet WAP-on, egyik haverom így MSN-ezett, amíg nem volt nete. De pontosan em tudom, hogy hogyan. :upsz:

Posted

Én tudtam, ingyen le lehet tölteni valahonnan egy telefonos verziót, és IrDA-n vagy Bluetooth-on kerezstül át lehet küldeni. De nem emlékszem honna szedtem. :hááát:

Posted

Igen, GPRS kapcsolattal már megoldható a dolog, éz mivel az MSN nem csinál nagy adatforgalmat, így nem is kerül sokba.

Posted (edited)

MSN S60 platform-ra

Ez egynek a leírása, de ha beírod az oldal keresõjébe, hogy MSN, akkor egy csomó(-nak a leírását? :hááát: )-t kiad... Természetesem csak a legújabb telefonokra... :D

Bocs, de a keresési oldalt nem lehet belinkelni... :Sír:

Edited by Spányik Balázs
Posted

Nekem van javás msnem, aki kéri annak elküldöm. És nem csak az s60as telefonokhoz működik, a k700ihez is fog.

Posted

eMSN. Én ezt használom. Bár az a gáz, hogy gprs WAP eléréssel elég sok adatot eszik, ám Mobile internettel egész éjjel csak 200 kb-ot zabált meg. (meg az akksimat) :)

Posted
eMSN. Én ezt használom. Bár az a gáz, hogy gprs WAP eléréssel elég sok adatot eszik, ám Mobile internettel egész éjjel csak 200 kb-ot zabált meg. (meg az akksimat) :)

eMSN nekem is megvolt,de sajnos elsõ alkalommal elküldött egy smst külföldre :D .

De azt a progit én is szerettem,de annak még van egy másik kis bibije,hogy csak symbianos telefonnal meg sony erocssonnal nem fog :D .

• 1 year later...
Posted

Sziasztok valaki meg tudja mondani, hogy hogy lehet Sony Ericsson K510ire MSN-t tenni? És ha teszek rá ez pénzbe kerül vagyis a használata? Kérlek minél előbb válaszoljatok!

Köszi!

• 5 months later...
Posted

Internetes MSN: m.ebuddy.com

Telefonon internetkapcsolattal mûködik. ;)

• 2 months later...
Posted

Hy <-- ??? mindenkinek!

Letöltöttem az Im programot ami javás,,, <-- ???nos nekem elindult a program kék szinű háttere van,, <-- ??? de csak net kapcsolat kell hozzá? p<-- ???l ha 1 órát beszélek msn-en kb mennyibe kerül az nekem? m<-- ???ás kérdés pl felt<-- ???udok vele lépni azaz a telefonommal tudok írni Windows Messenger-re is?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...