Babyboom 0 Share Posted February 3, 2006 Sziasztok okosok!!!!!!!!!! Ha van egy kis lelki erõtõk és némi megértésetek megoszthatnátok itt hogy melyek azok a játékok a neten, melyek ingyen letölthetõek és játszhatóak, hogy megkönnyítsétek nehéz napjaink. Egy tipp már van WARROCK----warrock.hu nekem nagyon bejött .HA tudtok még komolyabb játszható game-t azt nagyon birnám. és kösz kösz kösz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiwer 0 Share Posted February 4, 2006 Kinght online. Én nem játszok vele, csak olvastam róla a GS fórumon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted February 4, 2006 Silkroad Online <- MMORPG KalOnline <- MMORPG MuOnline <- MMORPG Rakion <- MMOTPS Gun Bound <- Ezt nem tudom milyen mûfaj, nem próbáltam ki. Apokalipszis: Én ki akartam próbálni, de sajnos SP2-vel nem megy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiwer 0 Share Posted February 4, 2006 Anarchy Online Az alapjáték ingyen letölthetõ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babyboom 0 Author Share Posted February 4, 2006 EZ szuper kösz mindenkinek ilyen boldog vagyok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted February 11, 2006 Találtam mégegyet, nem tudom milyen, de ingyenes, és online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkiki 0 Share Posted April 16, 2006 Enemy-Territory!!!! Wolfenstein alapokon "nyugvó?!" FPS. Teljesen ingyenes. Kifejezetten online játékra kifejlesztve. WWW.ENEMY-TERRITORY.HU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted April 16, 2006 Ugyan nem ingyenes, de jelképes összegért megvehetõ a Starcraft: Brood War ( kb. 1000 ft), Batle.net-en ingyen játszható. Már 8 éves játék, mégis sokan játszanak még vele, van egyfajta hangulata. És gyengébb gépeken is gond nélkül elfut. Egy manapság már fillérekért megvehetõ p2-es konfig több mint elég neki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted April 17, 2006 Fuh, ADani... A fél élete a P1-esemnek abbõl telt ki, hogy pörgette a StarCraft CD-t. Természetesen eredetiben ott virít a polocn a kiegészítõvel együtt. Felejthetetlen, és még most is játszok vele annak ellenére, hogy 8! éves játék. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csibe283 0 Share Posted April 18, 2006 A régi játékok is nagyon jók tudnak lenni. Nekem egyik nagy kedvencem volt a Hocus Pocus, illetve a Putt-Putt. De nemrég például a Duke Nukem: Manhattan Project-tel játszottam, ami nem épp egy új játék. Ez is mutatja, hogy a régi játékok is le tudják foglalni az embert. Csak ajánlani tudom a Microsoft Pandora's Box-ot, ami igaz nem ingyenes, de nagyon kellemes zenével és grafikával mozgatja meg az agyat. Nálam õ az abszolút legjobb. És hogy ne legyek offtopic annyira: Van egy játék, amirõl egy volt osztálytársamtól hallottam. Õszintén megmondom nektek, hogy halvány lila gõzöm nincs mi ez , ha jól emlékszem valami szerepjáték. Ha valakit érdekel itt a link: Thrillion Kincsei Ha pedig inkább letölthetõ online játékra gondoltok, akkor: America's Army Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted April 18, 2006 @Sanzi Nem csak te. Klikk! Innen még replayeket is le lehet szedni, sokat lehet ám belõle tanulni az okosoktól. Mi még a suliban is játszottuk órán is ( ott is P1-es gépek voltak, és bírta). Sõt van hozzá ingyenes magyaritás is a HunCraft, a sulibna is az ment, elvégre azt mindenki értette. Nagyon jól meg van csinálva, még a hangok is magyarok benne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted April 18, 2006 Lineage II MMORGP Egyik haverom sokat játszik vele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manguszta 0 Share Posted April 19, 2006 De ez fizetõs, nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Somentosz 0 Share Posted October 21, 2007 Errõl a KalOnline-ról mit tudtok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
donathl 0 Share Posted March 17, 2008 Helló! Ingyen online játék a Twlve Sky is, MMORPG, nekem nagyon bejön! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 222 Share Posted April 24, 2008 Trackmania Nations Forever. Ingyenes és egész jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávid Csaba 229 Share Posted June 9, 2008 AMOS RPG Egyelõre fizetõs, de aki figyelmesen olvassa a honlapot, láthatja, hogy készül az ingyenes része is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoicsi 0 Share Posted June 16, 2008 AMOS elvileg júliustól ingyenes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skel91 0 Share Posted June 19, 2008 Mostanában Project Torque-ozok. Autós mmo, nekem bejön. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudi 0 Share Posted April 2, 2009 (edited) Üdv, látom jól kihalt ez a topic szóval úgy gondoltam feldobom egy jó kis ingyenes MMO-val:) Szóval ő lenne az: http://www.runesofmagic.com/en/index.html Edited April 2, 2009 by tudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts