Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Ingyen online

Babyboom

Recommended Posts

Posted

Sziasztok okosok!!!!!!!!!! :hááát:

Ha van egy kis lelki erõtõk és némi megértésetek megoszthatnátok itt hogy melyek azok a játékok a neten, melyek ingyen letölthetõek és játszhatóak, hogy megkönnyítsétek nehéz napjaink. ;)

Egy tipp már van WARROCK----warrock.hu nekem nagyon bejött :P .HA tudtok még komolyabb játszható game-t azt nagyon birnám. :lol::lol::lol::lol: és kösz kösz kösz

Posted

EZ szuper kösz mindenkinek ilyen boldog vagyok :D:D:D:D:D

• 2 months later...
Posted

Enemy-Territory!!!!

Wolfenstein alapokon "nyugvó?!" FPS. Teljesen ingyenes.

Kifejezetten online játékra kifejlesztve.

WWW.ENEMY-TERRITORY.HU

Posted

Ugyan nem ingyenes, de jelképes összegért megvehetõ a Starcraft: Brood War ( kb. 1000 ft), Batle.net-en ingyen játszható. Már 8 éves játék, mégis sokan játszanak még vele, van egyfajta hangulata. És gyengébb gépeken is gond nélkül elfut. Egy manapság már fillérekért megvehetõ p2-es konfig több mint elég neki.

Posted

Fuh, ADani... A fél élete a P1-esemnek abbõl telt ki, hogy pörgette a StarCraft CD-t. Természetesen eredetiben ott virít a polocn a kiegészítõvel együtt. Felejthetetlen, és még most is játszok vele annak ellenére, hogy 8! éves játék.

Posted

A régi játékok is nagyon jók tudnak lenni. Nekem egyik nagy kedvencem volt a Hocus Pocus, illetve a Putt-Putt. De nemrég például a Duke Nukem: Manhattan Project-tel játszottam, ami nem épp egy új játék. Ez is mutatja, hogy a régi játékok is le tudják foglalni az embert. :) Csak ajánlani tudom a Microsoft Pandora's Box-ot, ami igaz nem ingyenes, de nagyon kellemes zenével és grafikával mozgatja meg az agyat. :) Nálam õ az abszolút legjobb. 8)

És hogy ne legyek offtopic annyira:

Van egy játék, amirõl egy volt osztálytársamtól hallottam. Õszintén megmondom nektek, hogy halvány lila gõzöm nincs mi ez :D , ha jól emlékszem valami szerepjáték. Ha valakit érdekel itt a link:

Thrillion Kincsei

Ha pedig inkább letölthetõ online játékra gondoltok, akkor:

America's Army

Posted

@Sanzi

Nem csak te. Klikk! Innen még replayeket is le lehet szedni, sokat lehet ám belõle tanulni az okosoktól. Mi még a suliban is játszottuk órán is ( ott is P1-es gépek voltak, és bírta). Sõt van hozzá ingyenes magyaritás is a HunCraft, a sulibna is az ment, elvégre azt mindenki értette. Nagyon jól meg van csinálva, még a hangok is magyarok benne.

• 1 year later...
Posted

Errõl a KalOnline-ról mit tudtok?

• 4 months later...
Posted

Helló!

Ingyen online játék a Twlve Sky is, MMORPG, nekem nagyon bejön!

• 1 month later...
  • 1 month later...
Dávid Csaba
Posted

AMOS RPG

Egyelõre fizetõs, de aki figyelmesen olvassa a honlapot, láthatja, hogy készül az ingyenes része is.

Posted

AMOS elvileg júliustól ingyenes.

Posted

Mostanában Project Torque-ozok. Autós mmo, nekem bejön.

• 9 months later...