Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Outlook mentés

Recommended Posts

Szerdahelyi Gergely
Posted

Kellemes estét!

Szeretnék egy számítógépet újratelepíteni, amin Office 2003 fut. Az adatok mentésével az Outlookban (nem Express) azonban bajom van. Az import/export nem sokat ér - a névjegyzékre jó -, de az összes levelet és mellékletet is szeretném lementeni.

Úgy sejtem, ha lemásolom a mappát a D-re, formázok, telepítek és visszarakom, nem fog menni.

De ha már nyitottam témát, valaki leírná az Expressét is? (A magamét is újraraknám)

Halasi Miklós
Posted

A Segélyvonalon van egy ingyenes program is e célra, de az Outlooknál elég lementeni csak a pst fájlt, abban minden benne van, kivéve a postafiók beállításait.

Az Expressbõl meg a címjegyzéket ki tiudod exportálni, a fiókokat is fájlba, a mappákat meg lementheted a könyvtárukkal együtt.

Szerdahelyi Gergely
Posted

Az expressét megtaláltam, de a másikat nem :upsz:

Mi ez a program? Vagy kb. melyik számban volt?

Halasi Miklós
Posted

A Segélyvonal CD-n az AutoBackup a Rendszer könyvtárban.

Szerdahelyi Gergely
Posted

Köszi azt hiszem megtaláltam.

• 3 months later...
Posted

Van egy jó beépülõ modul a Microsoft weblapján PST Backup néven, ami a leírás szerint:

"A személyes mappák biztonsági mentésére szolgáló letölthetõ bõvítmény rendszeres idõközönként biztonsági másolatot készít a .PST fájlokról az Outlook 2000-es és újabb verzióiban, így egyszerûen biztosítható az Outlook programban létrehozott összes mappájának biztonsági mentése. "

Én használom Outlook 2003-ban, és kiválóan mûködik.