urughai Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Jobban eligazodnék az optikai ill. virtuális meghajtóim között, ha át lehetne nevezni õket CDROM-ról (a DVD-írókat is így nevezi ) a saját nevükre. Pl.:ASUS, LG vagy akár VIRTUAL_ALCOHOL, VIRTUAL_DAEMON. Winxpsp2 op. rendszerrõl volna szó.
Sanzi Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Ez engem is érdekelne, mert soha nem tudom, hogy akkor G meghajtó micsoda...
arpsoft Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Hozzál létre belõlük egy parancsikont. Azt arra nevezed, amire akarod. A nevek egyébként a shell32.dll-ben vannak tárolva.
warynski Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Én a Total Commander-t használom és abban a Tweak TC segédprogrammal arra nevezem át a meghajtókat, amire akarom.
Sanzi Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Nah, mindekettõ megoldást kipróbálom, hátha beválik/megszokom. u.i.: TweakTC-ben ezt hol tudom megcsinálni, mert így elsõre nem találtam.
urughai Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Én így csináltam:Csatt Köszönöm a hasznos és gyors segítséget!
kori Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 A késõbbi telepítéseknél nem okoz problémát az átnevezés?
urughai Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 De ez csak a TC-ben látszik így, nem? Ja-ja! Mást nem használok fájlkezelésre.
Sanzi Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Én így csináltam:Csatt Köszönöm a hasznos és gyors segítséget! kösz, így már világos. Én is szinte csak TC-t használok.
arpsoft Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ja-ja! Mást nem használok fájlkezelésre. Ezt ugye mondhattad volna az elején is.
Recommended Posts