Machado 0 Share Posted January 31, 2006 Valaki játszik vele, én alig bírom abbahagyni Info (Javítva, kösz Chabi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted January 31, 2006 Este kipróbálom A ReVolt is nagy kedvencem Szeretem az ilyeneket ui.: kicsit rosszul linkeltél Link to comment Share on other sites More sharing options...
manguszta 0 Share Posted January 31, 2006 Kipróbáltam nagyon jó! Egy kis multit összehozhatnánk közösen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted January 31, 2006 Mégcsak most töltöm le, eddig nem volt rá idõm Holnap este mehet a játék Link to comment Share on other sites More sharing options...
manguszta 0 Share Posted January 31, 2006 Király, én benne vagyok! Aki a leggyorsabb netes, az csinál szervert (én 2536/512). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machado 0 Author Share Posted January 31, 2006 Csatlakoznék én is mint topic-nyitó Holnap este megfelelne nektek? Nekem 1024/128 netem van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted February 11, 2006 Ma próbáltam ki ez az ingyenes online autós játékot, és nagyon megfogott. Ez egy ilyen online verseny, sok-sok pályával, és sok-sok versenyzõvel. Meg kell adnunk nemzetünket, és kocsit kell választanunk, aztán irány a pálya. A legjobb, hogy saját autót is festhetünk. Ki kell próbálnia mindenkinek! --- Arra gondoltam, hogy rendezhetnénk havonta egy PC Wolrd kupát, mint Avatarverseny, meg Aláírás-verseny, és akkor havonta lenne egy gyõztes. Mit szólnátok hozzá? Szerk.: Ja nem írtam linket. Itt van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elodloic 0 Share Posted October 17, 2006 HI! Tudnátok segíteni? A TM-et ha elindítom,akkor bejön az introvideó,a menü,pályaválasztó,stb,de amikor kezdené a versenyt,mindíg kilép a játékból. Nem értem,egy hete még jó volt. Tudnátok msegíteni? Különben én is csak megerõsíteni mtudom a tapasztalatokat,naon szupa játék! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzolee21 0 Share Posted November 20, 2006 Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Én a videokártyámhoz kaptam ezt a játékot, és csak ugy tudok csatlakozni a szerverre ha megadok egy U/p kódot, ami az eredeti cd-re rá van írva! Eddig ok. De csalom a haveromat játszani és õ hogy tud felcsatlakozni ha nincs kódja????? Elõre is kösz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted November 20, 2006 Ez egy tök ingyenes játék, nem lehet, hogy Te a sima Trackmania-t, vagy a Trackmania Sunrise-t kaptad a VGA-hoz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzolee21 0 Share Posted November 20, 2006 Nem. Ez a trackmania nations eswc special edition! az addig ok, hogy nekem kér u/p-t, de letöltöttem az sg.hu-ról is, majd azt felraktam és ott is kért! Pontosabban amikor ráklikkelek az Internet-re ezt kéri Login: xxxxxxx Passworld: xxxxxxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted November 20, 2006 Létre kell hozni egy fiókot. Úgy emlékszem ezt a játékon belül is megteheted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltchelsea 0 Share Posted December 3, 2006 Itt biztosan tudsz regelni: www.trackmania.com. Játékon belül nem lehet a sima TM ESWC-ben... Valaki egy multira??? Kéne szervezni egy versenyt ezeken a pályákon (csak alappályát említek): C-7 vagy C-9 ( a legutolsó beginner) D-7 PRO A-1 PRO A-2 PRO A-9 Ha valakinek kedve van, az jelezze nekem. Sajnos nincs szerverem, szóval olyan is jelentkezzen, aki rendelkezik ilyennel. Azért említek beépítetteket, mert ezek mindenhol betöltõdnek és kiismerhetõk. Cheatmentes övezet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
...:::HARDCORE:::... 0 Share Posted July 15, 2007 Letöltöttem egy csomo jó autót a TMN-hez es a versenyeken csak én látom az autót, a többi versenyző csak a sima alapautót látja... Meg lehet oldani valahogy, hogy a letöltött autómat mindenki lássa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 805 Share Posted July 15, 2007 Gondolom, ha õk is letöltik, nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
...:::HARDCORE:::... 0 Share Posted July 15, 2007 Nem, nem hiszem. Egyesek azt mondták nekem, hogy csak ha eredeti játék van meg, akkor látják a többiek is... De ez egy ingyenes játék, nem tudom hogy lehet eredeti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted July 15, 2007 Érdekes, én régen sokat játszottam vele, és egyetlen egy kiegészítõt sem tettem fel, ám egyszer mégis láttam olyan versenyzõt, aki Ladával tolta ( ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
...:::HARDCORE:::... 0 Share Posted July 16, 2007 Igen én is láttam más autóval gyerekeket, de nagyon sok mindenki panaszkodik erre a dologra... Jó lenne kicsit feszíteni a fullra tuningolt Murcielagoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WKaresz 0 Share Posted December 31, 2007 Sziasztok! A trackmaniában hogy kell neten játszani? Ott kódot kér, hogy belépjek de akkor hol kell regisztrálni? Légy szíves írj rendesen! Üdv.:Gereby Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexka2 0 Share Posted January 4, 2009 Hello sziasztok. Nem tudjátok honnan lehet letölteni TM-hez járműveket? Azt tudom hogy, hogy kell belinkelni a játékba, csak azt nem tudom, hogy honnan lehet leszedni autókat. Segítségeiteket előre is köszönöm ALEX Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexka2 0 Share Posted January 23, 2009 Hello, nagyon nagyon fontos lenne!!! Celeron 1.70GHz 512MB RAM. Betöltöttem a TM-be az autókat, meg is jeleníti a játékban a jármûveknél. Ez eddig OK. de a versenyben nem jeleníti meg az autó formáját csak a színét. Kérlek segítsetek. ALex és barátja LACUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_fan 0 Share Posted April 10, 2009 Tök jó ez a játék, már én is alig bírom abbahagyni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts