Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Trackmania Nations

Recommended Posts

Posted

Valaki játszik vele, én alig bírom abbahagyni 8):D

Info

(Javítva, kösz Chabi :upsz: )

Posted

Este kipróbálom :) A ReVolt is nagy kedvencem 8) Szeretem az ilyeneket :upsz:

ui.: kicsit rosszul linkeltél :hááát:

Posted

Kipróbáltam nagyon jó! Egy kis multit összehozhatnánk közösen...

Posted

Mégcsak most töltöm le, eddig nem volt rá idõm :( Holnap este mehet a játék :)

Posted

Király, én benne vagyok! Aki a leggyorsabb netes, az csinál szervert (én 2536/512).

Posted

Csatlakoznék én is mint topic-nyitó :) Holnap este megfelelne nektek? Nekem 1024/128 netem van.

• 2 weeks later...
Posted

Ma próbáltam ki ez az ingyenes online autós játékot, és nagyon megfogott. Ez egy ilyen online verseny, sok-sok pályával, és sok-sok versenyzõvel. ;) Meg kell adnunk nemzetünket, és kocsit kell választanunk, aztán irány a pálya. A legjobb, hogy saját autót is festhetünk. Ki kell próbálnia mindenkinek!

---

Arra gondoltam, hogy rendezhetnénk havonta egy PC Wolrd kupát, mint Avatarverseny, meg Aláírás-verseny, és akkor havonta lenne egy gyõztes. ;) Mit szólnátok hozzá? :D

Szerk.: Ja nem írtam linket. :upsz:Itt van.

• 8 months later...
Posted

HI!

Tudnátok segíteni?

A TM-et ha elindítom,akkor bejön az introvideó,a menü,pályaválasztó,stb,de amikor kezdené a versenyt,mindíg kilép a játékból.

Nem értem,egy hete még jó volt.

Tudnátok msegíteni?

Különben én is csak megerõsíteni mtudom a tapasztalatokat,naon szupa játék!

• 1 month later...
Posted

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne. Én a videokártyámhoz kaptam ezt a játékot, és csak ugy tudok csatlakozni a szerverre ha megadok egy U/p kódot, ami az eredeti cd-re rá van írva! Eddig ok. De csalom a haveromat játszani és õ hogy tud felcsatlakozni ha nincs kódja?????

Elõre is kösz

Posted

Ez egy tök ingyenes játék, nem lehet, hogy Te a sima Trackmania-t, vagy a Trackmania Sunrise-t kaptad a VGA-hoz? :hááát:

Posted

Nem. Ez a trackmania nations eswc special edition! az addig ok, hogy nekem kér u/p-t, de letöltöttem az sg.hu-ról is, majd azt felraktam és ott is kért!

Pontosabban amikor ráklikkelek az Internet-re

ezt kéri

Login: xxxxxxx

Passworld: xxxxxxxx

Posted

Létre kell hozni egy fiókot. :ötlet: Úgy emlékszem ezt a játékon belül is megteheted.

• 2 weeks later...
Posted

Itt biztosan tudsz regelni: www.trackmania.com. Játékon belül nem lehet a sima TM ESWC-ben... Valaki egy multira???

Kéne szervezni egy versenyt ezeken a pályákon (csak alappályát említek):

C-7 vagy C-9 ( a legutolsó beginner)

D-7

PRO A-1

PRO A-2

PRO A-9

Ha valakinek kedve van, az jelezze nekem. Sajnos nincs szerverem, szóval olyan is jelentkezzen, aki rendelkezik ilyennel. Azért említek beépítetteket, mert ezek mindenhol betöltõdnek és kiismerhetõk. Cheatmentes övezet!

• 7 months later...
...:::HARDCORE:::...
Posted

Letöltöttem egy csomo jó autót a TMN-hez es a versenyeken csak én látom az autót, a többi versenyző csak a sima alapautót látja... Meg lehet oldani valahogy, hogy a letöltött autómat mindenki lássa?

Posted

Gondolom, ha õk is letöltik, nem? :ötlet:

Posted

Nem, nem hiszem. Egyesek azt mondták nekem, hogy csak ha eredeti játék van meg, akkor látják a többiek is... De ez egy ingyenes játék, nem tudom hogy lehet eredeti... :S

Posted

Érdekes, én régen sokat játszottam vele, és egyetlen egy kiegészítõt sem tettem fel, ám egyszer mégis láttam olyan versenyzõt, aki Ladával tolta ( :) ). :hmm:

Posted

Igen én is láttam más autóval gyerekeket, de nagyon sok mindenki panaszkodik erre a dologra... Jó lenne kicsit feszíteni a fullra tuningolt Murcielagoval. :D

• 5 months later...
Posted

Sziasztok!

A trackmaniában hogy kell neten játszani?

Ott kódot kér, hogy belépjek de akkor hol kell regisztrálni?

Légy szíves írj rendesen! Üdv.:Gereby

• 1 year later...
Posted

Hello sziasztok. Nem tudjátok honnan lehet letölteni TM-hez járműveket? Azt tudom hogy, hogy kell belinkelni a játékba, csak azt nem tudom, hogy honnan lehet leszedni autókat. Segítségeiteket előre is köszönöm :pislog: ALEX

• 3 weeks later...
Posted

Hello, nagyon nagyon fontos lenne!!! Celeron 1.70GHz 512MB RAM. Betöltöttem a TM-be az autókat, meg is jeleníti a játékban a jármûveknél. Ez eddig OK. de a versenyben nem jeleníti meg az autó formáját csak a színét. Kérlek segítsetek. :üdv: ALex és barátja LACUS

• 2 months later...
Posted

Tök jó ez a játék, már én is alig bírom abbahagyni... :)