értetlen Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Van egy nulla kilobájtos méretû exe fájl az asztalomon, melyet törölni nem tudok! A neve: vrlgc75.exe Amikor törölném, a következõ hibaüzi jön:" vrlgc75a nem törölhetõ: Másik személy vagy program használja. Zárjon be minden olyan programot, amely a fájlt használja, majd próbálja újra." A Ctrl+Alt+Del természetesen semmilyen folyamatot nem mutat, mely használná ezt a fájlt! Rendszervisszaállítás nem segít, megmarad a helyén. (Ezt a fájlt a Netrõl töltöttem, nem túl okos ötlettõl vezérelve!) A Nod32 közben is üzengetett, de én fittyet hánytam rá! Lefuttatva a Nod32-t, ezt írja a fájlról: "IMON önkicsomagoló tömörített fájl http:.....................vrlgc75a.exe Win32/TrojanDownloader.Adload.NAA trójai" Aki tud, adjon tippet, hogyan tudom eltüntetni ezt a rusnya fájlt! Köszönöm!
értetlen Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Sziasztok! Most olyan fájlok vannak egy Mp3 lejátszón, amit az Unlocker se szed le! Total Commander se. Kiterjesztésük nincs, két négyszög alakú karakter a nevük. Ezek eltüntetését hogyan oldanátok meg? Úgy kerültek oda, hogy a lejátszón lévő rendszer fájlokat leszedtem egy mappába, majd vissza próbáltam rakni. Ezenközben lefagyott a gép. Innentől ott ücsörögnek a lejátszón! A segítséget előre is köszönöm!
cölöp Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Lehet nem fog mûködni, de nálam két kép volt amit nem tudtam megnyitni, aminek szintén "négyszögek" voltak a nevében. Átnevezés után a probléma megoldódott.
Digital Silence Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Próbáld ki innen a Nico's Commander-t. Én le tudtam szedni vele egy olyan mappát, amivel az XP nem boldogult.
értetlen Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 At átnevezéssel próbálkoztam, nem engedi még azt se. Azt a Commandert pedig kipróbálom, bár az Unlockert elképzelhetõen nem szárnyalja túl, ami pedid nem bírt a fájlokkal. Köszi a segítséget!
értetlen Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Na de egy MP3 lejátszót hogy merjek formázni?
Recommended Posts