Jump to content
GSForum - Segélyvonal

nem törölhetõ fájl

Recommended Posts

Posted

Van egy nulla kilobájtos méretû exe fájl az asztalomon, melyet törölni nem tudok! A neve: vrlgc75.exe

Amikor törölném, a következõ hibaüzi jön:" vrlgc75a nem törölhetõ: Másik személy vagy program használja. Zárjon be minden olyan programot, amely a fájlt használja, majd próbálja újra."

A Ctrl+Alt+Del természetesen semmilyen folyamatot nem mutat, mely használná ezt a fájlt!

Rendszervisszaállítás nem segít, megmarad a helyén.

(Ezt a fájlt a Netrõl töltöttem, nem túl okos ötlettõl vezérelve!)

A Nod32 közben is üzengetett, de én fittyet hánytam rá! Lefuttatva a Nod32-t, ezt írja a fájlról:

"IMON önkicsomagoló tömörített fájl http:.....................vrlgc75a.exe Win32/TrojanDownloader.Adload.NAA trójai"

Aki tud, adjon tippet, hogyan tudom eltüntetni ezt a rusnya fájlt! Köszönöm!

Posted

Leszedte!! Köszönöm! :)

• 1 year later...
Posted

Sziasztok!

Most olyan fájlok vannak egy Mp3 lejátszón, amit az Unlocker se szed le! Total Commander se.

Kiterjesztésük nincs, két négyszög alakú karakter a nevük. Ezek eltüntetését hogyan oldanátok meg?

Úgy kerültek oda, hogy a lejátszón lévő rendszer fájlokat leszedtem egy mappába, majd vissza próbáltam rakni. Ezenközben lefagyott a gép. Innentől ott ücsörögnek a lejátszón! :S

A segítséget előre is köszönöm!

Posted

Lehet nem fog mûködni, de nálam két kép volt amit nem tudtam megnyitni, aminek szintén "négyszögek" voltak a nevében. Átnevezés után a probléma megoldódott.

Digital Silence
Posted

Próbáld ki innen a Nico's Commander-t. Én le tudtam szedni vele egy olyan mappát, amivel az XP nem boldogult.

Posted

At átnevezéssel próbálkoztam, nem engedi még azt se.

Azt a Commandert pedig kipróbálom, bár az Unlockert elképzelhetõen nem szárnyalja túl, ami pedid nem bírt a fájlokkal.

Köszi a segítséget!

Posted

Lehet, csak a formázás segít!

Posted

Na de egy MP3 lejátszót hogy merjek formázni?