Babó22 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Hello! Én az egyik haverommal az 1848 játékkal próbáltunk játszani interneten keresztül. De hiába adom meg az IP címet, at windows meg a Sygaten tûzfalakon is engedélyezve van a játék. Mit tehetek?
Sanzi Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Próbáljatok meg virtuális hálózatot létrehozni a Hamachi program segítségével. A játékban Lan-on connecteljetek, és így hátha látja a servert.
Babó22 Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Hol tölthetem le? Nagyon felkeltette az ésdeklõdésemet.
Bencce Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Elõször írd be a google-be, és utána kérdezd meg
Halasi Miklós Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 De a Hamachi rajta van a Segélyvonal CD-n is!
BadBoy12 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Tudnátok segíteni nekem a Hamachival kapcsolatban? Hát nem tudom, mert a barátommal a Need for Speed Underground 2-vel szerettünk volna játszani, csak elég messze lakunk egymástól. (Õ Sopronba Én Dobozon.) Nem tudjuk, hogy kell a hamachit használni. Legyetek szívesek írni! Légy szíves! Légy szíves! Köszi! Légy szíves írj rendesebben! Üdv.:Gereby
Gereby Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Fölrakjátok a hamachit, elindul, bekapcsol rendesen. Aztán a jobb alsó sarokban a hálózati ikonra kattintva csinálsz egy új csoportot, aminek nevét és jelszavát megadod a haverodnak, aki szintén ott tud csatlakozni hozzád.
Recommended Posts