Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nem megy a letöltés Rapidshare-rel

Recommended Posts

Posted

A problémám a következõ lenne. Van egy oldal nevezetesen http://rapidshare.de/

innen lehet ingyenesen letölteni, de utána kiírja hogy egy ideig pl 60 percig nem lehet újabb letöltést kezdeni, mert már letöltöttem valamennyi adatot.

Ez így rendjén is van, de volt már, hogy egy jó ideje nem használtam és akkor is kiírta, hogy letöltöttem ..... Mbyte adatot.

A kérdésem az lenne, hogy ezt okozhatja valamilyen vírus?

A gépemen Avast és Adware vírusírtó van.

Vagy valahogy valaki más egy másik géprõl használhatja a netemet.

Ezt, hogyan tudnám ellenõrizni

Ez egy mikrohullámú internet elöfizetés korlátlan forgalommal.

Elõre is köszönöm válaszaitokat.

Posted

Nézd meg egy félóra múlva, gyakran csinál ilyet, gondolom serkenteni akarják a pacienst, hogy fizessen elõ a prémium csomagra. Ne tölts letöltésvezérlõvel még egy szálon se. Valamint az is számít mennyit töltöttél, és hosszabbodik az idõ. Pld. egy crc fájl letöltése után rögtön mehet a következõ letöltés.

Ruzsa Dániel
Posted

A rapidshare freeben egy napra van x.mb-ra korlátzva a letöltés egy adott IP-re, ezért cak másnap tudod folytatni én a több részes dolgokat 3 napig is szoktam szedni! :mérges:

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted
x.mb-ra

A Megabájt rövidítve MB! Nagybetükkel! ;)

Posted

Köszi a jótanácsokat, de lehet hogy nem fogalmaztam egész pontosan.

Azzal tisztában vagyok, hogy a letöltés korlátozott, de ezt írta ki most is :

Your IP-address 212.24.173.70 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.

Premium-accounts can download many files at the same time.

Az én gyenge angol tudásommal ebbõl annyit vettem ki, hogy azt írja

hogy mennyi az IP címem, amit megnéztem és egy teljesen más 4*3 jegyû szám, továbbá azt írja ,hogy még jelenleg töltök valamit, ami ekkor nem volt igaz a legjobb tudomásom szerint ugyanis sehonnan nem töltöttem akkor semmit.

Az utolsó mondat az, hogy várnom kell a letöltés befejezéséig.

Ezt másoknál is így csinálja vagy csak nálam van gond vele?

• 4 months later...
Halasi Miklós
Posted

A pont az elsõ hozzászólásod végén van: mikrohullámú internet. Ilyen helyen általában egy IP-t kap a ház, vagy akik a routerre vannak kötve.Ergo: más valaki tölt le a házból ugyanonnan. ;)

• 4 weeks later...
Posted

Nálam is az a probléma, hogy azt állítja az oldal, hogy éppen töltök egy file-t. (Pedig nem.) Nálam kábelnet van. Állítólag vannak olyan programok. amivel megtéveszthetik a Rapidshare-t. Lehet, hogy valaki az én IP-címemmel fedi el a saját címét?

• 2 months later...
Posted
Légy szíves írj magyarul, normálisan! <PF>
Posted

Hi!

Az IP címednek állandónak kell lennie. Menj: start->Futtatás->ipconfig.exe. Talán megoldja. Használj automata DNS-kiválasztást.