svejk Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 PC-m alaplapra integrált C-Media Audio hangkártyával rendelkezik, 1 db sztereó 3,5 mm-es jack hangszórócsatlakozóval. Kaptam egy 5.1-es hangfalszettet. Kérdésem az, hogy létezik-e valamilyen adapter, amellyel a hangfalak lehetõségeit ki tudom használni, valamint csatlakoztatni tudom a PC-hez? Jelenleg 2 db jack "Y" elosztóval használom, de ez természetesen csak sztereó.
Sanzi Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Nem lenne egyszerûbb, ha vennél egy 5.1-es PCI-os hangkártyát? Már a hangzás miatt is...
svejk Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Kösz! Majd veszek egyet. Ma három helyen voltam, de az olcsóbbak nem kaphatók.
Sanzi Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Ha szükséges a nagyon profi hangzás, akkor várj egy olcsóbb kártyára. Az is kitûnõ hangzást ad otthoni felhasználásra.
Csaba_# Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Nem lenne egyszerûbb, ha vennél egy 5.1-es PCI-os hangkártyát? Kösz! Majd veszek egyet. Ma három helyen voltam, de az olcsóbbak nem kaphatók. Sound Blaster Audigy (6.1) 5000-5500 Ft Kell ennél olcsóbb (és jobb) ?
higgins Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Hasonló jellegû az én problémám is azzal a különbséggel, hogy van egy 5.1 rendszerem 3 db jack-el amit egy notira akarok rákötni amibõl egy db sztereo kimenet jön. Az 5.1-es hangzás nem lényeg, csak az hogy szóljanak a hangszórók. Megoldható ez valahogy?
ezermester Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Nem lenne egyszerűbb, ha vennél egy 5.1-es PCI-os hangkártyát? Nem lenne egyszerűbb, ha beállítaná a meglévőt 5.1-re? Ha már egyszer olcsóbbat keres. Svejk! A P III.-on esetenként, a P IV-en többnyire tudja az alaplapi hangkártya 3 csatlakozóval is az 5.1-et. Egyszerűen be kell állítani, ha lehet. Ha nem, akkor jöhet a Külön kártya. Az egyszerűbb kedvéért.
Recommended Posts