Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Projektor vásárlás

Recommended Posts

Posted

Sziaszok!

Projektort szeretnénk vásárolni, de nem nagyon vagyok otthon ebben a témában. Mik azok a paraméterek, amiket figyelembe kell venni? Mik az esetleges buktatók? Melyek a piacvezetõ márkák? Mi számít jó projektornak?

Posted

Tudni kéne, hogy milyen célra veszitek. Más típus javasolt bemutatókra illetve mozizáshoz.

Posted

Bemutató, oktatási célra. Márciusban lesz ismét a cégben egy "össznépi" oktatás. Az már a mûvházban lesz, és oda már nem elég a 19"-os monitorom. ;) Ja, és esetleg ha vásznat is ajánlanál....

• 1 month later...
Posted

Mi most vettünk egy HP VP6311 projektort ide a munkahelyre (oktatási intézmény). Ha le van kapcsolva a villany, szóval félhomály van, akkor tökéletes képet adott. Ja és laptoppal kapcsoltam össze. Minden szöveg olvasható volt, pedig a fõnök 12 betûmérettel írta meg a szöveget wordben. A képátló kb. 170 cm volt.

Otthon is kipróbáltam házimozival. A kisfiam meg volt érte õrülve, ahogy Tom kergette Jerryt a falon. Itt a képátló 2 m körül volt. A fal színe napsárga, de a kivetített képen a fehér fehér maradt!!! (ezen csodálkoztam nem vártam ilyen jó képet sima festett falra)

Szóval én csak ajánlani tudom. És nem is vészes az ára. Br. 200e. küröl meg lehet venni.

• 2 years later...
Posted

Üdv.

Apám régen mozis volt, most pedig bõ 15 év után újra gondolkozik a kerti mozi lehetõségén. Mi egy 2 * 4,7-es képméretre gondoltunk, ez 5,1 méteres képátló. Szerintem nyári esti vetítések lennének szabadtéren, ezért egy ilyen igényeket kielégítõ projektort keresek, HD-felbontásban. Mit tudtok ajánlani, fényerõ és kontraszt értékeken belül mik számítanak jónak? kösz. üdv.

• 3 months later...
Posted

Hello!

Prezentációs célra keresek projektort, nem fix beépítésre. Milyet érdemes venni?