Calyd Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Hi! Még nem volt ilyen topic, és szerintem érdemel egy kis helyet a dolog. Már több ismerősöm dícsérte agyon ezt a kis lejátszót, úgyhogy gondoltam kipróbálom, hiszen nagyon kecsegtetően hangzik, hogy "nem kell semmi kodek, és mindent le tudsz játszani vele". Le is töltöttem a windowsos verziót, de nekem szaggatnak a filmek. Lehet ez azért, mert a régi kodekeket nem távolítottam el? Szerintem nem kéne ez baj legyen, mert az MPlayer - tudtommal - saját kodekeket használ. Nem is kellett telepíteni semmit. Tényleg nincs még windows alá más, csak a konzolos változat?
Halasi Miklós Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ezt az oldalt találtam róla, talán segít: http://www.mplayerhq.hu/homepage/design7/news-hu.html
Calyd Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Köszönöm! Nem is tudtam, hogy magyarul is van az oldal...
Wolfgang Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Heló ! Nem tudná valaki megmondani, hogy hogyan használható ez a progi? (Az Mplayer. ) Elindítom, de csak egy pillanatra látok egy parancs-konzolt, oszt jóccakát. Valami lefut a háttérben, de semmi más. Hogy lehet ezzel, pl. egy MOV kiterjesztésű fájlt lejátszani ? Tudna valaki konkrét leírást adni, vagy egy olyan weboldalt, ahol magyarul is ismertetik a progit? (Nagyon nincs most időm az angollal bajlódni, épp vizsgaidőszakban vagyok.) Mindenkinek előre is köszi a segítésget ! Adios: Wolfgang
Wolfgang Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Köszi Adani ! Más megoldást találtam a MOV fájlom lejátszására. A Quick Time Alternative-ot. De azért köszi, Amigo. Wolfgang.
diablo Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Jó hír minden MPlayer rajongónak mivel itt a 1.1.9-es verzió 3.4-es grafikus modullal. Sokkal tömörebb és a legfrissebb codekeket kapta meg. Én is ezt használom. És már régóta van grafikus modul hozzá és a legfrissebb, szinte úgy néz ki, mint a win media player és ugyan olyan jól kezelhető, és ráadásul megkapta a direct sound vezérlést is amivel gond nélkül osztható a sztereó hang 4 hangszóróra. És képes mov-okat legyűrni, sőt ha ügyes az ember akár mpeg-be is el lehet vele mentetni.
kanocpapa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Sziasztok! Nem tudja valaki, mitõl van az, hogy ha mplayer-el vagy valamelyik gui-val nézem a filmet akkor nem tudom átteni a képet a tv képernyõjére. Vagy fekete vagy zöld szín van csak (esetleg némelyik gui alatt át sem tudom tenni a képet). Most az smplayerrel próbálkozom. Ennél csak fekete képernyõm van. Elõre is kösz!
mode Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Nem tudná valaki megmondani, hogy hogyan használható ez a progi? (Az Mplayer. ) Elindítom, de csak egy pillanatra látok egy parancs-konzolt, oszt jóccakát. Valami lefut a háttérben, de semmi más. Hogy lehet ezzel, pl. egy MOV kiterjesztésű fájlt lejátszani ? Csináltam hozzá magamnak (meg a baráti körömnek) egy kis frontend felületet Windows alá. Íme: MoDe Player honlapja Igaz, hogy vannak nagyobb tudású frontendek is már, de ez nekem gyorsan és könnyen kezelhető, hátha megtetszik még valakinek...
Recommended Posts