Babó22 0 Share Posted January 22, 2006 Hello! Hogyan kell áhelyezni a TP7.0 patchét? És melyik könyvtárba kell?A választ elõre is köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted January 22, 2006 Mi van? Te a runtime error 200 a mai gyorsabb gépeken javításra gondolsz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babó22 0 Author Share Posted January 22, 2006 Igen. Letöltöttem, van egy csomag, és benne 3 fájl. Egy com kiterjesztésû, és két szöveg. A patchet a borland magyarország honlapjáról töltöttem le. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silent Psycho 0 Share Posted January 22, 2006 A "Runtime error 200"-as hiba oka és javítása Innen 3 zip-et egy pas kiterjesztésû fájlt lehet letölteni. Egyik zip sem tartalmaz com kiterjesztésû fájlt meg 2 szöveg fájlt. Nem vm mást töltöttél le a runtime error 200 javítása helyett? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babó22 0 Author Share Posted January 22, 2006 Én a T7TplFix fájlt töltöttem le. Miért melyiket kell? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silent Psycho 0 Share Posted January 22, 2006 ...van egy csomag, és benne 3 fájl. Egy com kiterjesztésû, és két szöveg. Korábban nem a T7TplFix.zip-ben lévõ fájlokról írtál, ezért kérdeztem, hogy nem-e valami mást töltöttél le. T7TplFix.zip tartalma: CRT.DIF FILEID.DIZ T7TPLFIX.DOC T7TPLFIX.EXE Egyébként jót töltöttél le. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babó22 0 Author Share Posted January 22, 2006 És hova kell áthelyezni? Kicsomagoljam, és a turbo pascal bin könyvtárában helyezzem el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silent Psycho 0 Share Posted January 22, 2006 Nem találom azt a dokumentumot amiben szépen le volt írva, hogy hogy kell ezt megcsinálni. Én ezt használtam sokáig , még most is mûködik rendesen. <A link kimoderálva, mivel a tp jogdíjas termék! arpsoft> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babó22 0 Author Share Posted January 22, 2006 Boccs, de megvan nekem Még a Borland Pascal is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silent Psycho 0 Share Posted January 23, 2006 <A link kimoderálva, mivel a tp jogdíjas termék! arpsoft> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benoc 0 Share Posted January 24, 2006 Nekem mûködik a pach nélkül is (bár ez nem baj ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babó22 0 Author Share Posted January 24, 2006 A gépen mûködik a pascal nekem is, de én elkészítek egy programot, és például elvinném a suliba bemutatni, akkor semmi más sem lessz csak egy runtime 200 error xxx:xxx valahogy így. És elnézést kérek, ha megint egy másik hozzászólásból idézek, és az eddigi hibáért bocsánatot kérek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts