Szegedi Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Mi okozhatja a Pinnacle Studio 9-nél (de a 7.nél is volt) a diákból összeállított mûsor (+zene és kísérõ szöveg) "Make Movie MPEG-DVD"-ben történõ mentésekkor azt, hogy egyes képeket nem tudja elmenteni és helyettük az "Error loading Image" üzenetet tartalmazó kép kerül behelyettesítésre. Ha ugyanezt más formában, pl AVI-val mentem, nincs ilyen hiba. Találkozott-e valaki ilyennel és lehet-e tudni a kiküszöbölés módját? Üdv.: Szegedi
Halasi Miklós Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Na, ilyet még nem láttam! Pedig csináltam már pár filmet vele. 9.4.3-as frissítés fent van?
Szegedi Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 A 9.4.3-as frissítés fent van? "Sajnos" fenn volt a 9.4.3.70 a mentéskor, de most a korábbi több hibás beolvasás helyett csak egy volt. Ki fogom próbálni legközelebb az átkonvertálást. Köszönöm a választ! Szegedi.
szelesjanos Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Üdv: Használom a Studio9-et és egy párszor ez a jelenség jön elõ: (2BG memória, Athlon 64 X2 4200+os proci, Abit AN8 SLI alaplap) Fent van minden javító csomag! Ilyen hibaüzenetet kaptam elõször: Runtime Error! Program: C:\Program Files\Pinnacle\Studio9\programs\studio.exe R6025 -pure virtual function call És aztán ez jött: A "0x7c168f1d" címen található utasítás a "0x0000001c" memóriacímre hivatkozott. A memóriacímen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: "read" Mi lehet a bajság?
Halasi Miklós Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Már privátban megírtam, hogy nagyítsd ki kockanagyságig az idõvonalat és nézd meg a vágások, illesztések, effektek pontjait! Lehet, hogy van egy lyuk valamelyiknél, vagy túl rövid az átmenet.
Recommended Posts