Jump to content
GSForum - Segélyvonal

S.T.A.L.K.E.R.

Chabi1

Recommended Posts

Posted

Ezt a szavazást azért nyitottam mert engem nagyon érdekel a játék és már alig várom hogy megjelenjen. Érdekelne hogy a TI véleménytek milyen a játékról, esetleg az eddigi bemutató verziókról.

Posted

Én nagyon várom már, és nem elsõsorban a grafikája miatt (már csak érthetõ okok miatt sem): a témaválasztás kitûnõ, végre valami, ami nem tucatjáték sztorira alapul! A real-time idõ megvalósítása pedig hihtetlenül jó ötletnek tûnik.

Remélem, még idén kijön, és a fegyverek élethûségével sem leszenk gondok! :)

Posted

Alulról a harmadikra szavaztam: mi az?

Posted

Utolsóra szavaztam, én is nagyon várom már!

Posted

Én is az utolsóra szavaztam, remélem megéri majd ennyit várni rá.

Posted

2001-ben kezdték el fejleszteni :hááát:

Posted

Tudtátok, hogy már 2004 végén meg kellett volna jelennie? :mérges:

Posted

A Dx8 verzió valószínûleg kész volt már akkor. Ezeket a Dx8 részeket láthattuk 2003-2004-ben a videokon. Csak most már nem DX8 az igény, azzal meg nem tudnák eladni. Így jobbhíjján újraírják a progit mindig. DX8, DX9 SM2.0, DX9 SM3.0 ... :hááát::(

Posted

Hát én nagyon örülnék a Dx9 grafikának is mert amit bemutatak az nagyon durva. A Dx8-as részek is ütõsek voltak még 2003-ban.

Posted

Most olvastam, hogy nagyon szétesõben van ez az egész játék. Szerintem örüljünk, ha kiadják valaha....

Posted

Biztos meg fog jelenni. :hááát: A THQ (aki mellesleg a kedvenc kiadóm) nem hagyna ki ekkora nagyágyút. ;) Legalábbis remélem... :upsz:

Posted

Jaj ne! Csak 2007-ben jelenhet meg leghamarabb a STALKER. :Sír: Ahhoz képest már 2003-ban be volt harangozva. :hááát:Tovább->

• 4 weeks later...
Posted

Már kezdek lemondani róla, de remélem hogy elkészül, és ha elkészül akkor jó lessz

Posted

@ eremit

Január 22-én is ezt kérdezted :hááát:manguszta válaszolt is neked ;) Nem olvastad el ? :hááát:

Posted

Köszi, Chabi! Tényleg nem olvastam el IPB kép, valahogy kimaradt! Most pótolom.

Posted

Hát igen így valóban "ütõs" játéknak igérkezik várom is nagyon. Csak a készítõknek szerintem sûrûn menniük kell krumpliért a vodkához és ez késlelteti a megjelenést.

Remélem nem jutnak a készitõk vele a Duke Nukem 4ever szintjére amiben a majd szó többször szerepelt mint ahány évesek a készítõk összesen.

Csak jönne már :upsz: mert ha mindent beváltanak a készitõk amiket igérnek akkor ez egy forradalmian jó játék lesz.

Posted

Szeptemberben jön! Már átadtak a fejlesztõk egy demót a THQ-nak, akik még tesztelik, aztán utána mi is kapunk egy demót, amivel elleszünk, és utána megjelenik!!! <click!>

Posted

A pre-alfa és beta verziókat is tesztelte a THQ ;)