sugarbabylove Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Nékem az lenne a problémám, mely nagyon idegesítõ, hogy a T-Online-os netemmel azureus segítségével mikor torrentfájlokat töltök, akkor eleinte tölti a fájlokat maxa sávval(130kb/s), de egy idõ után nem tölt csak 10-20kb/s-mal:( .Szerintetek mi lehet a probléma?
Shiwer Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Nemlehet, hogy nem seedelik elegen az adott fájlt? Esetleg a CFos Speedet megpbálhatod, hátha a feltöltés fogja vissza a letöltési sebességedet. Ha 1M-es neted van, állítsad be a feltöltési sebességedet úgy 12kB/s-re. körülire, talán az megoldja a problémát.
sugarbabylove Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 kösz az 5letet, majd kipróbálom.A Torrentfájlokat, miket így töltött, seedelték 40-en is, és ez az egészben a legidegesítõbb, mert ha lenne hozzá egy, akkor nem idegeskednék.
Sanzi Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Csa Sugar (Majd Cod-ozunk)Próbád ki a kényszerített indítást. Nekem bejön.
Chabi1 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 azureus segítségével Esetleg egy másik kliens. pl: Bitcomet
apacs Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Ha már más kliens akkor inkább utorrent (utorrent.com). Amúgy a letöltés sebessége nem függ össze a klienssel.
Adani Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Az utóbbi idõben, nekem is csinált ilyet, de csak egy bizonyos trackernél, (ami jelenleg döglött). Az segített csak, ha leállítottad a letöltést, majd újraindítottad.
Chabi1 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Vannak trackerek amik nem szeretik az azureus-t.
sugarbabylove Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 A Bitcomet-ot se?Mert én azzal is töltöttem, de ugyanez a helyzet ír:
Adani Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 A BitComettel nekem soha semmi bajom nem volt. Ráadásul az egyik legegyszerûbb kliens.
Shiwer Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Én is azt használom, soha semmi bajom nem volt vele.
sugarbabylove Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 kösz minden segítséget, a probléma megoldódótt...Részben azért mert megjavult, részben a kényszerített indítás segítségével.
Morpheus02 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Hali! Én már az Azureus és a Bittorrent letöltésénél elakadtam. Meg tdnátok mondani,hogy hol találok egy mûködõ magyar verziót?!?
mizsi Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Üdv! A kérdésem a következõ: töltenék valamit (jönne is 250 KB/s-al), viszont azt látom, hogy az összes Peernek csak 99,8% van meg. Érdemes akkor letölteni? Nem akarom a sávszélt feleslegesen pazarolni.
Adani Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Érdemes, ilyenkor úgyis szól valaki a seedernek, hogy légyszives na seedelj még egy kicsit, mert vagyunk még egypáran ( hasonló cipõben járok most is 97.3%-nál megállt a dolog, de sokáig olyantól tudtam 2KB-al szedni, akinek csak 34% volt meg. Mikor elmentem suliba senki nem seedelte). Megaztán ha sok embernek van 99.8% van remény, hogy a maradékot, ami akkor már nem lehet sok össze tudod vadászni, annyi 99.8%-ból. Esetleg ha eredeti release megnézheted akár még nyílvános trackereken is, hátha fentvan, oda beállhatsz és elõbb-utóbb így meglehet.
döbi1 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Kezdő vagyok, Azureust használok. Hogyan gyorsíthatom a letöltést? 384 kb/s sebességű a kapcsolatom.
eljenajudo Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 -limitáld a "feltöltést" -egyszerre csak 1 torrentet tölts -legyél "connectable"(ha routered van nyisd meg a portokat) -olyan torrenteket tölts aminek sok a seederje és kevés a leecherje
Jason X Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Császtok! Remélem tudtok segíteni a problémámon, ami a következõ : BitComet 0.66-om van, és elkezdtem tölteni egy 4.10 GB-os koncert DVD-t .iso formátumban (ez összvissz 1 file), ami eddig szép lassan mendegélt, 3 nap alatt 1 giga le is jött belõle, most viszont se le-, se feltöltés sincs, a státusznál azt írja hogy feltöltés alatt / merevlemez megtelt. Pusztán azért nem értem a dolgot, mert 10 GB szabad helyem van. Még elõtte volt egy jelenség, amit megfigyeltem, nem tudom hogy idekapcsolódik-e, de mikor elkezdtem a letöltést még az elején kiírta, hogy a 4GB-nál nagyobb fájlok esetében használjak NTFS partíciót, az én 105gb-os meghajtóm viszont FAT32-es (nemtudom ez számít-e). Mindenesetre bármilyen ötletre fogékony vagyok KÉRLEK segítsetek!!! Elõre is köszi! ---===((( Jason X )))===---
Chabi1 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 hogy a 4GB-nál nagyobb fájlok esetében használjak NTFS partíciót, az én 105gb-os meghajtóm viszont FAT32-es (nemtudom ez számít-e). A FAT32 a TE problémád ! Csak az NTFS kezeli a 4GB-nál nagyobb fájlokat. A tied pedig 4.1GB.
BáGyu Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Még elõtte volt egy jelenség, amit megfigyeltem, nem tudom hogy idekapcsolódik-e, de mikor elkezdtem a letöltést még az elején kiírta, hogy a 4GB-nál nagyobb fájlok esetében használjak NTFS partíciót, az én 105gb-os meghajtóm viszont FAT32-es (nemtudom ez számít-e). Ez a lényeg amit le is írtál, a FAT32-nél csak 4GB-osnak ismeri fel az OPrendszer a vinyódat!
Ran Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Üdv! Tudnátok nekem segíteni? Nemrég újra kellett telepítenem a C meghajtót, és azóta problémám van a torrentletöltésekkel. A eddig próbáltam Bitlord vagy Bitcomet verziókon is, ugyanaz a probléma jelentkezik mindkét kliensprogramnál. A program elindulásakor a letöltés elkezdődik, de pár perc múlva szépen lassan lecsökken majd megáll a csatlakozás funkciónál (nincs se fel, se letöltés sem). Seed biztos van, más lehet a probléma. Nem tudom ezügyben mit kéne tennem így megköszönném a tanácsokat.
Pubi Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. uTorrentet használok és látom, hogy sok peer van, de valamiért nem indul el az összesrõl a letöltés. Van például egy 94%-os és látom, hogy nem tölt le tõle semmit. Miért van ez? Nem lehet valamilyen paranccsal „ráerõszakolni”, hogy próbáljon meg tölteni errõl a peer-rõl is? Köszönettel, Pubi
argo Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 A lassulás okozója lehet az, hogy a szolgáltató felismeri a torrent-kliens csomagjait, és ezeken a portokon lelassítja az adatforgalmat. Persze már kitalálták ez ellen is a megoldást, a jobb kliensekben (Azureus, uTorrent, BitComet) titkosítani lehet az adatforgalmat. uTorrentben: Preferences - BitTorrent - Protocol Encryption. Ezt kell Enabled-re állítani, esetleg letiltani a bejövõ titkosítatlan kapcsolatokat ha szükség van rá (de ez az utóbbi önmagában lassulást okoz.) Ajánlott még bekapcsolni a portváltást minden induláskor (Connection - Randomize port every time uTorrent starts) és véletlenszerû portot választani (bármit 20000 és 60000 közt). Legvégsõ esetben pedig meg lehet próbálni a 80-as portot (ez a HTTP port, szóval netezést zavarhatja...), de nem hiszem, hogy bármelyik magyarországi szolgáltató volna olyan elvetemült, hogy erre legyen szükség.
Adani Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Szerintem sem, a random portváltás meg azért sem jó, mert akkor a routeren is mindig másikat kéne megnyitni neki. Egyébként a 80-as porton nem lehet torrentezni. Próbáltam a koliban oda irányítani, mivel a többi tiltva van, de nem ment.
argo Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Persze ha router mögött vagy, az más tészta. Akkor tényleg nem ajánlott a portváltogatás, de magasabb portot használni akkor is érdemes. Egyes trackerek nem is engednek letölteni, ha a 6881-es portot használod. A 80-as porton pedig lehetséges letölteni, ez sokszor meg is oldja a sebesséproblémát. lásd.: http://torrentfreak.com/how-to-encrypt-bit...c/#comment-2692 http://neworder.box.sk/forum.php?did=multT...249728#th249728
Recommended Posts