Joebácsi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Olyan letöltésvezérlőt keresek, hogy ha meg kell szakítanom a letöltést, akkor ott tudnám folytatni, ahol megszakítottam. Tudtok ilyet?
Ruzsa Dániel Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 De ezzel óvatosan, mert lehet, hogy van benne spy/adware!
Sebi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Én a teljes verziós FlashGet progit használom már kb. 3 éve. Nekem bevált.
Ruzsa Dániel Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Megsúgom, itt ahogy olvasgattam én is elkezdtem használni a flashget-et, természetesen a teljes verziót! Nagyon tetszik, remélem továbbra is ilyen jó marad!
Adani Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Egyébként mindegyik letöltés manager progi tudja a letöltést folytatni. Válogass kedvedre. A Flashget nem rossz választás, de én inkább a Net Transportot használom. A régi verzió még teljesen ingyenes és mindent tud, amit a Flashget.
zomby Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Hali! Olyan letöltésvezérlõt keresek, amit nem kell telepíteni, vagy együttmûködik valamilyen portable application-os böngészõbe beépülve pl. Portable Firefox. A gépre (hozzáférési jogosultság miatt) nem tudok semmit telepíteni, de a munkámat nagyon megkönnyítené!! Elõre is köszi!
Ruzsa Dániel Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Hát mondjuk a Firefoxba épített letöltésvezérlõ is képes folytatni a letöltést...Valamint az Opera is nagyon jó letöltésvezérlõvel van ellátva.
Fari24 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Nekem csak annyi kérésem lenne, ha tudnátok egy oldalt, ahonnan könnyen le lehetne tölteni egy régebbi Belinea 102020-as modelhez drivert mindenféle 30 további linkre kattintás nélkül.
Recommended Posts