kisszabo Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Egy kis segítséget szeretnék kérni! Kaptam a néhány képet a barátomtól és nem tudom társítani semmilyen kép nézegetõ programmal. A képek tipusa: fájl. Csak úgy tudom megnézni ha egyenként társítom. Tudna valaki segíteni?
kisszabo Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 De mi a kiterjesztésük? Hát ez az! A tulajdonságokban csak annyit ír, hogy tipus: fájl
eremit Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Kapcsold be az ismert filetípusok mutatása opciót, illetve talán ki kell kapcsolni az elrejtését! Így nem látod a kiterjesztést.
Sanzi Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Nem lehet, hogy egyszerûen "hiányzik" a kiterjesztése?
Bencce Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Próbáld meg, hogy átnevezel egyet jpg-re. Ha megnyitja a progi akkor ok. Valami csoportos átnvezõ program 10mp alatt végigfut az egészen.
kisszabo Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Köszi bence! Expolrer-rel társítottam és így mentettem .jpg ként. Mostmár müködik.
Recommended Posts