Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Philips SHG8100 fejhallgató

Recommended Posts

Posted

Hosszú-hosszú keresgélés, és tépelõdés után végre rátaláltam a fejhallgatómra!

Megleptem magamat egy Philips SHG8100 fülessel!

IPB kép

Elsõ benyomások nagyon jók! :D

Posted

Na jó! Egy gyors teszt!

Szóval összedugtam, beraktam az elemeket (újratölthetõ!), és elõször zenét hallgattam vele. Van viszonyítási alapom, mert van egy AKG K141-em is, bár azt lenyúlta a lányom, tehát mégsincs! :D

Mérete ellenére nagyon kényelmes, nem szorít, nem nyom. A fejpánt egybõl beáll a fejméretre. Hangminõsége egészen jó, finom puha basszusa van, a középtartomány kiegyenlített, magasai nem bántóak. Viszont rossz minõségû mp3-at kíméletlenül kimutatja. Jó minõségû zenére nagyon jó. Biztos ismeritek azt az érzést, amikor 1-2 órai használat után a pokolba kívánnátok a fülest, mert már kényelmetlen, meg a hangja sem jó, na ilyet nem éreztem.

Mivel "Gamer" fülesrõl beszélünk, illetve így hozzák forgalomba, van benne vibrációs lehetõség is, méghozzá 2 fokozatban állítható, illetve kikapcsolható, ami zenehallgatás közben igen hasznos funkció. Bár érdekes rezgõn zenét hallgatni! :)

Aztán jöttek a játék próbák: Riddick, COD-2, Max Payne I-II, FarCry, hát eddig ismeretlen élménnyel ajándékozott meg ez a füles! Bombasztikusan jók a hangok a játékok alatt! Bombarobbanásnál beleremeg az ember feje, állaaaat...

Direkt járkáltam a lakásban, ide-oda, kimentem a konyhába, bementem a WC-be, a fürdõszobába, ahol a vevõegység nem lát rá direktbe a fülesre, és semmi változás, sem recsegés, sem halkulás, sem minõségromlás nem volt tapasztalható!

Egyszóval, nem bántam meg! Persze nem egy Senheiser, vagy egy Stax, de tisztességesen teljesít a normál otthoni használatban.

Kidolgozottságára nem lehet panasz. A kengyel ami tartja, ha használaton kívül van, egyben tölti is a fülesben lévõ akksikat, ilyenkor a "Transmit" led elalszik, tehát a kengyel elbontja a kapcsolatot, és csak tölt. A procedúra végén kikapcsolja a töltést, a led elalszik.

Röviden ennyi, most tölteni kell, hogy az akksik jók legyenek, illetve meg legyenek formázva! Format:akksi! ;)

Posted

Élvezhetõ a vibrátora?

Ciao.

Posted

Az ára: 23.991 Ft. MediaMarkt Árkád! Azért írom ezt így, mert pl. a soroksári MM-ben ugyanez 29.990 Ft! :pislog: Egyébként már megfigyeltem, hogy a különbözõ MM-ek, különbözõ áron dolgoznak, és nem ritka az 5-10 ezer Ft-os eltérés sem!

@ ProFiler

A "vibrátora" 2 fokozatban állítható, illetve kikapcsolható! Ezáltal mindenhez hozzá tudod igazítani, saját kedv szerint. Játékok alatt kiváló élményt ad, de ha valaki akarja, akkor zenehallgatás közben is vibráltathatja a fejét, vagy nem, vagy csak kicsit! ;)

Posted

Érdekes megoldás. Gondolom a basszusoknál üt. Vagy folyton rezeg? :huh:

Mondjuk teljesen akkor sem tudom elképzelni. Mondjuk ha mész egy versenyautóval, a navigátor pedig közben beüvölt valamit, akkor ez üt egyet? :D

Ciao.

Posted

Nem folyamatosan rezeg, csak bizonyos frekvenciáknál! Ennek az érzékenységét, illetve intenzitását állíthatod.

Posted

Az jó. De azért bakizik, nem? Amit a példámban írtam, azt hogy valósítja/-aná meg?

Ciao.

Posted

Ezt sajna nem tudom, mert inkább FPS hívõ vagyok, de ha elég mélyhangú a navigátor, akkor biztosan! :P

A puding próbája az evés! A kedvedért felteszem a Colin McRae-t, és kipróbálom!

Posted

Wow, az a kedvenc játékom :!: Kiványcsi vagyok, hogy milyen vele

Posted

Tudod, csak azért érdekel, mert egy autós játékban is nagyon érdekes lehet, viszont ha a navigátor fejbecsap, akkor meglepõdök... :lol:

Ciao.

Posted

Ja. Nehezen fogsz visszaütni :lol::démonikacaj:

Posted

Én akkor figyeltem fel az új Philips fejhallgató-családra, amikor az Auchan nagy dirrel-durral beharangozta kb. 2 hónappal ezelőtt a "műszaki hetek"-et, csak a beígért áruknak a fele nem jött meg, többek között a fejhallgatók sem! :brucelee:

De ezt már megszoktuk, mind az A-nál, mind a T-nél! Csak hülyítik a vevőket!

És ahhoz mit szóltok, hogy MediaMarkt, és MediaMarkt között mekkora különbségek vannak! :pislog:

Posted
És ahhoz mit szóltok, hogy MediaMarkt, és MediaMarkt között mekkora különbségek vannak! :pislog:

Tapsasztaltam. A szombathelyi például sokkal olcsóbb, mint a pestiek. :hááát:

Ciao.

• 2 months later...
Posted

Éppen most készülök venni egy ilyet. :lol:

Csak valaki mondja meg, mi az a bigyó a hátulján? :pislog:

Bejelöltem a képen:

IPB kép

Posted

Alapállapotban ez tartja a fülest. Beállítod a kengyelbe, elkezdõdik a töltés, és a fülesed ezen támaszkodik. Magyarán, amit bekarikáztál, az a fülestartó. ;)

Posted

Alapállapotban ez tartja a fülest. Beállítod a kengyelbe, elkezdõdik a töltés, és a fülesed ezen támaszkodik. Magyarán, amit bekarikáztál, az a fülestartó. ;)

Köszi.

Már én is tudom, megvettem a kicsikét... :lol:

Mindenkinek csak ajánlani tudom :!: