nascar Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Hosszú-hosszú keresgélés, és tépelõdés után végre rátaláltam a fejhallgatómra! Megleptem magamat egy Philips SHG8100 fülessel! Elsõ benyomások nagyon jók!
nascar Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Na jó! Egy gyors teszt! Szóval összedugtam, beraktam az elemeket (újratölthetõ!), és elõször zenét hallgattam vele. Van viszonyítási alapom, mert van egy AKG K141-em is, bár azt lenyúlta a lányom, tehát mégsincs! Mérete ellenére nagyon kényelmes, nem szorít, nem nyom. A fejpánt egybõl beáll a fejméretre. Hangminõsége egészen jó, finom puha basszusa van, a középtartomány kiegyenlített, magasai nem bántóak. Viszont rossz minõségû mp3-at kíméletlenül kimutatja. Jó minõségû zenére nagyon jó. Biztos ismeritek azt az érzést, amikor 1-2 órai használat után a pokolba kívánnátok a fülest, mert már kényelmetlen, meg a hangja sem jó, na ilyet nem éreztem. Mivel "Gamer" fülesrõl beszélünk, illetve így hozzák forgalomba, van benne vibrációs lehetõség is, méghozzá 2 fokozatban állítható, illetve kikapcsolható, ami zenehallgatás közben igen hasznos funkció. Bár érdekes rezgõn zenét hallgatni! Aztán jöttek a játék próbák: Riddick, COD-2, Max Payne I-II, FarCry, hát eddig ismeretlen élménnyel ajándékozott meg ez a füles! Bombasztikusan jók a hangok a játékok alatt! Bombarobbanásnál beleremeg az ember feje, állaaaat... Direkt járkáltam a lakásban, ide-oda, kimentem a konyhába, bementem a WC-be, a fürdõszobába, ahol a vevõegység nem lát rá direktbe a fülesre, és semmi változás, sem recsegés, sem halkulás, sem minõségromlás nem volt tapasztalható! Egyszóval, nem bántam meg! Persze nem egy Senheiser, vagy egy Stax, de tisztességesen teljesít a normál otthoni használatban. Kidolgozottságára nem lehet panasz. A kengyel ami tartja, ha használaton kívül van, egyben tölti is a fülesben lévõ akksikat, ilyenkor a "Transmit" led elalszik, tehát a kengyel elbontja a kapcsolatot, és csak tölt. A procedúra végén kikapcsolja a töltést, a led elalszik. Röviden ennyi, most tölteni kell, hogy az akksik jók legyenek, illetve meg legyenek formázva! Format:akksi!
nascar Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Az ára: 23.991 Ft. MediaMarkt Árkád! Azért írom ezt így, mert pl. a soroksári MM-ben ugyanez 29.990 Ft! Egyébként már megfigyeltem, hogy a különbözõ MM-ek, különbözõ áron dolgoznak, és nem ritka az 5-10 ezer Ft-os eltérés sem! @ ProFiler A "vibrátora" 2 fokozatban állítható, illetve kikapcsolható! Ezáltal mindenhez hozzá tudod igazítani, saját kedv szerint. Játékok alatt kiváló élményt ad, de ha valaki akarja, akkor zenehallgatás közben is vibráltathatja a fejét, vagy nem, vagy csak kicsit!
ProFiler Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Érdekes megoldás. Gondolom a basszusoknál üt. Vagy folyton rezeg? Mondjuk teljesen akkor sem tudom elképzelni. Mondjuk ha mész egy versenyautóval, a navigátor pedig közben beüvölt valamit, akkor ez üt egyet? Ciao.
nascar Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Nem folyamatosan rezeg, csak bizonyos frekvenciáknál! Ennek az érzékenységét, illetve intenzitását állíthatod.
ProFiler Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Az jó. De azért bakizik, nem? Amit a példámban írtam, azt hogy valósítja/-aná meg? Ciao.
nascar Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Ezt sajna nem tudom, mert inkább FPS hívõ vagyok, de ha elég mélyhangú a navigátor, akkor biztosan! A puding próbája az evés! A kedvedért felteszem a Colin McRae-t, és kipróbálom!
cereal180 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Wow, az a kedvenc játékom :!: Kiványcsi vagyok, hogy milyen vele
ProFiler Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Tudod, csak azért érdekel, mert egy autós játékban is nagyon érdekes lehet, viszont ha a navigátor fejbecsap, akkor meglepõdök... Ciao.
Athos Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 A testvérei: íl: SHG8010 íl: SHG8050 Az SHG8050-est láttam a Saturnban 17 000 Ft-ért.
nascar Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Én akkor figyeltem fel az új Philips fejhallgató-családra, amikor az Auchan nagy dirrel-durral beharangozta kb. 2 hónappal ezelőtt a "műszaki hetek"-et, csak a beígért áruknak a fele nem jött meg, többek között a fejhallgatók sem! De ezt már megszoktuk, mind az A-nál, mind a T-nél! Csak hülyítik a vevőket! És ahhoz mit szóltok, hogy MediaMarkt, és MediaMarkt között mekkora különbségek vannak!
ProFiler Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 És ahhoz mit szóltok, hogy MediaMarkt, és MediaMarkt között mekkora különbségek vannak! Tapsasztaltam. A szombathelyi például sokkal olcsóbb, mint a pestiek. Ciao.
wbtist Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Éppen most készülök venni egy ilyet. Csak valaki mondja meg, mi az a bigyó a hátulján? Bejelöltem a képen:
nascar Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Alapállapotban ez tartja a fülest. Beállítod a kengyelbe, elkezdõdik a töltés, és a fülesed ezen támaszkodik. Magyarán, amit bekarikáztál, az a fülestartó.
wbtist Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Alapállapotban ez tartja a fülest. Beállítod a kengyelbe, elkezdõdik a töltés, és a fülesed ezen támaszkodik. Magyarán, amit bekarikáztál, az a fülestartó. Köszi. Már én is tudom, megvettem a kicsikét... Mindenkinek csak ajánlani tudom :!:
Recommended Posts