Jump to content
GSForum - Segélyvonal

PC kép megjelenítése, TV-re vezeték nélkül

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Segítsetek, megoldani a gondomat! :ötlet:

A szoba két ellentétes sarkában helyezkedik el a Tv meg a Pc és szeretnék az LCD tévén játszani, filmetnézni vagy akár, internetezni is, jó minõségben! A technikát pedig nem vezetéken akarom összekötni! Szeretnék egy megbízható, jó minõségû, gyors vezetéknélüli kapcsolatott létrehozni köztük!!!

Köszi!

Posted

Akkor Neked egy Trust 120V kell! Ez átviszi a jeleket a PC és a TV között kábel nélkül.

Ha nincs W-Lan hálózatod, akkor kiváló megoldás!

Ciao.

Posted

Köszi a tippet!

Igazából minden verzióra nyitott vagyok, mert még az új számítógép összerakása elött vagyok és a legjobb variációt a legjobban mûködõ eszközzel szeretném megvalósítani. Az LCD tévén rengeteg csatlakozópanel található. A Pc-t úgnevezett D- Sub kábelt kell bedugni a tv-n a PC IN ajzatba a másik vége pedig a Videokártyába. Az audiót AUDIO PC IN-be a másik végét meg a hangkártyába! Ezzel a részéven nincs is gond, hogy a kábeleket hova dugdossam, csk, hogy én ezeket a jeleket nem kábellel akarom megoldani a lakáson keresztûl, hanem vezeték nélkül kiváló minõségben és megfelelõ csatlakotással! Ha segít a TV tipusa a következõ samsung LE32R51B.

A Trust szerinted kompaktibilis ezekkel a aljzatokkal?

REmélem a képen kivehetõ!

ezen az oldalon meglehet nézni az ajzatokat!!:

http://ingatlan.net/upload/viewer.php?imag...image_106_1.jpg

Posted

Kérek engedélyt nyálat csorgatni! Én is akarok egy ilyet!

Posted
A Trust szerinted kompaktibilis ezekkel a aljzatokkal?

Egyszerre az összessel azért nem, de rá tudod kötni. :ötlet:

@ arpsoft:

Melyikre érted?

Ciao.

Posted

Nekem mindegy, csak jól mûködjön!!! Pc ajzat ami érdekel!

Hosszas netezés és forumokban való böngészés után akadt pár megoldás! De Melyik A Jobb?

ARCHSAT AV átlövõ

TRUST 120V

STRONG V100 Video sender

stb...

Wi-Fi rendszerek?

A Wi-Fi is meg lehet oldani? Hogyan? Milyen eszközökkel? :nyíl: Ami kompatibilis a TV- vel!

<Van szerkeszt gomb is, tessék használni! arpsoft>

Itt a Használati Remélem az utolsó oldal adatai valakinek többet mond mint nekem És kitudja bogozni, hogy renben fog e mûködni a pc-rö küldött kép! Nem szeretnék zsákbamacskát venni, sajnos tesztelni nem tudom hazahozni egyik boltból sem! Szeretném a legjobb megoldást megtalálni!!!

<Van szerkeszt gomb is, tessék használni! arpsoft>