vagamo Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Sziasztok! Segítsetek, megoldani a gondomat! A szoba két ellentétes sarkában helyezkedik el a Tv meg a Pc és szeretnék az LCD tévén játszani, filmetnézni vagy akár, internetezni is, jó minõségben! A technikát pedig nem vezetéken akarom összekötni! Szeretnék egy megbízható, jó minõségû, gyors vezetéknélüli kapcsolatott létrehozni köztük!!! Köszi!
ProFiler Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Akkor Neked egy Trust 120V kell! Ez átviszi a jeleket a PC és a TV között kábel nélkül. Ha nincs W-Lan hálózatod, akkor kiváló megoldás! Ciao.
vagamo Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Köszi a tippet! Igazából minden verzióra nyitott vagyok, mert még az új számítógép összerakása elött vagyok és a legjobb variációt a legjobban mûködõ eszközzel szeretném megvalósítani. Az LCD tévén rengeteg csatlakozópanel található. A Pc-t úgnevezett D- Sub kábelt kell bedugni a tv-n a PC IN ajzatba a másik vége pedig a Videokártyába. Az audiót AUDIO PC IN-be a másik végét meg a hangkártyába! Ezzel a részéven nincs is gond, hogy a kábeleket hova dugdossam, csk, hogy én ezeket a jeleket nem kábellel akarom megoldani a lakáson keresztûl, hanem vezeték nélkül kiváló minõségben és megfelelõ csatlakotással! Ha segít a TV tipusa a következõ samsung LE32R51B. A Trust szerinted kompaktibilis ezekkel a aljzatokkal? REmélem a képen kivehetõ! ezen az oldalon meglehet nézni az ajzatokat!!: http://ingatlan.net/upload/viewer.php?imag...image_106_1.jpg
arpsoft Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Kérek engedélyt nyálat csorgatni! Én is akarok egy ilyet!
ProFiler Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 A Trust szerinted kompaktibilis ezekkel a aljzatokkal? Egyszerre az összessel azért nem, de rá tudod kötni. @ arpsoft: Melyikre érted? Ciao.
vagamo Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Nekem mindegy, csak jól mûködjön!!! Pc ajzat ami érdekel! Hosszas netezés és forumokban való böngészés után akadt pár megoldás! De Melyik A Jobb? ARCHSAT AV átlövõ TRUST 120V STRONG V100 Video sender stb... Wi-Fi rendszerek? A Wi-Fi is meg lehet oldani? Hogyan? Milyen eszközökkel? íl: Ami kompatibilis a TV- vel! <Van szerkeszt gomb is, tessék használni! arpsoft> Itt a Használati Remélem az utolsó oldal adatai valakinek többet mond mint nekem És kitudja bogozni, hogy renben fog e mûködni a pc-rö küldött kép! Nem szeretnék zsákbamacskát venni, sajnos tesztelni nem tudom hazahozni egyik boltból sem! Szeretném a legjobb megoldást megtalálni!!! <Van szerkeszt gomb is, tessék használni! arpsoft>
Recommended Posts