Jump to content
GSForum - Segélyvonal

SHARP telefonok


web

Recommended Posts

web

Sziasztok!

Nekem egy Sharp GX 17 telefonom van és a neten találtam egy csomó Java játékot és ezeket felszeretném tölteni a telefonra, de nem engedi elmegy 99% és kiírja a gép, hogy megaszakat a kapcsolat. Elvileg csak is wapon lehet letölteni játékot hozzá, de az meg drága mulatság fõleg a Vodafone-nál. 1Mb 400Ft.

De erre nincsen megoldás?

Ja meg itt találtam pár Java játékot.

Link to comment
Share on other sites

Sanzi

Szomszédomnak volt GX10, és GX20-asa, de sosem volt vele megelégedve. Én ha Sharpról van szó, elég elõitéletes vagyok. :upsz:

Link to comment
Share on other sites

web

És a telefonomban a memóriát nem lehet növel azaz szétszedve nagyobra kicserélni a rammot benne? Azaz a szerelõ megtudná csinálni?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
web

Szedtem le a netrõl java játékokat .jar kiterjesztésüeket és felraktam a tárhelyemre és mikor a telom wapjának segítségével akartam leszedni a játékot (csak így tudok letölteni játékot rá, GPRS wap) és mindig azt írja ki, hogy nem támogatot formátumtípus.

Link to comment
Share on other sites

Athos
Szomszédomnak volt GX10, és GX20-asa, de sosem volt vele megelégedve. Én ha Sharpról van szó, elég elõitéletes vagyok.  :upsz:

:S Nekem Sharp GX10i-m van és lassan 3 éves. Eredeti aksival még mindig legalább 4 napot elmegy és szoftvert sem kellett még frissítenem rajta, mert egyszerûen jó. Az igaz, hogy ehhez még szoftverkörítés az elég gyér.

Amúgy én töltöttem már le JAVA játékot és nem volt vele gond. Igaz, a Vodafone oldaláról. :hááát: Milyen JAVA verzió van benne? Nem lehet, hogy régebbi és a játék az újabb?

Link to comment
Share on other sites

web

Az jó klérdés, hogy milyen verióju Java van benne, de azt mondják, hogy ez új telefon mert tokot sem kapok hozzá én meg féltem emrt összekarcolódik az lcd.

Pedig próbáltam már a géprõl is infrán átküldeni játékot, de csak 99% ment fel és nyekk neki. A voda oldalárol meg nem töltök le mert drága. Én nem fogk 700 meg 800ft fizetni érte. Ha kitörlöm véletlenük akkor meg :mérges: leszek. Ezért megpróbáltam ezet,de nem megy, de Nem tudom, hogy miért.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...