tzoli Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Nem tudja valaki, hogy a rögzített hangot hogyan lehet átvinni a telefonról a PC-re?
ProFiler Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Én 1. megfogom a memóriáját, beteszem a kártyaolvasóba és leszedem róla a fájl(oka)t. 2. rákötöm a mobilt az adatkábelre, elindítom a PC Suite-ot, abban a File manager-el leszedem az adatokat Nálad tudtommal csak a második verzió lehetséges. Feltéve, ha van ilyen menüpont. De mindenképpen adatkábel kell hozzá. Mondjuk a 6510-rõl infrán keresztül is át tudtam küldeni a gépre. Ezt csak azért említem, mert a 6510 az egy az egyben ugyan az tudásra, mint a 6310i, csak kisebb. Ciao.
tzoli Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 1. Infrával próbálkozom. MIndent átvisz csak a hangot nem. 2. Hol van a File Manager? Lehet, hogy egy újabb PC Suite kellene hozzá? Nekem a 4.88-as van: ezt javasolta a nokia weboldala ehhez a telefonhoz...
ProFiler Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 A 6-os verziót használom. Abban van ilyen. Próbálj meg más mobilt kiválasztani. Végülis a program ugyanaz. Ciao.
Trianta Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Van egy 6310i telefonom, aminek az a hibája, hogy nem csörög, nem ad ki hangot... (rezgés, nyomógombhang az mûködik) Találkozott már valaki ilyen hibával?
Recommended Posts