szelesjanos Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Sziasztok! Hogy tudom kiszedni a titkosított rar fileból a jelszót? Nem tudtok valami módot, programot rá? Köszi!
Gyuri Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Szia! Hogy lehet feloldani a winrar-ban a jelszót? A programnak mi a neve? légy szíves írjatok! Köszi!
Paige Matthews Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Sziasztok, nem tudja valaki hogy lehet "feltörni" egy rar-t, ha elfelejtettem a jelszavát???
h.arpad Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Sikerült azzal (azokkal) érdemben kezdeni valakinek valamit? Én is jártam így egyszer, de nem volt szoftver, ami fel tudta volna törni.
SkyBird Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Szoftver van több is, csak erős géped és gépidőd legyen a brute force feltöréshez. Napok-hetek folyamatos működése, és lőn. Ha rövid a jelszó, persze nagyságrendekkel javul a helyzet. Ha engem kérdezel, nekem nem sikerült. Egyszer próbáltam, de mihamarabb kilőttem az egészet. Eluntam.
Lalolib Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jól is néznénk ki, ha hipp-hopp fel lehetne törni egy jelszóval védett fájlt. Tanulságképpen, ha így próbáljuk védeni az állományainkat, õrizzük meg jól a jelszavunkat. Ha meg nem a "miénk" és a gazdája nem hozta a tudomásunkra a jelszót, akkor meg...inkább nem is folytatom.
Recommended Posts