Jump to content
GSForum - Segélyvonal

USB flash meghajtók sebessége


Lex

Recommended Posts

Lex

Sziasztok! Szeretném lecserélni régi 256 MB-os USB 1.1-es flash meghajtómat egy gyorsabbra. Ehhez kérném a segítségeteket, hogy írjátok le, nektek milyen van és mekkora az írási/olvasási sebessége, mert az, hogy USB 2.0, nem sokat árul el a tényleges sebességérõl. Volt nálam olyan is ami a régi meghajtóm sebességét sem érte el. Mért adatokat írjatok (pl. Total Commander másolás) mert amit a csomagolásra esetleg írnak, az többnyire nem igaz.

Link to comment
Share on other sites

ProFiler

SanDisk Cruzer Minitt használok. Ez 33x-os sebességû, amit a valóságban is tart. Amivel eddig leggyorsabbként találkoztam az a Sony MicroVault Excellence - büszke 28MB-os olvasási és 18MB-os másodpercenkénti írási sebességgel. Ami még kiváló sebességû, az a Corsair Flash Voyager. Szintén valós értékek a gyári adatok! :ötlet:

 

Ciao.

Link to comment
Share on other sites

Lex

A tiéd akkor 33x150=4950 KB/s? Ez olvasás vagy írás? Inkább a KB/s, MB/s-ben adjátok meg az adatokat, mert annak van köze a flash drive-hoz.

 

@ProFiler:

Látom, átraktad a topikot az egyéb hardverbõl. Abból indultam ki, hogy a PC alkatrészeknél az van írva, hogy ami a PC-ben van. Az USB Flash, meg ugye nem benne van. :) Na mindegy, csak alig találtam meg. :hááát:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...