Jump to content
GSForum - Segélyvonal

World of WarCraft

Shiwer

Recommended Posts

Shiwer

A játék valamikor február környékén jelenhetett meg, én márciusban tettem rá a kezemet, azóta mással nem is nagyon játszok. 8 faj található benne: ember, törp, gnóm, night elf->szövetségesek és az orkok, trollok, taurenek, és az undeadek a horda oldalát erõsítik. A kasztok: warrior, mage, warlock, shaman, paladin, rogue, hunter, priest. (Lehet bõven válogatni) A játék grafikája lenyûgözõ, páratlan, csodalátos, az ember belefeledkezik magába, amikor a naplementét nézi egy szikláról, és a víz felszíne a fény hatására csillog. A játék egyébkétn európai, valós idõben zajlik, vagyis amikor nálunk este van ottis. A játékmenet szuper jól eltalált, az irányítás roppant egyszerû, mégis nagyszerû. Az elérhetõ max. szint a 60, (ez a kiegészítõben 70-ig nõ, ha minden igaz, és két új faj is helyet kap benne) ám a 60-as szint elérése után kezdõdik csak igazán az élet, ugyanis epic cuccokért mehetnek több fõs (max. 40) csapatokban (ún. raid) instancokba, vagyis elzárt helyekre, ahol az ellenség jóval erõsebb a máshol találhatóknál, és egyszerre csak mi vagyunk ezen a helyen, másokat nemlátunk. Ezek végén egy (vagy több) boss fogad minket, akit nem egy egyszerû dolog legyûrni, de azért amit dob, megéri.

A játékhoz folyamatosan adnak ki patcheket, és szerda délelõttönként szerver karbantartás van. Négy fajta szerver található (még) benne: pve - ez a hagyományos

pvp - itt bármikor ráronthatunk egy, az ellenség oldalán játszó kalandozóra, rp - (roleplaying) ez igazi szerepjátékra lett kihegyezve és a rppvp - elõbbi kettõ keveréke

Engem teljesen lenyûgözött a játék, igaz, nem olcsó, de amint betöltöd az elsõ karakteredet, és belejössz a játékba, rögtön magába szippant, és garantálom, hogy ez lesz életed legnagyobb számítógépes élménye.

A játék egyedüli negatív pontjának azt a néha óriási laggot tartom, ami általában akkor következik be, hogyha sokan tartózkodnak egy helyen. (pl. fõvárosokban)

• 2 months later...
Baludada

Te melyik szerveren vagy a 3 közül vagy melyiket ajánlod?

Shiwer

Hááát, ez ízlések és pofonok. rp-t még nem próbáltam, nem is tervezem. szerintem ha elsõ karid, akkor pve-n érdemes. Ha már elejöttél, és kész vagy arra, hogy egy nálad magasabb szintû, akármikor leöl, akkor mehet a pvp. Én a Dragonblighton (ez pve) vagyok mostanában, hordás oldalon, nemrég kezdtem egy maget. Van amikor másik szerveren az Arathoron (pve) játszok szövis oldalon. Te is játszol?

Baludada

Igen, a rendes WoWos topicban folytassuk, mert lenne pár kérdésem :P