Jump to content
GSForum - Segélyvonal

World of WarCraft


Shiwer

Recommended Posts

Shiwer

A játék valamikor február környékén jelenhetett meg, én márciusban tettem rá a kezemet, azóta mással nem is nagyon játszok. 8 faj található benne: ember, törp, gnóm, night elf->szövetségesek és az orkok, trollok, taurenek, és az undeadek a horda oldalát erõsítik. A kasztok: warrior, mage, warlock, shaman, paladin, rogue, hunter, priest. (Lehet bõven válogatni) A játék grafikája lenyûgözõ, páratlan, csodalátos, az ember belefeledkezik magába, amikor a naplementét nézi egy szikláról, és a víz felszíne a fény hatására csillog. A játék egyébkétn európai, valós idõben zajlik, vagyis amikor nálunk este van ottis. A játékmenet szuper jól eltalált, az irányítás roppant egyszerû, mégis nagyszerû. Az elérhetõ max. szint a 60, (ez a kiegészítõben 70-ig nõ, ha minden igaz, és két új faj is helyet kap benne) ám a 60-as szint elérése után kezdõdik csak igazán az élet, ugyanis epic cuccokért mehetnek több fõs (max. 40) csapatokban (ún. raid) instancokba, vagyis elzárt helyekre, ahol az ellenség jóval erõsebb a máshol találhatóknál, és egyszerre csak mi vagyunk ezen a helyen, másokat nemlátunk. Ezek végén egy (vagy több) boss fogad minket, akit nem egy egyszerû dolog legyûrni, de azért amit dob, megéri.

A játékhoz folyamatosan adnak ki patcheket, és szerda délelõttönként szerver karbantartás van. Négy fajta szerver található (még) benne: pve - ez a hagyományos

pvp - itt bármikor ráronthatunk egy, az ellenség oldalán játszó kalandozóra, rp - (roleplaying) ez igazi szerepjátékra lett kihegyezve és a rppvp - elõbbi kettõ keveréke

Engem teljesen lenyûgözött a játék, igaz, nem olcsó, de amint betöltöd az elsõ karakteredet, és belejössz a játékba, rögtön magába szippant, és garantálom, hogy ez lesz életed legnagyobb számítógépes élménye.

A játék egyedüli negatív pontjának azt a néha óriási laggot tartom, ami általában akkor következik be, hogyha sokan tartózkodnak egy helyen. (pl. fõvárosokban)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Baludada

Te melyik szerveren vagy a 3 közül vagy melyiket ajánlod?

Link to comment
Share on other sites

Shiwer

Hááát, ez ízlések és pofonok. rp-t még nem próbáltam, nem is tervezem. szerintem ha elsõ karid, akkor pve-n érdemes. Ha már elejöttél, és kész vagy arra, hogy egy nálad magasabb szintû, akármikor leöl, akkor mehet a pvp. Én a Dragonblighton (ez pve) vagyok mostanában, hordás oldalon, nemrég kezdtem egy maget. Van amikor másik szerveren az Arathoron (pve) játszok szövis oldalon. Te is játszol?

Link to comment
Share on other sites

Baludada

Igen, a rendes WoWos topicban folytassuk, mert lenne pár kérdésem :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...