Chabi1 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Nos találtam valamit, de ahhoz ez a program kell. A hivatalos oldalon úgylátom fizetős. Valaki használta már ezt? Tapasztalatokat várok.
Halasi Miklós Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 1. Vedd meg a programot, amit szeretnél... 2. Valami irtó lassú a használata, több hét is lehet, mire kapsz valamit.
Chabi1 Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Azóta megtaláltam a free (reklámos) Version 1.4 és ezt használom. Több forrást találok vele mint az eMule progival. Az nekem nem is baj, hogy ha több hét alatt van meg mert korlátlan adatforgalomú netem van, a feltöltési sebességet nem állítom maximumra. Tehát ráérek.
$entinel Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Iagazából szerintem az EMULE és az EDONKEY között számottevõ külöbség. Hiszen nagyjából mind a két progi ugyanazon a hálózatokon mûködik, mivel pl. az Emule képes az Edonkeys filekat is letölteni, pesze lehetnek olyan kiszolgálók amelyek csak egyik vagy másik programban elérhetõ. Viszont a sebesége miatt nem igazán tudom javasolni egyiket sem: a 10-15 kb/s letöltési sebesség csodának számit. Arról nem is beszélve, hogy az itt elérhetõ tartalmak nagyrészének jogtisztasága erõsen megkérdõjelezhetõ! Bár az igazat megvallva komoly warez veszélyt nem jelent a sebessége miatt.
Chabi1 Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Elárulom Olyat progit töltök ami pénzért és boltban nem kapható Szerintem itt a warez részemrõl véget is ért Amúgy meg ugyanazt a file-t megtaláltam az eMule-n és az eDonkey2000-en is, mindkettõt a Razorback2.0 szerverrel, de az eMule-n nincs forrás hozzá, az eDonkey-ban meg van és ezzel lehet tölteni.
Halasi Miklós Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Na ez furcsa, mert az emule egy módosított edonkey...
VINIKOR Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 A Shareaza.hu-n ezt olvasom: Shareazával gond nélkül kapcsolódhatsz a milliók (köztük sok magyar) által használt eDonkey2000 nevû hálózatra, ahol szinte bármilyen ritkaságot elõkotorhatsz a megosztott mappákból. (Teszteléseim azt mutatják, hogy a Shareaza hamarabb talál forrásokat az eDonkey-ról, mint az eMule!) Nem próbálod ki a shareazát?
nascar Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 @ VINIKOR Miket pakol fel a Shareaza? Vagy teljesen reklám mentes? Mivel Te használod, leírhatnád a tapasztalataidat. Ez nem valami KaZaa klón (nevébõl ítélve!) Köszi!
google Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 A Shareaza csodálatos. A Shareaza jó. A Shareaza lassú (legalábbis nekem). DE: egyszerre több hálózathoz csatlakozhatsz (legjobb az eDonkey és a Gnutella2), és az iMesh-esek és emule-osok is ott vannak. Mégpedig baromi sokan, így szinte mindenhez jópár forrás van. Tehát a kínálat nagyon jó elsõsorban. Maga a program könnyen használható, kezelõfelülete szép és egyértelmû. Próbáld ki! (Teljesen reklámmentes egyébként.) És fontos, hogy a nézetben az összetett nézetet válaszd ki, mert különben nem látható a Hálózatok fül. Ja, egyébként így néz ki:
VINIKOR Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 A Shareaza lassú (legalábbis nekem). Nálad milyen sebességgel megy? Mennyire állítottad be a le és feltöltés sebességet? @Nascar Én mindent beállítást a shareaza.hu --> Beállítások szerint végeztem el. Érdemes a FAQ-t is átolvasni. Feltöltés ~40KB/s, a letöltés 60-150 KB/s szokott lenni, összesen. Fájlonként általában 20-50, néha 80-100 KB/s a letöltés (Chello Classicom van). Érdemes használni hozzá a Shareaza Security Update-t, ez a Biztonság menünél van. Minden nagyon egyszerûen le van írva. Nem volt még olyan amit nem tudtam volna letölteni. Fórumra érdemes regisztrálni, minden kérdést fel lehet tenni tabuk nélkül!
mizsi Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Azt írják az Edonkey oldalán, hogy az ingyenes verzió is spyware mentes. Telepítés közben azonban a NOD riadót fújt, (a trójait karanténoztam, majd töröltem), úgyhogy inkább uninstalálltam. Most akkor mi a valóság?
Recommended Posts