Sanzi Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Egy-két haverommal tervezünk egy olyan polót, amin ilyen logók lesznek. PL: DivX, MP3, DVD, Azureus, DC+... Ha van ötletetek, és tudnádtok hozzá linkelni nagy felbontású képet, akkor azt nagyon megköszönném! Mindenféle program lehet... Kösz!
Adani Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Nem rossz ötlet, szóljatok, ha kész van. De jó ötlet lenne pl: áthúzott ASVA, BSA stb. póló is. Úgy gondolom, hogy ott lenne rajta pl: a BSA, ASVA logója, és át lenne keresztben húzva, esetleg szöveggel is ki lenne írva, hogy Anti-ASVA.
Greene Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ehhez a vektorgrafikus logók lennének jók. Régen a logo.szuperinfo.hu-n volt szinte minden, de azóta megszûnt.
Adani Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Az igaz, a vektorosat mindenesetre tényleg simán lehet nagyítani, minõségvesztés nélkül.
Sanzi Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 És nem tudtok valami mostani weboldalt? Nagyon megköszönném!
Giraffe1 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 íl: Best Brands Of The World íl: Webchantier Portail Images íl: Szuperinfo (regisztráció kell) íl: Logotypes íl: Logotypes (orosz) Elsõ nekifutásra szerintem ennyi elég lesz És cserébe megköszönném, ha valaki tudna olyan oldalt mondani, ahol (elsõsorban) amerikai klubok (NHL, NBA, NFL) vektoros logói vannak.
Szerdahelyi Gergely Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Corelben át tudod rajzolni a pixeles logókat vektorossá. Ez talán még a 12 napos triallal is mûködik. Így bármilyen kis felbontású JPG logóval dolgozhatsz
Sanzi Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Óh, Kösz! Majd ha elkészül lefotózzuk. Egyenlõre válogatunk. De ha valaki még tud, akkor örülnék neki.
Sanzi Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Elsõ nekifutásra szerintem ennyi elég lesz EZER KÖSZÖNET!!! RETTENTÕ HÁLÁS VAGYOK! Nagyon jók, sokmindent megtalálok, de van egy-kettõ amit kellene, de nincs meg. Beírom hátha valaki: Javascript, Apache, SSL, Nero, Freebsd, DirectX, Bittorent, Azureus, Bitcomet A Nero-ról van, de olyan kellene amire nincs ráírva, hogy 6 v 7 v Reloaded. Már eddig is sokat segítettetek.
Giraffe1 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Corelben át tudod rajzolni a pixeles logókat vektorossá. És ezt a gyakorlatban is próbáltad? Mert sajnos messze nem olyan egyszerû a legtöbb logót csak úgy átrajzolni CorelDRAW-val Fõleg, ha nagyban szeretnéd utána felhasználni, mert akkor minden kis hiba látványosan "elõugrik".
Giraffe1 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 JavaScriptnek szerintem nincs hivatalos logója, ahogyan pl. a DivX-nek is sokáig (amíg illegalitásban volt) nem volt igazán logója, ezért érdemes figyelni, mert a mai napig sok variáció kering belõle. A Best Brendsen nagyon jó Nero logók vannak, amikrõl - mivel vektorosokat - pillanatok alatt el lehet távolítani a "felesleges" részeket. (Az EPS-eket többnyire nehezen fogadja el pl. a CorelDRAW, ezért a Adobe Acrobat segítségével át szoktam konvertálni õket PS-é, és utána gyönyörûen lehet már szerkeszteni mindet.)
Sanzi Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 kösz a sok segítséget Giraffe! Majd átszerkesztjük a Nero logót, és megnézzük, hogy mi sül ki belõle. Még nagyon de nagyon fontos lenne egy vagy vektoros, vagy nagy felbontású kép a Nokia reklámokból ismert kézfogás. Én 300*300-asat találtam, ami elég kicsi... Ha valaki ilyet is tudna linkelni...
Szerdahelyi Gergely Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 És ezt a gyakorlatban is próbáltad? Mert sajnos messze nem olyan egyszerû a legtöbb logót csak úgy átrajzolni CorelDRAW-val Fõleg, ha nagyban szeretnéd utána felhasználni, mert akkor minden kis hiba látványosan "elõugrik". Persze, így készült a céglogóm. Különösebben nem volt nehéz, a sablonokkal lehet egyszerûsíteni. Nekem még sok helyen szerepelnek a bitmapos logók, amiket most fogok lecserélni, de még ezekre sem panaszkodott senki, hogy nem pontos.
Giraffe1 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Akkor próbálj mondjuk így egy NBA vagy egy NFL logót készíteni De szívesen vennék egy vektoros Boston Celtics vagy egy Charlotte Bobcats logót is például a hivatalos honlap képeibõl kiindulva
Szerdahelyi Gergely Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Hát ez tényleg elég idõigényes lenne Nem gondoltam, hogy ennyire bonyolult alakzatok De azért sikert a pólókhoz!
h.arpad Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Corelben át tudod rajzolni a pixeles logókat vektorossá. És ezt a gyakorlatban is próbáltad? Mert sajnos messze nem olyan egyszerû a legtöbb logót csak úgy átrajzolni És mi van, ha elötte trace-eli is? íl: CorelTRACE 12
payskin Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Elmondom: az a kis sárgás-barnás valami, amit a ló outputjaként ismerünk. Akkor szerintem már érdemesebb mégis csak kézzel nekiesni.
Greene Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Az EPS-eket többnyire nehezen fogadja el pl. a CorelDRAW... Szerintem pedig teljesen simán elfogadja, ha tudod, hogy kell importálni, ugyanis "EPS" helyett "PS PRN (Post script interpreted)"-ként kell berakni. A Trace akkor esetleg jó, ha nagyon jó minõségû és nagy képet tracelsz, de én elötte át szoktam konvertálni 2 színûre a képet. Bizonyos esetekben könyebb a nulláról kezdve megrajzolni, esetleg az eredeti bitmap-et beimportálni, és rárajzolni. Igazából mindent meg lehet szerkeszteni benne, még egy boston celtics logót is, csak idõ és tehetség kérdése.
Giraffe1 Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Érdekes módon mégsem ugyanaz az eredmény, ha az EPS-t olvasom be, mintha az átalakított PS-t (Próbáltam néhányszor ) A TRACE néha jó, de az esetek többségében valóban jobb, ha kézzel esik neki az ember - fõleg, ha az rendelkezik pár ezer betûtípussal, hogy legalább a szövegekkel ne kelljen annyit szenvedni Tudom, hogy meg lehet rajzolni, hiszen a még 27 csapatos liga valamennyi logója megvan, csak szeretném frissíteni a készletemet, ezért kellenek az újak Ja, és szeretnék egy NFL-es térképet is csinálni, és ott is nagyon sok csapat van. Szerencsére a focistáknak valamiért egyszerûbbek a logóik
intruder Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Nem tudom a Corel Trace hogy mûködik, de én a helyetekben azért tennék egy próbát az Adobe Streamline-al, vagy az Illustrator CS2-ben a Live Trace-el... Egy próbát megér ... Live Trace
Sanzi Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Fuh, készen van a polo, de 3e FT egy A4-es polonyomtatás. És kellene a hátára is, twhát 6e. És a boltos csak saját poloval dolgozik, tehát 8e. Tehát amíg nem keresünk olcsóbb helyet egyenlõre sztornózzuk. ír: De KÖSZÖNÖM a rengeteg segítséget!
Giraffe1 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Elég irreálisnak tûnnek ezek az árak. Egy kétoldalas póló - minõségtõl függõen - 3-4e Ft. Esetleg nézz körül ezeken a helyeken: íl: CopyFantasy íl: Print-Shop íl: Copy General íl: Hakone
intruder Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Fuh, készen van a polo, de 3e FT egy A4-es polonyomtatás. És kellene a hátára is, twhát 6e. És a boltos csak saját poloval dolgozik, tehát 8e. Tehát amíg nem keresünk olcsóbb helyet egyenlõre sztornózzuk. ír: De KÖSZÖNÖM a rengeteg segítséget! Bár nem tudom hogy néz ki a poló, hány színes, és milyen az alapszín és hogy hány darabot akartok, de esetleg megpróbálhatnátok a szitázást hátha jobban jöttök ki anyagilag. Persze ezt a fent említett paraméterek nagyban befolyásolják...elég hivatalosan fogalmaztam?
Recommended Posts