Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nagy felbontású logók

Recommended Posts

Posted

Egy-két haverommal tervezünk egy olyan polót, amin ilyen logók lesznek. PL: DivX, MP3, DVD, Azureus, DC+...

Ha van ötletetek, és tudnádtok hozzá linkelni nagy felbontású képet, akkor azt nagyon megköszönném! Mindenféle program lehet...

Kösz!

Posted

Nem rossz ötlet, szóljatok, ha kész van. De jó ötlet lenne pl: áthúzott ASVA, BSA stb. póló is. Úgy gondolom, hogy ott lenne rajta pl: a BSA, ASVA logója, és át lenne keresztben húzva, esetleg szöveggel is ki lenne írva, hogy Anti-ASVA.

Posted

Ehhez a vektorgrafikus logók lennének jók. Régen a logo.szuperinfo.hu-n volt szinte minden, de azóta megszûnt.

Posted

Az igaz, a vektorosat mindenesetre tényleg simán lehet nagyítani, minõségvesztés nélkül.

Posted

És nem tudtok valami mostani weboldalt? Nagyon megköszönném!

Posted

ÓH, ezer köszönet! Egynek tökéletes. ;)

Szerdahelyi Gergely
Posted

Corelben át tudod rajzolni a pixeles logókat vektorossá. Ez talán még a 12 napos triallal is mûködik. Így bármilyen kis felbontású JPG logóval dolgozhatsz ;)

Posted

Óh, Kösz! Majd ha elkészül lefotózzuk. Egyenlõre válogatunk. De ha valaki még tud, akkor örülnék neki. ;)

Posted
Elsõ nekifutásra szerintem ennyi elég lesz :hááát:

EZER KÖSZÖNET!!! RETTENTÕ HÁLÁS VAGYOK!

Nagyon jók, sokmindent megtalálok, de van egy-kettõ amit kellene, de nincs meg. Beírom hátha valaki: Javascript, Apache, SSL, Nero, Freebsd, DirectX, Bittorent, Azureus, Bitcomet

A Nero-ról van, de olyan kellene amire nincs ráírva, hogy 6 v 7 v Reloaded.

Már eddig is sokat segítettetek.

Posted
Corelben át tudod rajzolni a pixeles logókat vektorossá.

És ezt a gyakorlatban is próbáltad? Mert sajnos messze nem olyan egyszerû a legtöbb logót csak úgy átrajzolni CorelDRAW-val :( Fõleg, ha nagyban szeretnéd utána felhasználni, mert akkor minden kis hiba látványosan "elõugrik".

Posted

JavaScriptnek szerintem nincs hivatalos logója, ahogyan pl. a DivX-nek is sokáig (amíg illegalitásban volt) nem volt igazán logója, ezért érdemes figyelni, mert a mai napig sok variáció kering belõle.

A Best Brendsen nagyon jó Nero logók vannak, amikrõl - mivel vektorosokat - pillanatok alatt el lehet távolítani a "felesleges" részeket. (Az EPS-eket többnyire nehezen fogadja el pl. a CorelDRAW, ezért a Adobe Acrobat segítségével át szoktam konvertálni õket PS-é, és utána gyönyörûen lehet már szerkeszteni mindet.)

Posted

kösz a sok segítséget Giraffe!

Majd átszerkesztjük a Nero logót, és megnézzük, hogy mi sül ki belõle.

Még nagyon de nagyon fontos lenne egy vagy vektoros, vagy nagy felbontású kép a Nokia reklámokból ismert kézfogás. Én 300*300-asat találtam, ami elég kicsi... :upsz: Ha valaki ilyet is tudna linkelni... :D

Szerdahelyi Gergely
Posted
És ezt a gyakorlatban is próbáltad? Mert sajnos messze nem olyan egyszerû a legtöbb logót csak úgy átrajzolni CorelDRAW-val :( Fõleg, ha nagyban szeretnéd utána felhasználni, mert akkor minden kis hiba látványosan "elõugrik".

Persze, így készült a céglogóm. Különösebben nem volt nehéz, a sablonokkal lehet egyszerûsíteni. Nekem még sok helyen szerepelnek a bitmapos logók, amiket most fogok lecserélni, de még ezekre sem panaszkodott senki, hogy nem pontos.

Posted

Akkor próbálj mondjuk így egy NBA vagy egy NFL logót készíteni :) De szívesen vennék egy vektoros Boston Celtics vagy egy Charlotte Bobcats logót is :démonikacaj: például a hivatalos honlap képeibõl kiindulva :pislog:

Szerdahelyi Gergely
Posted

Hát ez tényleg elég idõigényes lenne :huh:

Nem gondoltam, hogy ennyire bonyolult alakzatok :upsz:

De azért sikert a pólókhoz!

Posted
Corelben át tudod rajzolni a pixeles logókat vektorossá.

És ezt a gyakorlatban is próbáltad? Mert sajnos messze nem olyan egyszerû a legtöbb logót csak úgy átrajzolni

És mi van, ha elötte trace-eli is? :nyíl: CorelTRACE 12

Posted

Elmondom: az a kis sárgás-barnás valami, amit a ló outputjaként ismerünk. :) Akkor szerintem már érdemesebb mégis csak kézzel nekiesni. :hááát:

Posted
Az EPS-eket többnyire nehezen fogadja el pl. a CorelDRAW...

Szerintem pedig teljesen simán elfogadja, ha tudod, hogy kell importálni, ugyanis "EPS" helyett "PS PRN (Post script interpreted)"-ként kell berakni. ;)

A Trace akkor esetleg jó, ha nagyon jó minõségû és nagy képet tracelsz, de én elötte át szoktam konvertálni 2 színûre a képet. Bizonyos esetekben könyebb a nulláról kezdve megrajzolni, esetleg az eredeti bitmap-et beimportálni, és rárajzolni.

Igazából mindent meg lehet szerkeszteni benne, még egy boston celtics logót is, csak idõ és tehetség kérdése. ;)

Posted

Érdekes módon mégsem ugyanaz az eredmény, ha az EPS-t olvasom be, mintha az átalakított PS-t :pislog: (Próbáltam néhányszor :upsz:)

A TRACE néha jó, de az esetek többségében valóban jobb, ha kézzel esik neki az ember - fõleg, ha az rendelkezik pár ezer betûtípussal, hogy legalább a szövegekkel ne kelljen annyit szenvedni :hááát:

Tudom, hogy meg lehet rajzolni, hiszen a még 27 csapatos liga valamennyi logója megvan, csak szeretném frissíteni a készletemet, ezért kellenek az újak :D Ja, és szeretnék egy NFL-es térképet is csinálni, és ott is nagyon sok csapat van. Szerencsére a focistáknak valamiért egyszerûbbek a logóik ;)

Posted

Nem tudom a Corel Trace hogy mûködik, de én a helyetekben azért tennék egy próbát az Adobe Streamline-al, vagy az Illustrator CS2-ben a Live Trace-el... ;) Egy próbát megér ... :)

Live Trace

• 2 weeks later...
Posted

Fuh, készen van a polo, de 3e FT egy A4-es polonyomtatás. :mérges: És kellene a hátára is, twhát 6e. És a boltos csak saját poloval dolgozik, tehát 8e. Tehát amíg nem keresünk olcsóbb helyet egyenlõre sztornózzuk. :pápá::zokog::Sír: De KÖSZÖNÖM a rengeteg segítséget! :bocsánat::istenvagy::oké::taps:

Posted
Fuh, készen van a polo, de 3e FT egy A4-es polonyomtatás.  :mérges: És kellene a hátára is, twhát 6e. És a boltos csak saját poloval dolgozik, tehát 8e. Tehát amíg nem keresünk olcsóbb helyet egyenlõre sztornózzuk.  :pápá:  :zokog:  :Sír: De KÖSZÖNÖM a rengeteg segítséget!  :bocsánat:  :istenvagy:  :oké:  :taps:

Bár nem tudom hogy néz ki a poló, hány színes, és milyen az alapszín és hogy hány darabot akartok, de esetleg megpróbálhatnátok a szitázást hátha jobban jöttök ki anyagilag. Persze ezt a fent említett paraméterek nagyban befolyásolják...elég hivatalosan fogalmaztam? :D;)