Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Windows Media Player/Movie Maker problémák

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Két kérdésem lenne:

1. Windows Media Playerben, hogy lehet feliratot hozzáadni a filmhez?

Történetesen van egy avi filmem és egy srt kiterjesztésû feliratom. A lejátszás menüben a feliratoknál kiválasztottam azt, hogy "bekapcsolva ha elérhetõ". A felirat és az avi ugyan abban könyvtárban van, de nem történik semmi.

2. Hogy lehet Windows Media Playerrõl a megállított képet elmenteni

Egér jobbgomb nem mûködik és semmilyen menüt sem találtam.

Elõre is köszi a türelmes és szájbarágós válaszokat.

Ruzsa Dániel
Posted

MP classic, vagy "sima" MP? Mert szerintem azért jócsakán akad különbség a kettõ között! Azt nem tudom, hogy feliratozás terén is akad-e különbség! :Sír:

Posted

Telepíts fel egy VobSub nevû programot akkor mûködni fog és még társítani sem kell. :ötlet:

Ugye a feliratnak és a filmnek ugyanaz a neve?

Posted

Tényleg!

A kép mentése engem is érdekelne a torrent oldalakhoz!

Valaki,aki tud valami megoldást, legyen kedves és segítsen!

Posted

Képmentés: vagy Ulead Videostudio (és hasonló programok...), vagy PowerDVD, vagy pedig BSPlayer (legutóbbi ingyenes). ;) Mindben külön funkció van erre.

Egyébként még egy tipp: ha telepíted a Quicktime-ot, arról még a printscreen is mûködik.

Posted

Nekem egy olyan kéne, hogy leszedtem egy "hosszú mozgóképet" az internetrõl de a WMP10 kiírja hogy licensz letöltése és csak egy reklámprogram ellenében hajlandó lejátszani a filmet. Nekem ennek a proginak a telepítése a legkevésbé sem hiányzik, mert életemben nem hallotam ilyenrõl. El tudom valahogyan tüntetni ezt a "védelmet"? Próbáltam BSPlayerrel is de az még idáig se jut el, lefagy.

Posted

Sziasztok!

Nekem is hasonló a problémám mint ügyifogyinak! Windows MP.

Eddig ment a film felirattal és semmi probléma nem volt vele. Most hirtelen a felirat nem látszik.Hogy lehetne ezt megooldani?

Segítségeteket elõre is köszönöm

Posted
...a WMP10 kiírja hogy licensz letöltése és csak egy reklámprogram ellenében hajlandó lejátszani a filmet. Nekem ennek a proginak a telepítése a legkevésbé sem hiányzik...

Milyen formátumú? Ha wmv, akkor azt fel kell törni, és az bizony nemcsak bûncselekmény :démonikacaj: , hanem utánajárást is igényel. Biztos fel lehet...

A másik, amirõl hallottam, az az Intervideo-val tömörített avi. Annak pedig csak fizetõs változata van. :S

Esetleg még lehet, hogy .rm, (azt nem tudom, egyáltalán tudja-e kezelni a wmp), ahhoz pedig az ingyenes Real Player kell. Illetve azt át lehet kovertálni.

Posted

srt fájl a szöveg a film meg egyszerû videófálj xvid tömörítés audioformátum pedig MPEG Layer-3 Ennyit tudtam meg róla.Rendszervisszaállítással újra mûködik csak nem értem mitõl tünt el minden?Bsplayerben meg ment hibátlanul. :) Ja és törvényes a dolog :D

Posted

A két idõpont között nem telepítettél fel valamit?

Posted

Fel nem, de letelepíteni azt igen :D kb 6x próbáltam leszedni az incredimailt míg sikerült és ott is valami hiba jelent meg amikor megnyitottam a böngészõt.Lejött végül normálisan erre lett ez a probléma.Rendszervisszaállítás után meg az imcredimail simán lejött és a WMP is normálisan mûködött :pislog:

Posted

Végre mûködik :D De meddig? Ez itt a nagy kérdés :)

pocok007Jani
Posted

Nekem egy nagy hibát kéne orvosolni.Szóval amikor zenét akarok CD-re írni akkor néhány fájlnál Hibaüznetere hivatkozva azokat a fájlokat nem írja ki a Cd-re.Amikor megnézem hogy mi a hiba ezt irja ki:A fájlformátum ismeretlen,kodexhiba stb.Amnikor meg akarom hallgatni akkor pedig lejátsza :S

Szóval most mi van?Próbáltam ugy hogy kodexcsomagot teleítettem fell és ugy is ugyanez volt a hibajelenség.Nem értem.Megpróbáltam Neroval is de uganez csak más ablakban nyillot meg a hibaüzenet.

Posted

Sziasztok!

Miért van az, hogy amikor filmet akarok nézni, DVD filmet a lejátszóban megjelenik 2 csík, alul és felül ami kék színû, de a filmet rendessen tudom nézni addig amig kinagyításra nem kerül a dolog azaz teljes képernyõre, mert ha kinagyítom akkor semmilyen kép nem jelenik meg csak szól a hang. Más filmet ki tudok nagyítani csak a dvd-s filmekkel van a gond.

Posted

Hi All.

Rá lehet beszélnivalahogy a Windows Media Player 10 et ,hogy lejátsza a DVD lemezeket?

Vagy eggyáltalán mit is várjak el egy ilyen ügyes lejátszótól ha még egy egyszerû felirat file sem tud megjeleníteni.?!

Posted

A felirat problémádra VobSub a megoldás. :ötlet:

Posted

Köszi zico így már kerek a sajt.

Újság 126.oldal Segélyvonal rovat Ismeretlen Svcd? Címû kérdés.

Válsz Idézet:

A Microsoft valószínûleg jogi okokból nem építette bele az Xp be az MPEG-2 támogatást.A WMP oldaláról eljuthatunk olyan cégekhez ,amelyekrõl megvásárolhatjuk ezt a kiegészítõt gépünkhöz.

Ha nem szeretnénk sokat keresgélni, akkor a Cyberlink vagy az Intervideo DVD-lejátszó programjai közül válasszunk. A lejátszó telepítése után már a WMP is képes lejátszani a házilag felvett és elkészített SVCD és DVD filmeket.

A problémát nem lehet egyszerûbben orvosolni a PCW DVD-n található GPL MPEG 1-2 decoder 0.12 telepítésével?

S akkor nem kell plussz lejátszót venni és telepíteni.

Posted

Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy mit kellene telepítenem ahhoz, hogy le tudjam játszania .swf kiterjesztésû fájlokat. Állítolag ezek videók, ha nem így van akkor én értettem félre valamit. Elõre is köszi a segítséget.

Posted
Köszi zico így már kerek a sajt.

Újság 126.oldal Segélyvonal rovat Ismeretlen Svcd? Címû kérdés.

Válsz Idézet:

A Microsoft valószínûleg jogi okokból nem építette bele az Xp be az MPEG-2 támogatást.A WMP oldaláról eljuthatunk olyan cégekhez ,amelyekrõl megvásárolhatjuk ezt a kiegészítõt gépünkhöz.

Ha nem szeretnénk sokat keresgélni, akkor a Cyberlink vagy az Intervideo DVD-lejátszó programjai közül válasszunk. A lejátszó telepítése után már a WMP is képes lejátszani a házilag felvett és elkészített SVCD és DVD filmeket.

A problémát nem lehet egyszerûbben orvosolni a PCW DVD-n található GPL MPEG 1-2 decoder 0.12 telepítésével?

S akkor nem kell plussz lejátszót venni és telepíteni.

Szóval kipróbáltam.

De nekem még az újságbéli javaslat sem jött be.

Feltelepítettem a windvd7 et. Aztán beraktam egy svcd-t és csaka windvd játszotta le. WMP az nem igazán törte magát a lejátszással.

Ui: a vobsub az tényleg nagyon jó. Thanx Sebi! :)

Posted

Szívesen Timo, használd egészséggel. :)

Posted

Hali!

Szeretném megkérdezni, hogyan lehet létrehozni a könyvtárszerkezetet hasonló képpen mint (pl.:a Windows Intézõben bal oldalt/mappák) a Windows Media Playerben. Mert ilyet csak akkor látok amikor a Cd-rõl nyitom meg a zenét.

Pl: :)

+Zene

+ L zene 1

+ L zene12

L zene8