Sanzi Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Beteszek egy lapot, végigmegy a gyorsnézet elkészítése, de amikor véges valah szoftveresen elfordítja a képet. Ezzel teljesen agyonvágja. Ezzel mit akar? Alapból egy kicsit ferde a kép, és azon szeretne segíteni? Nekem ez nagyon nem kell... Sõt, forgat rajta vagy 20 fokot, miközben olyan 3-5 kellene. Scanner: HP 2400 Driver: HP Képkezelõ képtára 1.1
Halasi Miklós Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Pedig ez szoftverhiba. Beállítások között esetleg valami segítség kikapcsolása?
ProFiler Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Pedig ez szoftverhiba. A HP-nél ez teljesen megszokott. Én is már dobtam ki HP-szkennert a használhatatlan szoftvere miatt. Ciao.
BáGyu Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Van egy korrekciós beállítás ami a beszkennelt képet korrigálja ha az esetleg ferde, ezt kapcsold ki! Az elforgatást pedig mielõtt elfogadod a képet állítsd helyes nézetbe az egyszerû feladatok menü pont alatt a képforgatás jobbra vagy balra 90°-ra, illetve biztos, hogy nézethelyesen rakod be a képet.
Sqomy Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Sziasztok! Az a problémám, hogy a gépem nem ismeri fel a scannemet (hp scanjet 2400). Mûködött, minden rendben volt, de egyszer csak azt mondta, hogy nem látja. Áramot kap, géppel rendesen van összedugva. Leszedtem, majd újra feltettem a software-ét, úgy ahogy elõ van írva, majd dühömben úgy, ahogy nincs elõírva és nem jutottam vele semmire. A segítséget elõre is köszönöm.
Recommended Posts