Jump to content
GSForum - Segélyvonal

HP Scanner szoftvere elforgatja a képet

Recommended Posts

Posted

Beteszek egy lapot, végigmegy a gyorsnézet elkészítése, de amikor véges valah szoftveresen elfordítja a képet. Ezzel teljesen agyonvágja. Ezzel mit akar? Alapból egy kicsit ferde a kép, és azon szeretne segíteni? Nekem ez nagyon nem kell... Sõt, forgat rajta vagy 20 fokot, miközben olyan 3-5 kellene.

Scanner: HP 2400

Driver: HP Képkezelõ képtára 1.1

Halasi Miklós
Posted

Pedig ez szoftverhiba. Beállítások között esetleg valami segítség kikapcsolása?

Posted
Pedig ez szoftverhiba.

A HP-nél ez teljesen megszokott. Én is már dobtam ki HP-szkennert a használhatatlan szoftvere miatt. :S

Ciao.

Posted

Van egy korrekciós beállítás ami a beszkennelt képet korrigálja ha az esetleg ferde, ezt kapcsold ki!

Az elforgatást pedig mielõtt elfogadod a képet állítsd helyes nézetbe az egyszerû feladatok menü pont alatt a képforgatás jobbra vagy balra 90°-ra, illetve biztos, hogy nézethelyesen rakod be a képet. :hááát:

Posted

Megtaláltam, kikapcsoltam. kösz!

• 1 year later...
Posted

Sziasztok!

Az a problémám, hogy a gépem nem ismeri fel a scannemet (hp scanjet 2400). Mûködött, minden rendben volt, de egyszer csak azt mondta, hogy nem látja. Áramot kap, géppel rendesen van összedugva. Leszedtem, majd újra feltettem a software-ét, úgy ahogy elõ van írva, majd dühömben úgy, ahogy nincs elõírva és nem jutottam vele semmire. :pislog:

A segítséget elõre is köszönöm.