Weaver10 Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Helló! Van egy fent említett márkájú és típusú alaplapom van (AN8-V 1.0) és a mellékelt Realtek Hangkarival nem nagyon vagyok megelégedve. A probléma következõ: A mikrofon folyamatosan veszi a hangot és ez a hang folyamatosan behallatszik a fejhallgatóba és a hangszórókba. Ez nagyon idegesít és nem csak engem hanem másokat is mivel egy multigaming klán leadere vagyok. Remélem tudtok segíteni. Ha nem akkor hogyan lehet az ilyen hangkártyákat letiltani a biosban? (Ez egy Abit audio max foglalatú hangkari) Segítséget elõre is köszi.
Gereby Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 A hangszabályzón a windowsban nincs véletlenül bekapcsolva a mikrofon? (Az elnémítás mellõl kivéve a pipa.)
Weaver10 Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 De akkor sajna nem vesz fel semmilyen hangot ha le van némítva.
Gereby Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Mennyél a hangszabályzón a Beállítások menü Tulajdonságok gombjára, ott elõ jön egy panel. Ott tedd át a pipát a "Lejátszáshoz"-ról a "Felvételhez"-re. Akkor megváltozik a hangszabályzó. Ott tedd a mikrofon alatti "kiválasztás"-hoz a pipát.
Shia-ko Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Esetleg szimplán túl közel van a mikrofon a hangszóróhoz, vagy ez utóbbi túl hangosan szól.
szelesjanos Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Sziasztok! Van egy problémám, van egy Abit AN8-SLI alaplapom, azalaplapon levo POST kijelzõ eddig rendes müködést mutatott (FF) jelzet ki, kicseréltem a Videókártyát egy 6600-ra és azóta ezt írja ki (17), de sejnos ilyen hibakódot nem találok a leírásban, mielött ezt írja ki elötte pár másodpercig ez látható (67)-jelentés: Prepare memory Size information for function call: INT 15h ax=E820h. Szerintetek?
Recommended Posts