TheSaurus Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Van egy Office 2003, frissen telepítve. Az Accessbe kellene importálni egy akalmas szövegfájlt, de a hibaüzenet szerint a varázsló le van tiltva, esetleg megsérült a registry. az Access/Súgó/Névjegy ablakban a Letiltott elemek viszont üres. Az általam ismert registryjavító és -tisztító alkalmazásokat lefuttattam, de semmi eredmény. Van valakinek valami ötlete? Már azon kívül, hogy az egész gépet újra kéne telepíteni, mert ezt végsõ leszámolásnak tartogatom.
arpsoft Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Az Access-t próbáltad már újrarakni? Nézzél bele esetleg az ODBC meghajtóid közé, hogy a Microsoft Text benne van-e. Felügyeleti eszközök->ODBC
TheSaurus Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 Az egész Office-t leszedtem, kipucoltam a registryt és újratelepíttem, teljes telepítéssel. Az ODBC nem jutott eszembe, de ha új táblát akarok létrehozni varázsló által, arra is hibaüzenet jön. Ott tehát nem valószínû, hogy ODBC-t hiányol. Az a baj, hogy a gép egy hörcsög természetû felhasználóé, aki minden létezõ programot kipróbál, aztán vagy törli, vagy ottfelejti, így a fene se tudja, mivel akad össze micsoda.
Recommended Posts