dundi Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Sikeresen összefésültem, win+sp2 n-litel. De nemtudom kiirni cd-re. Már probálkoztam töbféle cd iró programmal.
Halasi Miklós Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Mármint az ISO fájlt nem tudtad kiírni?
dundi Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Azt a mapát ami ezt az öszefüzöt win+sp2 javitást tartalmaza hogy egy uj win cd-kapjak. És Így instaláljam ujra a Windows
Kovács Dávid ( Davs ) Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Az összefésülés elõtt ki kell választani az Iso fájl létrehozása pontot. Ez kb. a 3. ablak. Az elsõ, hogy üdvözöl, a 2., hogy megadod az xp telepítési file-jait, a harmadik pedig az, hogy mit akarsz vele csinálni. Nah, ott kell kipipálni, majd a végén csinál neked egy általad jelölt pontra egy ISO file-t.
dundi Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Akor talán az a baj, hogy nem jelöltem meg hogy a végén mire akarom felhasználni az összefüzött álományt?
dundi Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Megprobálom mégegyszer. Elöröl az egészet. Kösszi szépen.
Recommended Posts