bl4ckf0xi Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 DR. Orca Browser = Firefox alapú Avant Browser, ami nálam nem mûködik...megnézné valaki, hogy nála jó-e? Innen le lehet tölteni >>Dr. Orca Browser<< Itt a help fórum VALAKI SEGÍTSEN! Megnyitom a programot és nem lehet használni, semmit sem nyit meg...!
@Berecz Dénes@ Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Nálam tökéletesen mûködik, még a JAVA is bejön rajta. Milyen operációs rendszert használsz?
bl4ckf0xi Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 WXP SP2. Nincs Java... Avast Virusirtó....Zonealarm tûzfal és egyszerûen nem csinál semmit, csak megnyílik...Szerintem összemixelõdött valamivel, de nem tudom hogyan....A hivatalos fórumon is láttam ilyet.
@Berecz Dénes@ Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Nem lehet esetleg, hogy a tûzfalatok nem engedi ki
bl4ckf0xi Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Hello! Most telepítettem új windowst és tökéletesen mûködik. Nagyon gyors böngészõ. Megjelent a Firefox 1.5! Gratulálunk, Ön a legfrissebb Firefox verziót használja!
Ruzsa Dániel Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Köszi inkább maradok, a sima FIREFOX-nál, abban jobban megbízom, mint az ijen jött ment doktorokban!
pampalini Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Ez bizony az Avant Browser. Annyira az, hogy a Súgó/Orca Browser honlapra is az Avant Browser honlap jön be. Valaki vagy kisérletezik, vagy szórakozik vagy... Ehhez mindenesetre tényleg orca kell.
bl4ckf0xi Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Nem igazzzzz! Ezt az Avant Browser fejlesztõi írták firefox motorra, ez egy Avant Browser átirat...ennyire nehéz felfogni?? Megnézed a képet >>feljebb<<|, akkor látod, hogy valóban Firefox motorra írták ezt a böngészõt, tehát sokkal gyorsabb és biztonságosabb mint az avant browser...++++++firefox kiterjesztéseket is elfogad...
Ruzsa Dániel Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Azért kételyeim vannak azzal kapcsolatban, hogy nem-e valami szórakozó ifjuság kezeibõl kikerült termékrõl van szó, az AB évek óta IE motorra írják, nem hiszem, hogy napok leforgása alatt, megírták volna FIREFOXRA...Köszi marad az eredeti tûzróka !
bl4ckf0xi Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 az AB évek óta IE motorra írják, nem hiszem, hogy napok leforgása alatt, megírták volna FIREFOXRA Hey everybody, after 9 monthes' development, I finished a New Browser. It's still alpha version, which means it's not very stable. But it's very safe, will not modify your system. Some features like auto-compelte will be available in the official release. http://forum.avantbrowser.com/viewtopic.php?t=12072 AJANLOM http://forum.avantbrowser.com/viewforum.ph...1ed54a2a735b10a AJANLOM 100% hogy valami hulyegyerek irt avant browser feluletet firefox motorra, mert ezt barki lazan megteheti........ csak nehany ezer soros C++ os forraskod http://forum.avantbrowser.com/ NAGYON NEM ERDEKEL HOGY MILYEN BONGESZOT HASZNALTOK, DE AZT NEM SZERETEM HA HULYENEK NEZNEK...! DR. Orca Browser = Firefox alapú Avant Browser, ami nálam nem mûködik...megnézné valaki, hogy nála jó-e? Innen le lehet tölteni >>Dr. Orca Browser<< Itt a help fórum VALAKI SEGÍTSEN! Megnyitom a programot és nem lehet használni, semmit sem nyit meg...! De mar megoldottam. NEM KELL SEGITSEG!
Ruzsa Dániel Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Én akkor is maradok a FIREFOX-nál, az AB szeretem, azt amelyik IE motorra épül és évek óta csiszolják!
Sanzi Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Én is Avant Browsert használok, de mostanában egy kicsit köhög. (Avant Browser topik.) Letöltöttem, és kipróbálom.
Ruzsa Dániel Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Jobb szerintem, ha maradsz az eredeti AB-nál!
Sanzi Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Egyenlõre tesztelem, vagyis ezzel netezek, de valószínûleg visszatérek. Csak tudod... a kiváncsiság!
Sanzi Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 ++++++firefox kiterjesztéseket is elfogad... És hogyan tudnám aktivizálni? Vagy hol kell hozzáadni? u.i.: Csak be kellett húzni. De nem múködik egyik sem. Legalábbis az a 3 amit idáig kipróbáltam... Mindig azt kapom, hogy ezzel a verzióval nem kompatibilis, és olyan verziót ajánl, ami még nem is létezik. A sima Foxival minden megy...
Ruzsa Dániel Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 De nem múködik egyik sem. És a végén még nekem lesz igazam, hogy nem igazán kifejlett böngészõ...Egyenlõre...
Sanzi Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Pontosan! Egyenlõre. Kiváncsian várom az új verziókat, hisz ha ez a böngészõ stabil, és mindennel kompatibilis lesz, akkor nagyon el fog terjedni szerintem... Még egy kis idõ, és fejlesztgetés...
bl4ckf0xi Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Ugyanaz a felület, majdnem ugyanúgy mûködik, de inkább FIREFOX-ot használok.
bl4ckf0xi Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 A firefox kiegészítések azért nem települnek, mert ellenõrzik a verziót és az nem Firefox 1.5 öt ad vissza. Pedig Firefox 1.5 a motor.
Recommended Posts