Jump to content
GSForum - Segélyvonal

DR. Orca Browser

Recommended Posts

Posted

DR. Orca Browser = Firefox alapú Avant Browser, ami nálam nem mûködik...megnézné valaki, hogy nála jó-e? Innen le lehet tölteni

>>Dr. Orca Browser<<

Itt a help fórum

VALAKI SEGÍTSEN!

Megnyitom a programot és nem lehet használni, semmit sem nyit meg...!

@Berecz Dénes@
Posted

Nálam tökéletesen mûködik, még a JAVA is bejön rajta.

Milyen operációs rendszert használsz?

Posted

WXP SP2. Nincs Java... Avast Virusirtó....Zonealarm tûzfal és egyszerûen nem csinál semmit, csak megnyílik...Szerintem összemixelõdött valamivel, de nem tudom hogyan....A hivatalos fórumon is láttam ilyet.

Ruzsa Dániel
Posted

És jó a program, megbízható :?:

Posted

Én is leszedtem, de meg sem nyikkan... :(

@Berecz Dénes@
Posted

Nem lehet esetleg, hogy a tûzfalatok nem engedi ki :?:

Posted

Hello!

Most telepítettem új windowst és tökéletesen mûködik.

Nagyon gyors böngészõ.

Megjelent a Firefox 1.5! Gratulálunk, Ön a legfrissebb Firefox verziót használja!

:)

Ruzsa Dániel
Posted

Köszi inkább maradok, a sima FIREFOX-nál, abban jobban megbízom, mint az ijen jött ment doktorokban! :D

Posted

Ez bizony az Avant Browser. Annyira az, hogy a Súgó/Orca Browser honlapra is az Avant Browser honlap jön be. Valaki vagy kisérletezik, vagy szórakozik vagy... Ehhez mindenesetre tényleg orca kell. :mérges:

Posted

Nem igazzzzz! Ezt az Avant Browser fejlesztõi írták firefox motorra, ez egy Avant Browser átirat...ennyire nehéz felfogni?? Megnézed a képet >>feljebb<<|, akkor látod, hogy valóban Firefox motorra írták ezt a böngészõt, tehát sokkal gyorsabb és biztonságosabb mint az avant browser...++++++firefox kiterjesztéseket is elfogad...

Ruzsa Dániel
Posted

Azért kételyeim vannak azzal kapcsolatban, hogy nem-e valami szórakozó ifjuság kezeibõl kikerült termékrõl van szó, az AB évek óta IE motorra írják, nem hiszem, hogy napok leforgása alatt, megírták volna FIREFOXRA...Köszi marad az eredeti tûzróka ;) !

Posted

az AB évek óta IE motorra írják, nem hiszem, hogy napok leforgása alatt, megírták volna FIREFOXRA

Hey everybody, after 9 monthes' development, I finished a New Browser.

It's still alpha version, which means it's not very stable. But it's very safe, will not modify your system.

Some features like auto-compelte will be available in the official release.

http://forum.avantbrowser.com/viewtopic.php?t=12072

AJANLOM

http://forum.avantbrowser.com/viewforum.ph...1ed54a2a735b10a

AJANLOM

100% hogy valami hulyegyerek irt avant browser feluletet firefox motorra, mert ezt barki lazan megteheti........

csak nehany ezer soros C++ os forraskod

http://forum.avantbrowser.com/

NAGYON NEM ERDEKEL HOGY MILYEN BONGESZOT HASZNALTOK, DE AZT NEM SZERETEM HA HULYENEK NEZNEK...!

DR. Orca Browser = Firefox alapú Avant Browser, ami nálam nem mûködik...megnézné valaki, hogy nála jó-e? Innen le lehet tölteni

>>Dr. Orca Browser<<

Itt a help fórum

VALAKI SEGÍTSEN!

Megnyitom a programot és nem lehet használni, semmit sem nyit meg...!

De mar megoldottam. NEM KELL SEGITSEG!

Ruzsa Dániel
Posted

Én akkor is maradok a FIREFOX-nál, az AB szeretem, azt amelyik IE motorra épül és évek óta csiszolják!

Posted

Én is Avant Browsert használok, de mostanában egy kicsit köhög. (Avant Browser topik.) Letöltöttem, és kipróbálom. ;)

Ruzsa Dániel
Posted

Jobb szerintem, ha maradsz az eredeti AB-nál! ;)

Posted

Egyenlõre tesztelem, vagyis ezzel netezek, de valószínûleg visszatérek. Csak tudod... a kiváncsiság! :lol:

Posted
++++++firefox kiterjesztéseket is elfogad...

És hogyan tudnám aktivizálni? Vagy hol kell hozzáadni?

u.i.: Csak be kellett húzni. :upsz:

De nem múködik egyik sem. Legalábbis az a 3 amit idáig kipróbáltam... Mindig azt kapom, hogy ezzel a verzióval nem kompatibilis, és olyan verziót ajánl, ami még nem is létezik. A sima Foxival minden megy...

Ruzsa Dániel
Posted
De nem múködik egyik sem.

És a végén még nekem lesz igazam, hogy nem igazán kifejlett böngészõ...Egyenlõre... :démonikacaj:

Posted

Pontosan! Egyenlõre. Kiváncsian várom az új verziókat, hisz ha ez a böngészõ stabil, és mindennel kompatibilis lesz, akkor nagyon el fog terjedni szerintem... Még egy kis idõ, és fejlesztgetés...

Posted

Ugyanaz a felület, majdnem ugyanúgy mûködik, de inkább FIREFOX-ot használok.

Posted

A firefox kiegészítések azért nem települnek, mert ellenõrzik a verziót és az nem Firefox 1.5 öt ad vissza. Pedig Firefox 1.5 a motor.