Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Óriási elõfizetési akció

Recommended Posts

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Hy!

Van ez az akció, ami már a múlt hónapban is volt.

Csak nekem pár dolog nem tiszta. Csak az ÚJ elõfizetésre(vagy meghosszabbításra) vonatkozik? Az ajándék 12 progi nem "csak sima" teljes verzió? Tehát ha most meghosszabbítom az éves DVD-s elõfizetésemet, akkor kapok a mellékleten egy teljes verziós ajándék programot, plusz azt a 12 programot? Az akció meddig tart? Nekem májusban jár le az elõfizetésem. Ha most meghosszabbítom, akkor jön májusig a mostani, és csak májustól az új?

Posted

Decemberi szám, 20. oldal, keretben. A cím el van szúrva, mert azt hinnéd, hogy nem neked szól, de olvasd el az alatta levõ apróbb betûs szöveget, az pont neked szól!

A válasz röviden: igen. Mindenre.

Posted
(Spányik Balázs @ 2005. december 19., 9:41 - hétfõ)

A cím el van szúrva.

És tavaly is el volt, meg a GameStarban is :lol:

Posted

Tem tudom ide kell-e írni, de nekem megjött már ez az év végi DVD, amin rajta van mind a 12 program (most teszem fel a Panda 2006-ot). egyébként jó hogy adjátok, mert eddig a 2005-ös volt fennt, és idén járt volna le. De így nem kell aggódnom :) .

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Köszi!

Ja, és egyszerre kapjuk meg? Nem havonta 1-1? Nah, mindegy, lassan megyek hosszabbítani. Arra csak a sárga csekket kell felfizetni, nem? Ja, és ha jól értem, ha simán "megrendelem" (nem meghosszabbítom) a neten(mediashop.idg.hu), akkor Ti már tudni fogjátok a cím alapján, hogy ez nem egy új elõfizetés, hanem egy meghosszabbítás? Már csak ezt erõssítsétek meg, és beszélek is a szüleimmel.

Posted

Egy DVD-n az összes program rajta van ;) . Bár most meggyûlt a bajom a Pandával, mert regisztrációnál az összes létezõ adatomat kéri... ha ÉN regisztrálok apám letépi a fejemet :S . Szóval megvárom amíg hazaér és akkro együtt megcsináljuk. A többi programot most készülök telepíteni :) .

Posted
(Garono @ 2005. december 19., 16:13 - hétfõ)

Egy DVD-n az összes program rajta van.

Ezt írták is az újságban.

Bár így nem sok értelme van annak a forgatható keréknek (jé, a kerék tud forogni!).

Posted

Akkor ezt értsem úgy, hogy mint új elõfizetõ, nem a januárri számmal kapom meg az ajándék korongot, hanem még a Jézuska hozza?

Posted

Ez én elõfizetõi korongom is meg érkezett már és a Jézuska elõtt egy pár nappal.

Posted

Lehet tudni hányan hosszabították meg az elõfizetést az akció hatására? Kösz.

Posted

Bocs, de nem. Üzleti titok kategóriába esik. Egyébként konkrét számot én sem tudok. Azt tudom, hogy bejött a dolog, és hogy napokig csomagolták a DVD-ket, ilyen embernagyságú zöld postászsákokat kerülgettünk a folyosón napokon keresztül.

Természetesen mindenkinek hálásak vagyunk, akik újabb egy évre bizalmat szavaztak nekünk! :istenvagy:

Posted

Hali!

Meg jött a DVD! :)

Örültem, hogy többek közt tûzfal, vírusirtó, rendszer mentõ és titkosító programok kerültek fel rá.

A biztonság az elsõ :!:

A Panda Internet Security -t próbáltam regisztrálni a Panda honlapján.

Hát, nem sikerült! :hááát:

A Regisztráció menüpont nem mûködik. Majd próbálkozok holnap is.

Azért örülök a DVD-nek. :)

Doenee

Posted

Innen üzenem mindenkinek a Panda nálam ûködik és regelni is tudtam vagy csak nekem megy? Nem hinném!!

Nállam a Pc World egyérelmû dolognak számit, nagyon rosszul érintene ha nem vehetnék ki egy páldányt minden hónapban a levélszekrénybõl :)

Ezt már a postás is megtanúlta ;)

Posted

Hali!

Új elõfizetõ lennék, Januártól rendeltem meg a PC Wordöt :D .

Sajna nekem még nem érkezett meg nem úgy mint elég sok fórumozónak.

Lehet hogy azért mert vidéken lakom?

Meddig várjak türelmesen?

Köszi

Posted

Szerintem azért, mert most valószínûleg azok kapták meg, akik már a novemberi számban éltek a lehetõséggel, és decembertõl hosszabbítottak. Várj január közepéig, és ha addig nincs sem DVD, sem hír arról, hogy mi van, akkor telefonálj.

Posted

Kaptam ma egy csomagot. Láttam IDG-tõl jött. Tudtam, hogy az elõfizetéshez járó plusz szoftver lesz benne. Kibontom és meglepõdve látom, hogy mind a 12 szoftver benne van egy DVD-n! Én úgy gondoltam, hogy minden hónapban kapunk egyet. PCW :istenvagy:

Posted
(manguszta @ 2005. december 19., 17:28 - hétfõ)
(Garono @ 2005. december 19., 16:13 - hétfõ)

Egy DVD-n az összes program rajta van.

Ezt írták is az újságban.

Bár így nem sok értelme van annak a forgatható keréknek (jé, a kerék tud forogni!).

Posted

Köszi! Én errõl lemaradtam. :lol: Nekem csak a forgatható kerék maradt meg, és ebbõl következtettem arra, hogy havonta egyesével kapjuk a programokat.

Posted

Biztos emlékeztek még kisgyerek korotokból a Minden napra egy mese címû mesekönyvre, amelyben rövid kis mesék voltak, és bár sosem számoltam meg, gyanítom 365 darab. Azonban annak ellenére, hogy benne volt az összes, nem kellett mindet az elsõ nap elolvasni. ;)

Posted

Én a végérõl kezdtem. :D A Pure Pinballt tettem fel. Nagyon tetszik. :)

• 5 weeks later...
Posted

Tavaly decemberben fizettem elõ a PC World-re. A gondom az, hogy az ajándékba

kapott software-k közül a feltelepített Euro Office 2005 programot

(2006.01.01-én telepítettem fel) 2006.02.05-én nem tudom elíndítani.

Ha tudvalaki, segítsen. A program elején kiirja, hogy az elsõ

telepítéstõl 365 napig mûködik ez pedig még nem telt le.

:(:ny:D

Elõre is köszi

• 2 years later...
Posted

Visszatérõ probléma, hogy az elõfizetési akció keretében meghirdetett RoadRegister útnyilvántartó programot 1 éves teljes verziósnak hirdetik. Minden évben pórul járok vele, mivel december után, az új évben már nem tudom használni a tavalyit, az újat pedig csak februárban küldik ki. Nincs erre valami megoldás? Mert így tulajdonképpen csak szûk 11 hónapig tudom használni. Kicsit ciki a könyvelõmnek azt mondani, hogy majd a következõ hónapban küldöm csak az útnyilvántartás, mert csak akkor tudom meghosszabbítani a program licencét. Legalább a "kulcsot" nem kaphatnánk meg már januárban e-mail-ben?

Posted

Sziasztok!

Hasonló a szitu a Pandával is. Tavaly febr.5.-én kaptam meg és azonnal fel is raktam. Idén febr. közepére van jelezve az érkezés. A két hét eltérés miatt kétszer szórakozhatom a Panda föl és letelepítésével.

Ezt nem értem! Miért nem lehet a kidásokat azonos ídõre terveni és az elõfizetõket nem bosszantani.

Hajdan fõmérnök koromban ilyen esetekért az érintettek ugyan csak szorultak volna. :mérges:

Posted

Szervusztok!

Picit (az idén is) én is csalódott voltam (vagyok) a beharangozott ajándékcsomag miatt. Az éves elõfizetést "jutalmazó" programokkal a fenti véleménynyilvánítók észrevételein túl más apró ürömök is vannak. Például az Ashampoo WinOptimizer 2009 rendszerkarbantartó program a konkurens Chip magazinnál sima havi számhoz volt mellékelve.

Aki az ajánlott NOD vírus és tûzfal védelmet használja, (ESET Smart Security), annak a Panda Antivírus licenc nemigen használható,... stb. (Persze sokan lehetnek, akik Pandát használnak, az éves licenc kényelmével.)

Hoztam is, meg nem is, - népmese jut eszembe, de hát ajándék lónak ne nézd a fogát.

Ami azt illeti, nem is az ajándék szoftverekért fizettem ismét elõ, inkább abban bízom, hogy a havi számok (és mellékleteik) használhatósága, tartalma, értéke fog tovább javulni.

Sziasztok: Anti