sunatti Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Sziasztok! Hosszú szenvedés után végre kiderült, hogy a gépemben a processzor múlt/múlik ki. Vettem egy újat, vadi új dobozos Intel Celeron D 2,53 GHz, tele hologrammal, védõmatricával, minden sz**ral. Kibontom, berakom - meg se nyikkan. Mintha nem lenne a gépben processzor. Egy szakértõ haverom 2 másik gépben is kipróbálta, ugyanaz volt. Azt mondja, gyári hibás, hoz egy másikat. Lehet, hogy nem Costa Ricában kéne gyártani ezeket?
Egerb Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 De legalább a csillogó-villogó matricákból szép karácsonfadíszt tudsz készíteni....ha másra nem lehet használni..
Chabi1 Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Intel Celeron D 2,53 GHz ... Kibontom, berakom - meg se nyikkan. Mintha nem lenne a gépben processzor. Milyen processzorod volt elötte ? Milyen az alaplapod ? A D-s Celeronokhoz újabb fajta alaplap kell ami támogatja a Prescott P4 procikat, mert egy és ugyaz a kettõ.
akaido Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Sziasztok! Hosszú szenvedés után végre kiderült, hogy a gépemben a processzor múlt/múlik ki. Vettem egy újat, vadi új dobozos Intel Celeron D 2,53 GHz, tele hologrammal, védõmatricával, minden sz**ral. Kibontom, berakom - meg se nyikkan. Mintha nem lenne a gépben processzor. Egy szakértõ haverom 2 másik gépben is kipróbálta, ugyanaz volt. Azt mondja, gyári hibás, hoz egy másikat. Lehet, hogy nem Costa Ricában kéne gyártani ezeket? Sajnos hasonló tapasztalatom volt egy Cerkával, és szintén Közép-amerikában készült. A másik Celeron D pedig úgy halt meg a lapomban, hogy procihûtõt szerettem volna cserélni, ezért a gyári intel hûtõt kiszedtem, de a lezárt ZIF foglalalt ellenére a proci a hûtõaljár aragadt. Elõször nem is értettem a dolgot, mert benézve gépbe, nem volt ott a procc a helyén. Már épp tárcsáztam volna a Nemzetközi Bûnüldözõ szerveket, amikor észrevettem a kis- coolerhez ragaszkodót. Ez még nem lett volna gond, ha a proci két lába nem került volna egymással testi kontaktusba, és nem csavarodott volna egymásra, ill. plusz egy meg kitröt a helyérõl. Gariban vissza sem cserélték, hiszen "Nem szakszerû használat" miatt ment tönkre. Vehettem egyet...használtan...
arpsoft Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Aztán hogyan sikerült ez a mûvelet ilyen hatásosra? Mert azért a procik lábai nem nagyon szoktak csavarodni!
akaido Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Amikor a hûtõt levettem, rá volt ragadva a Proci a hûtõ aljára, de akkor rögtön nem vettem észre. Az lehetett a csavarodás oka, hogy esetleg nem teljesen függõlegesen emeltem ki a hûtõt. Szegény PC szívét eszembe sem volt kitépni, annál sokkal jobban szeretem... Légy szíves ne idézd be a közvetlenül elötted íródott hozzászólást, és a küllönbözõ eszközök tulajdonneveit ne rövidítsd/becézd, mert az lehetetlenné teszi a keresést! Köszi (Shia-ko)
Recommended Posts