Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Hello mindenki! Lehet hogy hülye kérdés de azt szeretném tudni, hogy hogyan kell saját Xp-s témát készíteni? Tegyük fel azt hogy már megrajzoltam Photoshopban a kinézetet vagy valami más progival és ezek után mit kell csinálni, mivel lehet "megcsinálni" egy saját témának? Mert valahogy csak elkészítik a saját témáikat akik felrakják a themexp.org-ra.

• 5 months later...
Posted

Hello! Azt szeretném megtudni, hogy a style builderben hogy kell beállítani a témát? Tehát már megcsináltam stylebuilderben, csak nem tudom alkalmazni. Erre kérnék segítséget.

• 1 month later...
Posted

Kösz! Ez szép is, meg jó is, de fizetős szoftver, nem? Valami ingyenes változat nincs?

• 2 weeks later...
Posted

Hy! A Style Builder-ben nyomd meg a Test gombot ha elkészitetted a témát :szemöldök:

Posted

OK. Odáig eljutottam, csak akkor nem alkalmazza a témát :(

Posted

Bocs :upsz: Nyomd meg a Compile gomdot

Posted

Köszi! Most már itthon vagyok, ki is próbálom :D

Posted

fuh ez a stylebuilder nem semmi. és nem is nehéz kezelni már magam is elkezdtem egy skint készíteni. úgyhogy köszi szépen

• 3 weeks later...
Posted

Sziasztok!

Elõször is köszönöm a StyleBulider linkjét. Nagyon szép és átlátható kezelõ felülete van. :)

Viszont egy kis segítségre szorulnék. Már szétnéztem millió meg egy weboldalon, keresõprogramokban, voltam könyvesboltokban hátha van segédkönyv de sehol nem találtam semmi segítséged a program használatához így csak rátok számíthatok! Az elején nem tudtam alkalmazni a design-t rendesen. Ugyanis amikor megcsináltam -bár szerintem azt se jól- a "Klasszikus Windows" kinézetet keverte nekem a "Windows XP" kinézettel. A színeket is amit csináltam. Gondoltam, hogy keverednek a programok (Mert akkor még a SkinStudio is fent volt meg a hozzá kellõ WindowBlinds) ezért újratelepítettem a gépet. Most meg már alkalmazni se tudom a design-t. (Bár akkor is csak WindiwBlinds-el sikerült) Nem tudnátok segíteni nekem egy kicsit? Milyen lépésekben csináljam, mit mentsek el elõször és hogyan alkalmazzam? Kell még hozzá valami segédprogram? Nem írna le nekem valaki egy-két lépést? Próbáltam én egyedül megoldani de nem sikerült látjátok. Ha van egy kis idõtök akkor szépen kérlek titeket segítsetek.

Köszönöm elõrre is!

Szép napot!

Norbi

Posted

Először is a ha van más msstyle-od, akkor importáld egy neked tetszőleges mappába. Utána megkérdezi hogy csináljon-e SB fájlt, csináltass vele! Majd ha kész vagy a stílussal, akkor nyomd meg a Complie gombot, és a stílus a tetszőlegesen kiválasztott mappába kerül. :D;)

Posted

Hú! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Remélem menni fog. Most rohanok de este majd beszámolok, hogy hogyan ment a dolog. Szia! :szia:

Posted

Figyu! Mindent úgy csináltam ahogy mondtad. Pirosra csináltam a színt Windows XP design-al. Ahhoz képest ez csinált nekem egy olajzöldet (Olyanra van eredetileg is beállítva XP stílussal...) klasszikus windows kinézettel. Most mit nem csináltam jól? Bocsi, hogy zaklatlak! :(

Itt egy kép róla!

IPB kép

Posted

Most mit is csináltál rosszul? :hmm:

Posted

Hát ez az... Én sem tudom! :Sír: Most tanulok (Csak nagyon kíváncsi voltam már, ezért feljöttem...) de este majd leírom képekkel illusztrálva, hogy mit művelek. :D

Posted

Oké elmondom mégegyszer:File->Import .msstyles ->a fájl helye pl. D:\Témák\Longhor Slate-Plex\Longhorn Slate-Plex.msstyles->a célmappa pl. Új mappa->átalakitod a style-t. Majd Action menü->Complie aztán a módositott style-t beteszi az előbb emlitett Új mappába. :D

Posted

:upsz:

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Értem és jól is csináltam mindent amit mondtál. Csak annyi, hogy a színt hogy kell beállítani? Én rámegyek a "Colorize"-ra és az "Apply Colorozation"-ra. Így kell? Ilyenkor mindent egyes ablakot átszínez szerencsére. De amikor rámegyek a "Compile"-ra akkor nem a beszínezett verziós képeket teszi be az új mappába hanem az eredetit. Nem is így kell színezni? Máshogy szerintem nem lehet. Vagy igen? :Sír:

SZERK.: Na most sikerült átszíneznem a dolgokat de amikor alkalmazom akkor nem a színezettet teszi be! Vagy ezt valami spéci programmal kell alkalmazni? Esetleg WindowBlinds-el? :huh:

Posted

:virág:

Hú haver! Nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Baromi rendes vagy! Tényleg! Sikerült! Köszönök mindent! :upsz:

Már csak egyetlen egy kérdés maradt. A vezérlõpultban miért nem színezi be a hátteret is (+ A baloldali sávot a képek, videók és zenék mappában!) zöldre? A kép ami a jobb alsó sarokban szokott lenni benne van a mappában de nem használja. :hááát:

Jó éjt! :szia:

Ne idézz be elõtted íródott hozzászólást! <PF>

Posted

Örülök hogy sikerült :D A style mellé másold oda a Shell mappát.

Posted

Úgy sem megy. Próbáltam úgy is, hogy az elemeit másolom mellé vagy őt az elemekhez de sehogy se megy. :Sír:

Na most ezt hozta össze! :D

IPB kép

Hozzászól gomb!!!

Posted

A shell mappáben lévõ elemeket kell kiszinezn. :)

Posted

Ki van de akkor se jó. :(

És figyeld! A vezérlõpultban van jobb oldalt az a kép. Az elsõ képen láthatod, hogy ki van színezve a másodikon meg, hogy nem használja. Ez valami szisztéma szerint szelektál magának? :lol:

IPB kép IPB kép

Posted

A ResEdit-tel szerkesztened kell a shellstyle.dll-t :ötlet: