Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Windows Update - Win98-on

Recommended Posts

Posted

Hatalmas hülyeséget csináltam (pontosabban meggondolatlanságot). A suliban Internet Explorer 5.5 volt, én frissítettem a Windows-t (tudtommal csak az IE-t, és ez a probléma) szóval az ANGOL Update-n frissítettem és most minden angol. Gondolom, most következõ órán ezzel fogja kezdeni a tanár, hogy ki tette ezt. Úgy áll a helyzet, hogy minden ablak menürendszere teljesen angol, viszont a Start-menü és a mappanevek, meg a Vezérlõpult elemei magyarok maradtak, és az értesítésnél is magyar a billentyûkiosztás. Hogy kell visszaállítani magyarra? Mert sehol sem találtam. (WIN98 van a gépen)

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Mivel az Explorer exe is frissül ilyenkor, ami ugye az intézõt is kezeli, nemcsak a böngészõt, így ezért lett az is angol. Bár nem értem, hogy sikerült, mivel - ha jól tudom - van a Win98-ra is Magyar nyelvû 6-os Explorer. :hmm: Bár ebben nem vagyok biztos. A megoldás az lehet, ha "fejbevered" egy magyar Explorerrel, ha nem megy, akkor elvileg a rendszervisszaállításnak segítenie kellene.

Posted (edited)

Hát majd megpróbálom. Bár van a sulinak egy rendszergazdája, de ha évek óta még az IE-t sem frissítette képzelem mennyire érthet hozzá. :hááát:

Szerk.: úgy sikerült, hogy az angol oldalon indítottam el a letöltést. :)

Edited by Garono
Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Igen ez volt a baj. Le kellett volna tölteni az Internet Exoplorert a magyar oldalról. és azt telepíteni. MOndom, próbálj meg egy rendszer visszaállítást (nem tudom, 98-on van e), és ha az nem vezet eredményre, akkor egy magyar IE-vel próbáld meg felültelepíteni.

Posted

Majd két hét múlva... azaz januárban, mert jön a szünet, hacsak addig be nem hívnak, hogy mit mertem tenni. Most nem tudom megcsinálni, mert itthon vagyok. :P De ha majd ott kell, akkor ezekkel a lehetõségekkel fogom kezdeni. Egyébként úgy emlékszem 98-on nincs rendszervisszaállítás.

Posted

De nincs ám! Egy magyar ie update a megoldás.

Posted

Akkor egy MAGYAR IE update lesz. :upsz:

Posted
Egyébként úgy emlékszem 98-on nincs rendszervisszaállítás.

SCANREG /RESTORE van, ami nem az XP szintû rendszervisszaállítás.

Csak az elõzõ 5 registry.