Garono Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Hatalmas hülyeséget csináltam (pontosabban meggondolatlanságot). A suliban Internet Explorer 5.5 volt, én frissítettem a Windows-t (tudtommal csak az IE-t, és ez a probléma) szóval az ANGOL Update-n frissítettem és most minden angol. Gondolom, most következõ órán ezzel fogja kezdeni a tanár, hogy ki tette ezt. Úgy áll a helyzet, hogy minden ablak menürendszere teljesen angol, viszont a Start-menü és a mappanevek, meg a Vezérlõpult elemei magyarok maradtak, és az értesítésnél is magyar a billentyûkiosztás. Hogy kell visszaállítani magyarra? Mert sehol sem találtam. (WIN98 van a gépen)
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Mivel az Explorer exe is frissül ilyenkor, ami ugye az intézõt is kezeli, nemcsak a böngészõt, így ezért lett az is angol. Bár nem értem, hogy sikerült, mivel - ha jól tudom - van a Win98-ra is Magyar nyelvû 6-os Explorer. Bár ebben nem vagyok biztos. A megoldás az lehet, ha "fejbevered" egy magyar Explorerrel, ha nem megy, akkor elvileg a rendszervisszaállításnak segítenie kellene.
Garono Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 (edited) Hát majd megpróbálom. Bár van a sulinak egy rendszergazdája, de ha évek óta még az IE-t sem frissítette képzelem mennyire érthet hozzá. Szerk.: úgy sikerült, hogy az angol oldalon indítottam el a letöltést. Edited December 14, 2005 by Garono
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Igen ez volt a baj. Le kellett volna tölteni az Internet Exoplorert a magyar oldalról. és azt telepíteni. MOndom, próbálj meg egy rendszer visszaállítást (nem tudom, 98-on van e), és ha az nem vezet eredményre, akkor egy magyar IE-vel próbáld meg felültelepíteni.
Garono Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Majd két hét múlva... azaz januárban, mert jön a szünet, hacsak addig be nem hívnak, hogy mit mertem tenni. Most nem tudom megcsinálni, mert itthon vagyok. De ha majd ott kell, akkor ezekkel a lehetõségekkel fogom kezdeni. Egyébként úgy emlékszem 98-on nincs rendszervisszaállítás.
arpsoft Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 De nincs ám! Egy magyar ie update a megoldás.
Halasi Miklós Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 >>A Netakadémia oldaláról letöltheted a magyar verziót is!!!<<
SkyBird Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Egyébként úgy emlékszem 98-on nincs rendszervisszaállítás. SCANREG /RESTORE van, ami nem az XP szintû rendszervisszaállítás. Csak az elõzõ 5 registry.
Recommended Posts