master Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 A telefont egy hete vettem és meg szeretném veletek osztani a tapasztalataimat ha már így lehetõségem nyílt rá. A telefon egy gyönyörû masina, jól mûködik, de nagyon kevés a készenléti ideje. 3 napos intenzív munka után már kileheli a lelkét a gépcsoda. A másik negatívum a hátlap ami olyan szinten recseg hogy már komolyan gondolkodtam az öngyilkosság gondolatával. A pozitívumok: Bõ szoftverválaszték, szép kijelzõ, egész tûrhetõ kamera (1MPX!!!, pedig az ismertetõben csak max. 640X480 volt írva.) A memória 12 MB, ami nagyon hamar betelik, de lehetséges, hogy ez a sokrétû felhasználás miatt jelentkezik.
cereal180 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 1MPX!!!, pedig az ismertetõben csak max. 640X480 volt írva. Az 1 MP-t csak interpolációval tudja. Amúgy az egyik barátomnak is ilyenje van és az övén nem recsegett a hátlap egészen addig, amíg egyszer le nem gurult a kikövezett töltésen
web Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Hát én nem tudom, de kamerás telefont akkor lesz jó venni amikor auto fókus is lesz benne. De csak jelenleg tudomásom szerint csak digitalis zoomosak vannak az meg nem jó.
ProFiler Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Most nem azért, de amúgy is van benne automatikus fókusz. Digitális zoom is van benne, de már léteznek optikai zoommal is mobilok. Ciao.
master Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 az övén nem recsegett a hátlap egészen addig, amíg egyszer le nem gurult a kikövezett töltésen ** idegesítõ hogy recseg.. És csúszkál is a hátlap!!! Szerintem azt valami lúzer rakhatta össze és átcsusszant a minõségellenõrzésen.. Egyébként nekem tetszik a telefon, nem tudom ki hogy van vele...
cereal180 Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Apám is vett egy ilyet magának. Az övé se recseg, pedig jól megszorongattam szerencsétlent Úgyhogy úgy néz ki, hogy tied recsegése, egyedi hiba.
gnomon Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 K300i-s telefonomhoz vettem DKU - 11 kábelt, de régi a CD-n a hozzávaló pc suite, így nem ismeri fel a mobilt. Tud valaki segíteni?
Halasi Miklós Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 A Sony Ericsson szoftver nekem se látja, de a K700 Dateimanager és a MyPhone Explorer igen.
Molt@m Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Szerintem a MyPhoneExplorer nagyon jó, letöltheted innen. íl: Feltelepíted íl: Bedugod az adatkábelt, bejön a hardvertelepítõ ablak íl: Beteszed az adatbábel CD-t és nyomsz egy tovább gombot íl: Utána mikor figyelmeztet akkor folytasd a telepítést íl: Ha kész dugd rá a telót és indítsd el a programot íl: Fájl>Kapcsolódás és már használhatod is U.i.: Elõfurdul hogy újra kell indítani a rendszert!
Halasi Miklós Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Nekem az a bajom ezzela telefonnal, hogy szinkronizáláskor néha eldobálja a jelet. Tehát mondjuk a képek lementésekor gondol egyet és a közepén megáll. A MyPhoneExplorer közli, hogy nem tud a telefonhoz kapcsolódni. Akkor kábel kihúz, vissza a gépbe, megint jó. Nem értem.
Molt@m Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Nekem meg K500i van és az nem csinálja. Csak mikor elõször felismertettem kiírta hogy "Ismeretlen telefon!" de lehúzás után mûködik
kisledy Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 ÜDV mindenkinek! Nekem is van egy k300i-m. mostanában vettem hozzá egy infraporot. A gépre áthúztam róla a fájlokat, viszont a géprõl nem tudok visszaküldeni fájlokat. Megpróbáltam engedélyezni az IR átvitelt, de akkor meg azt monja, hogy HOGY A KOMMUNIKÁCIÓT NEM LEHET INICIALIZÁLNI. GYÕZÕDJÖN MEG ARRÓL, HOGY AZ INFRAVÖRÖS ÁTVITEL ENGEDÉLYEZVE VAN-E A GÉPEN. Na hát tessék nemengedi hogy engedájezzem. Ha valaki tud segíteni kérem segítsen! Köszönöm elõre is!
Recommended Posts