Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Doom3


Guest

Recommended Posts

Guest

Szerettem volna beszerezni a Doom3 -at karácsonyi ajándékként, de sehol sem találom. Se CdGalaxis, se 576, Se Medamarkt, se Saturn... sehol. Csak a kieget láttam, de azt dögivel.

 

Nem tudtok valamit a Doom3 -ról, miért tünt el enniyre, hogy még nem is tudnak róla a CDgalaxisban és 576-ban, hogy mikor lesz??

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Sanzi

Nekem sikerült egyet beszerezni, vagyis bátyám kapta a szalagavatójára, de nem teljes az öröm. Felteszem, minden megy, csak akad 6600GT-n. Ez volt a baj a FarCry-al is, feltettem hozzá az összes Patch-t, és érdekes módon minden gyönyörû, akadásmentesen. Gondoltam ez lesz a Doom-al is. Feltettem hozzá az 1.3-as Patch-t, és el akartam indítani kérte a CD keyt, amit a telepítésnél elfogadott, de itt nem. Nah, itt felment bennem a pumpa. A FarCry se akar femlenni a gépre, se a Doom. Egy eredeti játékom van még a StarCraft, az megy fel egyedül. Nah, megvan a véleményem az eredeti játékokról, és az is ezer százalék, hogy soha nem veszek. Aki meg a warezzal van megáldva, annak odaadom ezt a 2 DVD-t, és csináljon vele amit akar. Aztán beszélhetünk. (Megjegyzem, hogy letöltöttem hozzá egy keygen-t, ha már az eredeti seriallal nem megy :mérges: de azzal se jó. Bár ezt nem is vártam, hogy jó lesz. Csak ezt akartam mondani. Úgyhogy eredeti játékok--> :piroslap::lapd: halálra veletek! :pokolfajzat:

Link to comment
Share on other sites

kori

Az eredeti játéknak megvan az az elõnye, hogy nyugodtan lehet reklamálni a hazai forgalmazónál illetve a játék kiadójánál. Persze a legtöbb esetben nem árt az Angol tudás is, ha írni akarsz a fejlesztõknek a problémádról. ;) Nálam is a patch-ok már okoztak galibát néhány játéknál így kerülöm õket. :)

Link to comment
Share on other sites

Sanzi

És reklamáljam azt, hogy:

-FarCry A Data2.cab-ot nem lehet kicsomagolni, de a DVD-t fel lehet másolni gépre.

-Doom Aggyatok másik serialt. :gonosz:

Meg kit hívjak? Angolom egyenlõ a nullával. (Mármint ha élõszóban kell beszélni, egy levelet még megírok.)

Link to comment
Share on other sites

kori

Ilyenkor még felkereshetsz az adott játékokkal foglalkozó weblapokat ( néhány fanatikusnak van saját, esetleg a GameStar-t) és ott segítenek. ;)

Link to comment
Share on other sites

Omega32

Doom 3: érdekes itt azonnali szállíthatóságot írnak CD Galaxis :hááát:

 

Eredeti játékok: Fogalmam sincs nálad mért nem mûködik, nekem eredetiben megvan a Doom 3, és gond nélkül megy (az 1.3-as patch után is). Nálad nincs szerintem valami rendben.

Arról most nem szeretnék oldalakat írni, hogy mért is vegyünk eredeti játékokat, nekem mondjuk ha nagyon tetszik egy játék biztos, hogy megveszem eredetiben (online játszhatóság és/vagy terméktámogatás miatt), és eredeti játékkal eddig sosem volt semmilyen problémám (Need For Speed sorozat, Haegemonia, Swat 4 stb stb).

 

A terméktámogatáshoz a játék dobozán vagy a kézikönyvben találsz elég infót...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
pindrus

6600GT-én akad a Doom3? Nekem 1 MSI 6600GT-ém van és megy mint a szél minden pecs nélkül.Tegnap eljutottam a fõ ellenséghez ahhoz a nagy vasba öltözött alvilági lényhez :pislog: szerintem már õ lesz a fõ ellen.Nem tudjátok hogy a francba kell kinyírni,mindig megpusztulok,pedig az a zöld lövedéket lövõ fegyverem is fullra meg van töltve,de hiába gyepálom én vele megsem kottyan neki.Valaki eljutott már eddig egyáltalán,és betudta-e fejezni?Ha tudtok segítsetek.Elõre is köszi. :Sír:

Link to comment
Share on other sites

Omega32
...Nem tudjátok hogy a francba kell kinyírni,mindig megpusztulok,pedig az a zöld lövedéket lövõ fegyverem is fullra meg van töltve...

Ha jól emlékszem a soulcube-bal lehet megölni. Háromszor kell rádobni, újratöltése a folyamatosan támadó egyéb szörnyek megölésével lehetséges...

Link to comment
Share on other sites

pindrus

Köszi srácok a választ, megöltem a nagy ördögöt, sikerült. Egyszer már én is feladtam, pontosan 2 órán belül, de most ráhangolódtam, pontosabban 1-1,5 hónapja játszom vele na nem minden este, csak néha, most értem a végére. Jó lenne megszerezni a küldetés lemezt is, de nem akar sikerülni. Persze van a Galaxisneten, de 7670 Ft. Várok, míg csökken az ára, vagy valamelyik haveromnak meglesz. Most már tör érte a frász. Mégegyszer köszi a válaszokat. :)

 

Kérlek, ismerkedj meg a szóköz billentyûvel! Ezt kell lenyomni az írásjelek -- pont, vesszõ, felkiáltójel, kérdõjel stb. -- után. Ezúttal megnyomtam helyetted jó sokszor, de legközelebb ugye már nem nekem kell?

Edited by Spányik Balázs
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
r-chee

Anno én is nehezen jöttem rá, hogy lehet a végén azt a behemótot likvidálni...Aztán a soulcube-ok után eldõlt...

Szerintem nem fog egyhamar lejjeb menni az ára a boltokban, de már én sem bírom sokáig, hogy meg ne vegyem a máig kedvenc, top játékomat... :hááát:

Link to comment
Share on other sites

pindrus

Nahhhhhhhhh... Csak vannak még jódolgok is az életben, sikerült megszereznem a küldetéslemezt.

Naaaahhhhhhh... most aztán... hajajj... játékra, fellllll!!!!

:éljen:

Igaz, most sokkal több időt szentelek Sikos úr könyvének, meg az Ubuntunak.

Link to comment
Share on other sites

r-chee

Gratulálok a lemezhez. (Kár, hogy cd-s...,de ez legyen a legkevesebb :D )

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
pindrus

Haj-haj-haj, elérkeztem a küldetésben az utolsó harchoz, nem semmi egy küzdelem lesz. Már egy hónapja játszom vele, persze nem minden este. Volt olyan, hogy napokig elő sem vettem. Fantörpikusan egy game ez, ha végeztem szerintem kezdem elölről az elsőt nehezebb fokozatban. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
r-chee

Kezd majd el Nightmare módban, az nagyon durva. Számol lefelé az életed, egészen 25-ig, közben pedig a Lélekszipkával kell összegyûjtened az életerõt, s fegyver is épphogy akad. Volt olyan, hogy shotgun-nal vertem agyon két Imp-et, mert nem volt lõszerem... :D:D:D

Link to comment
Share on other sites

pindrus

Kipróbálom, kipróbálom. Már végeztem a kiegészítõvel is, csak vagy 20x töltöttem vissza mire sikerült a végsõharc. :lol:

Link to comment
Share on other sites

r-chee

Nálam is ez volt :) Alig bírtam legyûrni az ellenfeleket, aztán rájöttem végül. Lehet, hogy a közeljövõben ismét elõveszem :hááát: Annyi pályát, mod-ot leszedtem már hozzá, hogy ihajj.... Meg a patch is fontos.

 

Ajánlom csemegézésre: Doom3 oldal (magyar)

Link to comment
Share on other sites

pindrus

Ahahahhh, na ez egy jó oldal. Köszi, elmerülök benne azonnal. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
dave00

Akit egy kicsit érdekel hogy kik is készítették a Doom-ot látogassanak el a: basod.extra.hu oldal rovatok:DOOM menüpontjára. Érdemes. Az oldal folyamatosan bõvül.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...