Gyalo92 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Én,itt szoktam nézegetni a termékeket... Mi a véleményetek róla?
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Jó, csak sajnos sok az olyan ember, aki jónak írja le a termékét, és közben hibás. Magyar mentalitás. Tisztelet a kivételnek.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Változó. Ha így veszem, akkor kb. 75-25% a jó-hibás termékek aránya. Végül is eddig, amit vásároltam, arról 4 dologról derült ki, hogy nem jó, viszont kb. 26 termék volt jó, hibátlan. Sajnos nem igazán lehet kiszürni, hogy mi a rossz, és miért rossz, ha rossz, holott jónak írta az eladója. Itt is érvényes aza aszabály, hogy a sok pozitív viosszajelzést kapott eladóktól érdemes vásárolni, illetve megnézni, hogy a negatív visszajelzés mitõl negatív. Én pl. egy mondhatni új P III-as rendszert itthoni kiszolgáló szervernek a Vateráról építettem fel, és ez többé-kevésbé 44.000.-Ft-omba került úgy, hogy ez már a komplett P III-as rendszer mindennel együtt. Ezzel szemben eddig összesen 100.000.-Ft értékben vásároltam az elmúlt 3 évben, és 20.000.-Ft értékben sikerült "pórul járni". Ha figyelembe veszem azt, hogy most a legolcsóbb számítógép újonnan sem kevesebb 60.000.-Ft-nál (és abban nincsenek olyan dolgok, amik nekem kellenek) akkor végül is megéri vásárolni onnan. Persze ez nem indokolja a hibás árukat jónak eladó emberek viselkedését, de hát ez van. Tényleg oda kell figyelni, illetve vannak tényleg komoly, korrekt, becsületes eladók, akik tényleg új termékeket árusítanak a bolti árnál 25%-al olcsóbban. Általában 1 év garancia van, és bontatlan dolgok. De ki lehet fogni nagyon jó arányban magánemberektõl is kiváló árut olcsón. Oda kell figyelni, és bizony használni kell a szûrõt a Vaterán, és termékre rákeresni. Így végig lehet nézni a kínálatot.
ProFiler Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Az eBay-es problémáim után nézegetem ezt is, eladóként be szeretnék lépni. Csak már az elsõ lépésnél problémáim akadtak, mert regisztráltam, visszaigazoltam, most meg nem fogadja el az új jelszavamat. Ciao.
Omcsesz1987 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Helló! Az a bajom, hogy a gépem nem akarja megnyitni a Vaterát, sem Firefox-szal, sem explorerrel. Mi lehet a baj?
arpsoft Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Szerintem átmeneti probléma lehetett, most nálam megy.
Omcsesz1987 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Sajnos nem átmeneti, már egy jó ideje ezt csinálja, sajnos Valami ötlet?
petzolkri Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Párszor már vásároltam a Vaterán, eddig nem volt gond.
Godzillamessage Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 XP-n nekem is csinálta. Adatbázis hibára hivatkozott az oldal és javasolta, hogy próbáljam meg később. Ha ez van, akkor a böngésző url sávjába kattintasz (kijelöli az egész sort), nyomsz egy entert és utána jobb felül a "személyes" menüre kattintva benn is vagy. Ha nem ez van, akkor nem tudom.
[OP]Destroy-man Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 @Godzilla: A kérdés már közel 5 éves. Azóta már talán a hibát is kijavították az oldalon.
Godzillamessage Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 És az megoldás amit mondtam? Mondjuk megpróbáltam és az irodai gépemen érdekes módon még mindig fennáll a probléma, pedig már win7 x64 van. Azért is érdekes a probléma, mert az itthoni gépemen gond nélkül belépek. Az irodai gépem szoftveresen teljesen ugyanaz, mint az itthoni. Valami beállítási bibi lehet.
petzolkri Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ami azt illeti én sem figyeltem. Egy időben volt valami átállás a vatera.hu-n én arra gondoltam.
Recommended Posts