Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vatera

Recommended Posts

Posted

Én,itt szoktam nézegetni a termékeket... Mi a véleményetek róla?

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Jó, csak sajnos sok az olyan ember, aki jónak írja le a termékét, és közben hibás. Magyar mentalitás. Tisztelet a kivételnek.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Változó. Ha így veszem, akkor kb. 75-25% a jó-hibás termékek aránya. Végül is eddig, amit vásároltam, arról 4 dologról derült ki, hogy nem jó, viszont kb. 26 termék volt jó, hibátlan. Sajnos nem igazán lehet kiszürni, hogy mi a rossz, és miért rossz, ha rossz, holott jónak írta az eladója. Itt is érvényes aza aszabály, hogy a sok pozitív viosszajelzést kapott eladóktól érdemes vásárolni, illetve megnézni, hogy a negatív visszajelzés mitõl negatív. Én pl. egy mondhatni új P III-as rendszert itthoni kiszolgáló szervernek a Vateráról építettem fel, és ez többé-kevésbé 44.000.-Ft-omba került úgy, hogy ez már a komplett P III-as rendszer mindennel együtt. Ezzel szemben eddig összesen 100.000.-Ft értékben vásároltam az elmúlt 3 évben, és 20.000.-Ft értékben sikerült "pórul járni".

Ha figyelembe veszem azt, hogy most a legolcsóbb számítógép újonnan sem kevesebb 60.000.-Ft-nál (és abban nincsenek olyan dolgok, amik nekem kellenek) akkor végül is megéri vásárolni onnan. Persze ez nem indokolja a hibás árukat jónak eladó emberek viselkedését, de hát ez van. Tényleg oda kell figyelni, illetve vannak tényleg komoly, korrekt, becsületes eladók, akik tényleg új termékeket árusítanak a bolti árnál 25%-al olcsóbban. Általában 1 év garancia van, és bontatlan dolgok.

De ki lehet fogni nagyon jó arányban magánemberektõl is kiváló árut olcsón. Oda kell figyelni, és bizony használni kell a szûrõt a Vaterán, és termékre rákeresni. Így végig lehet nézni a kínálatot.

Posted

Az eBay-es problémáim után nézegetem ezt is, eladóként be szeretnék lépni. Csak már az elsõ lépésnél problémáim akadtak, mert regisztráltam, visszaigazoltam, most meg nem fogadja el az új jelszavamat. :S

Ciao.

• 4 years later...
Posted

Helló!

Az a bajom, hogy a gépem nem akarja megnyitni a Vaterát, sem Firefox-szal, sem explorerrel. Mi lehet a baj?

Posted

Szerintem átmeneti probléma lehetett, most nálam megy.

Posted

Sajnos nem átmeneti, már egy jó ideje ezt csinálja, sajnos :( Valami ötlet?

• 4 years later...
Posted

Párszor már vásároltam a Vaterán, eddig nem volt gond.

Godzillamessage
Posted

XP-n nekem is csinálta. Adatbázis hibára hivatkozott az oldal és javasolta, hogy próbáljam meg később.

Ha ez van, akkor a böngésző url sávjába kattintasz (kijelöli az egész sort), nyomsz egy entert és utána jobb felül a "személyes" menüre kattintva benn is vagy.

Ha nem ez van, akkor nem tudom.

[OP]Destroy-man
Posted

@Godzilla: A kérdés már közel 5 éves. Azóta már talán a hibát is kijavították az oldalon. :)

Godzillamessage
Posted

És az megoldás amit mondtam? :hááát:

Mondjuk megpróbáltam és az irodai gépemen érdekes módon még mindig fennáll a probléma, pedig már win7 x64 van. Azért is érdekes a probléma, mert az itthoni gépemen gond nélkül belépek. Az irodai gépem szoftveresen teljesen ugyanaz, mint az itthoni. Valami beállítási bibi lehet. :hmm:

Posted

Ami azt illeti én sem figyeltem. Egy időben volt valami átállás a vatera.hu-n én arra gondoltam.