Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Írj tesztet!


payskin

Recommended Posts

payskin

Ezt a témát azért hoztuk létre, hogy ha valaki hozzájut valamilyen hardverhez vagy szoftverhez, szerez egy új mobiltelefont vagy fényképezõgépet, esetleg bármilyen más, a fórum profiljába tartozó eszközt, és azt jól leteszteli, akkor arról írhat itt egy tesztet az alábbiak figyelembevételével:

 

1. Szedd össze a gondolataidat, mielõtt elkezdesz írni!

 

2. Írásodnak legyen eleje és vége! Használj bekezdéseket, hogy olvashatóbbá tedd a tartalmát! (Ne üss minden mondat végén Entert, mert morcosak leszünk!)

 

3. Figyelj oda a helyesírásra! Ne feledd, a hibákat utólag is javíthatod! Ékezetes betûk, ilyesmi, ugye nem kell külön mondani?

 

4. A teszt ne legyen túl rövid, de ne is nyújtsd el, mint a rétestészta. Törekedj a lényegre!

 

5. Véleményed legyen megalapozott, támaszd azt alá érvekkel, tényekkel! Törekedj az objektivitásra! (Persze nem baj, ha belecsempészel egy kicsit elragadó személyiségedbõl!)

 

6. Ha gondolod, mellékelhetsz képeket is illusztrációként.

 

A teszt lényege, hogy ha a többiek elolvassák, el tudják dönteni, hogy kell nekik az adott eszköz, vagy inkább futólépésben szaladjanak még a környékérõl is! Épp ezért ha bármilyen kérdés felmerül a termékkel kapcsolatban, segíts olvasóidnak azzal, hogy válaszolsz rájuk!

 

Íme ProFiler mintacikke a Microsoft Wireless Laser Mouse 6000-rõl. Ilyesmiket szeretnénk látni.

 

Figyelem! Sem segélykérés, sem tanácsadás nem engedélyezett ebben a témacsoportban, azokat olvasatlanul töröljük!!

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
ProFiler

Ha valamely teszthez lenne saját kiegészítése valakinek, akkor kérvényezze nyugodtan egy moderátortól az adott topik ideiglenes megnyitását!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...