Jump to content
GSForum - Segélyvonal

ADS Tech Instant DVD USB2

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Kénytelen voltam témát indítani e témában, hiszen 2 napja hiába küzdök az új digitalizáló eszközömmel, minden általam lehetségesnek ítélt módon próbálkoztam, de mindhiába. Az ADS Külsõ Analóg digitalizálója nem akar együttmûködni a gépemmel.

A drivert nem látja a windows, és manuálisan sem engedi telepíteni, az eszközkezelõ ismeretlen eszköznek látja.

A gép:Intel 865 PERL

2.8ghz Intel P4

4x256 ram

DVD RW

Ati Radeon 9600

A Bios a legfrisebb, és a Chipsetet is frissítettem, igaz USB Drivert nem találtam. :ötlet:

Posted

Más géppel mûködik? Vagy elõtte már mûködött?

Az a lényeg, hogy elõször tedd fel a drivert és csak utánna csatlakoztasd az eszközt! Ha fordítva csináltad, akkor lehet, hogy ezért nem mûködik most.

Ciao.

Posted

Igen, már mûködött, mindjárt az elsõ kísérletre, a kézikönyvben leírt módon:Csatlakoztasd az analóg eszközt a digitalizálóhoz, a digitalizálót a konnektorba, majd az USB-t a pc-vel ekkor már legyen bent a driver cd, az xp automatikusan felismeri és telepíti a drivert, majd mehetnek a Capture, és szerkesztõ szoftverek.

Szépen állta a próbákat, de mivel betegeskedõ rendszerem volt néhány hete elérkezettnek láttam az idõt egy újrainstalláláshoz.

Nos ezután már egyetlen egyszer sem sikerült felismertetnem a rendszerrel a Hardware-t, Minden más szépen mûködik az nLite-os rendszerrel (SP 2 integrálva).

Minden módszert kipróbáltam a Driver telepítésre de nem hajlandó felmenni a gépre.

Mit lehetne még kipróbálnom? :S

Posted

:hááát:

@Profiler!

Ismét hibás eszközt kaptam, persze azonnal kicserélték, tehát nem én voltam tök hülye! :lol:

Egy dolgot azonban szeretnék még kérdezni: Hogyan tudnám rávenni a Pinnacle studiot, hogy felismerje az ADS által beszedett mpeg2 állományt szerkesztésre, vagy arra, hogy Capture-öljön a hardware-rõl, mert a mellékelt Ulead 8- nál többre mennék a Pinnacle studiómmal, legalábbis jobban kézreáll nekem! Átállítottam a Pinnacle beszedést ADS Tech-re, de a képet nem jeleníti meg, és használható videoállományt sem készített.

Kösz!

Ja és Boldog Karácsonyt minden fórumozónak és a PC Worldnek! :)

Posted

Ebben sajnos én nem tudok segíteni. Csak jár erre valaki, aki ért a videószerkesztéshez.

Ciao.