Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Üdv.

A véleményetek érdkelne.

Van egy USB-s infra portom, jól mûködik, de most vettem Bluetooth képes moblt ( SE K700i ) és az érdekene, hogy szerintetek érdemes e venni egy Bluetooth adaptert, vagy az infra is elég lesz? Mármint adatátviteli sebesség szempontjából.. Sokkal lassabb az infra?

Posted

Persze, az infra lassabb és a bluetooth-szal jóval nagyobb a szabadságod.

Ciao.

Posted

K700 mellé pedig különösen jó vétel!! Távirnyítóként is használhatod, többek közt, ami ha másra nem is jó, de parasztvakításnak tökéletes! :D Egyébként sokkal kényelmesebb kékfoggal használni, nekem is k700-as telóm van, szóval tapasztalatból beszélek. Nem is a lassúság a fõ hátrány az infránál, hanem a helyhez kötöttség. (azért van, mikor nincs kedvem keresgélni a bt adaptert, akkor csak a gép mellé rakom a telót, a beépített irda adapter révén pedig pár másodperc, és már küldöm is a témákat).

Posted

Kösz a választ!

Amúgy egy mp3-at ( kb 4mega) mennyi idõ felrakni BT-al és mennyi infrával?

Posted

Bt-al Kb 2 perc max. Infrával legalább 10. Kb.

Posted

Ok, kösz, meggyõztetek...

Akinek van SE K700i telója mit ajánl, mármint BT adapterbõl milyen gyártótól?

Néztemk MSI-t, X-MICRO...

Szóval ha valakinek van K700i je + WIN XP SP2 + BT akkor ajánlana valamit?

Köszi

Posted

Én én csak hozzászólok, hogy a sebesség nagyon függ az USB sebességétõl!

1.0-n 1 perc volt egy 300 kb-os mp3-at, míg a 2.0-n pedig fél mp.

Ez egy noname infra.

Posted
mit ajánl, mármint BT adapterbõl milyen gyártótól?

D-Linket semmiképpen ne vegyél! Kegyetlen rossz a drivere. Lehetõleg Belkin, EPoX, vagy MSI legyen. Ezeket ismerem és jók.

Ciao.

• 4 months later...
Posted

Most vettem egy Nokia6103-as telefont. Elmondaná valaki, hogy hogyan tudok rá bluetooth-on mp3-kat küldeni. Már letöltöttem a Nokia PcSuite progranmot hozzá, de nem jöttem rá, hogy hogy kommunikál vele a gép. Egyáltalán mi alapján mûködik a Bluetooth tecnológia? Ezt minden számítógép tudja, csak a program kell hozzá? (Bocs, ha hülyeséget írtam, de nem vagyok otthon ezen a fronton :upsz: )

Posted

A számítógéphez mindenképpén kell bluetooth vevõ. Utána össze kell párosítani a telefonodat a számítógéppel. A PC Suiteban pedig a fájlkezelõvel tudsz állományokat mozgatni a gép és a telefon között.

Posted

Köszönöm Athos! Milyen árban vannak ezek a vevõk? Kb.?

Posted

Lenne egy kérdésem magával a Bluetoothal kapcsolatban.

Tehát, egy telefonnal (nevezetesen LG M4410) hogyan kommunikál a PC? Jó, azt értem, hogy adatot küld-fogad, de például az IrDA-nál, ha odateszem a telefont az infraporthoz, akkor megjelenik, hogy "Van másik közeli számítógép", és akármelyik fájlra jobbgombal kattintva a "Küldés" részben megjelenik a "Közeli számítógép" is. Ez Bluetoothnál hogyan van? Mert ehhez az LG M4410-es készülékhez adnának egy programot, és a programmal lehetne átküldeni az adatokat. De ennek az a hátulütője, hogy a .jar kiterjesztésű fájlokat nem tudom átküldeni, biztonsági okoból. Pedig nekem ez fontos lenne. Szóval muszály azt a programot használni? A Windows nem tud fájlokat küldeni? :?: