Humberto Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Üdv. A véleményetek érdkelne. Van egy USB-s infra portom, jól mûködik, de most vettem Bluetooth képes moblt ( SE K700i ) és az érdekene, hogy szerintetek érdemes e venni egy Bluetooth adaptert, vagy az infra is elég lesz? Mármint adatátviteli sebesség szempontjából.. Sokkal lassabb az infra?
ProFiler Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Persze, az infra lassabb és a bluetooth-szal jóval nagyobb a szabadságod. Ciao.
Timer Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 K700 mellé pedig különösen jó vétel!! Távirnyítóként is használhatod, többek közt, ami ha másra nem is jó, de parasztvakításnak tökéletes! Egyébként sokkal kényelmesebb kékfoggal használni, nekem is k700-as telóm van, szóval tapasztalatból beszélek. Nem is a lassúság a fõ hátrány az infránál, hanem a helyhez kötöttség. (azért van, mikor nincs kedvem keresgélni a bt adaptert, akkor csak a gép mellé rakom a telót, a beépített irda adapter révén pedig pár másodperc, és már küldöm is a témákat).
Humberto Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 Kösz a választ! Amúgy egy mp3-at ( kb 4mega) mennyi idõ felrakni BT-al és mennyi infrával?
nagyjani Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Bt-al Kb 2 perc max. Infrával legalább 10. Kb.
Humberto Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Ok, kösz, meggyõztetek... Akinek van SE K700i telója mit ajánl, mármint BT adapterbõl milyen gyártótól? Néztemk MSI-t, X-MICRO... Szóval ha valakinek van K700i je + WIN XP SP2 + BT akkor ajánlana valamit? Köszi
Molt@m Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Én én csak hozzászólok, hogy a sebesség nagyon függ az USB sebességétõl! 1.0-n 1 perc volt egy 300 kb-os mp3-at, míg a 2.0-n pedig fél mp. Ez egy noname infra.
ProFiler Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 mit ajánl, mármint BT adapterbõl milyen gyártótól? D-Linket semmiképpen ne vegyél! Kegyetlen rossz a drivere. Lehetõleg Belkin, EPoX, vagy MSI legyen. Ezeket ismerem és jók. Ciao.
mike22 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Most vettem egy Nokia6103-as telefont. Elmondaná valaki, hogy hogyan tudok rá bluetooth-on mp3-kat küldeni. Már letöltöttem a Nokia PcSuite progranmot hozzá, de nem jöttem rá, hogy hogy kommunikál vele a gép. Egyáltalán mi alapján mûködik a Bluetooth tecnológia? Ezt minden számítógép tudja, csak a program kell hozzá? (Bocs, ha hülyeséget írtam, de nem vagyok otthon ezen a fronton )
Athos Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 A számítógéphez mindenképpén kell bluetooth vevõ. Utána össze kell párosítani a telefonodat a számítógéppel. A PC Suiteban pedig a fájlkezelõvel tudsz állományokat mozgatni a gép és a telefon között.
mike22 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Köszönöm Athos! Milyen árban vannak ezek a vevõk? Kb.?
Garono Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Lenne egy kérdésem magával a Bluetoothal kapcsolatban. Tehát, egy telefonnal (nevezetesen LG M4410) hogyan kommunikál a PC? Jó, azt értem, hogy adatot küld-fogad, de például az IrDA-nál, ha odateszem a telefont az infraporthoz, akkor megjelenik, hogy "Van másik közeli számítógép", és akármelyik fájlra jobbgombal kattintva a "Küldés" részben megjelenik a "Közeli számítógép" is. Ez Bluetoothnál hogyan van? Mert ehhez az LG M4410-es készülékhez adnának egy programot, és a programmal lehetne átküldeni az adatokat. De ennek az a hátulütője, hogy a .jar kiterjesztésű fájlokat nem tudom átküldeni, biztonsági okoból. Pedig nekem ez fontos lenne. Szóval muszály azt a programot használni? A Windows nem tud fájlokat küldeni?
Recommended Posts