Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Paint Shop Pro X

Recommended Posts

Posted

Kipróbáltam a novemberi számban megjelent Corel Paint Shop Pro x verzióját, ami a Jasc hasonló nevü terméke továbbfejlesztése. Csúcs!

Egy problémám van (egyelõre) hogy 3 részletben scannelt müszaki rajzot szeretnék egyesiteni továbbfeldolgozáshoz de nem tudom hogyan lehet.

Ha egy grafikus guru segitene az kisegitene, az se baj ha szájbarágósan magyarázza meg a szükséges lépéseket.

Posted

A júliusi számban elég részletesen megtalálod a leírást, mivel ezt pontosan ugyanúgy kell csinálni, mintha panoramaképet készítenél.

Posted

Köszönöm Zsiráf!

Megadtad az útbaigazítást, remélem most már menni fog!

• 1 month later...
Posted

Miért van az, hogy a Paint Shop Pro X-ben a fehér szín világossárgán jelenik meg? :S Így:

IPB kép

Posted

Mi van beállítva nálad a File -> Color Management -> Color Management menüben? Mert úgy tûnik, hogy valami nagyon félrekalibrált ICC profilt állítottál be. (Bár ennyire elcsúszott fehéret még nem láttam :upsz:)

Posted

Igen, ott volt bekapcsolva a "színkezelés engedélyzése" pont. Ahogy kivettem a pipát, minden beállt normálisra. Millió köszönet! :istenvagy:

Posted

Azért azt gyorsan tegyük hozzá, hogy nem a PSP színkezelésével van/volt a hiba, hanem azzal az ICC állománnyal, amit megadtál neki :P

Nehogy valaki esetleg félrértse a dolgot: nálam is be van kapcsolva a színkezelés, és nincs is semmi gond a képek színeivel, sõt! Tény, nálam hardveresen kalibráló állította össze az ICC-csomagot.