CDNorbi8 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Tehát szeretnék a DVD-mbe SRT feliratot importálni, és a NeroVision tudja-e ezt, vagy ha nem akkor melyik program képes erre? Kösz
web Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Azaz te a DVD lemezre feliratot szeretnél tenni azaz hozzáadni. Ez a program képes rá, azaz tudsz hozzáadni feliratot a filmhez. Én is próbáltam már és jó.
olli Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Kapcsolódó programban mit jelent ez a hibaüzenet ? BlindWrite Platin-couffin not present or not up to date.
Nicola1 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy lehet angol nyelvû dvd-hez magyar feliratot hozzá adni? Köszi!!
PPeter Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Erre sajnos nincs egygombos megoldás. Javaslom a fórumok és szakirodalom böngészését.
h.arpad Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Számítógépes lejátszásnál kellene a felirat, vagy asztali lejátszón szeretnéd megnézni más felirattal? Ha az elõbbi, akkor nézz itt a fórumon, emlékszem, hogy volt egy ilyen kérdés a Multimédia topicnál. Tekintve, hogy ez itt off!
Halasi Miklós Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Anno csináltam ilyet, nem volt egyszerû. Elõször is az SRT formátumú feliratot SUP-ba kkellett konvertálni, aztán a DVD-t szétszedni, a chapterinfot kimenteni, majd újra összerakni a magyar felirattal. És akkor még a felirat színhelyességérõl még nem is beszéltem. Szóval nem egyszerû.
VINIKOR Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Maestroval készített feliratozásról itt egy leírás. Külön kérdés, hogy sikerül-e normális feliratokat le...khmm szerezni.
Attila1981 Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Hello! Melyik programmal tudom összefüzni a Divx filmet a .sub vagy .srt felirattal úgy, hogy asztali lejátszóban is le lehessen játszani!
olli Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Azonos nevû avit és srt-t összefûzés nélkül is le kellene játszania.
WeghA2 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Helló! Itt egy kis csomag bemutató videó-val , hogy hogyan kell feliratos dvd-t készíteni.
nemere Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Üdv emberek! ha még valakit érint a téma így két év elteltével itt egy jó leírás ahhoz hogyan rakj dvd-re magyar feliratot, a gyári menük megtartásával, több epizód esetén is. Jó mesterkedést! http://dvdx.hu/index.php?option=com_conten...1&Itemid=48
Eowyn Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Sziasztok! Tudja valaki, hogy kell feliratot eltávolítani a filmrõl?
h.arpad Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 DVD esetén kikapcsolod a feliratok megjelenítését lejátszáskor. Ha feliratos DVD-t (ami nem kódolt) szeretnél átírni felirat nélkülire: DVD Shrinkben kiveszed a pipát a feliratok elöl, és úgy írod meg a DVD-t.
Recommended Posts