Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Azt szeretném megtudni ki milyen Online TV programot, használ!

Ha már volt ilyen topic bocsánat nem találtam.

Én ezt: onlineTV 2.4.27.30

:)

Posted

Én mostanában kezdtem el begyûjteni az ilyen programokat. Mindet még nem próbáltam ki, de 1-2 progit igen.

Vannak magyar adók is. Tök jó :)

Super Internet TV :nyíl: 800 Tv és 1000 rádió csatorna és 200 live webcam (mind free)

Easy WebTV and Radio v1.4.0

PPLive TV Online (P2P technológiát használ)

TVolution 1.0

VisionOnline V.1.1

TV-Player v1.12

Online.TV.Player.v2.8 :nyíl: 850 Tv és 1500 rádió csatorna (mind free)

Free Internet TV :nyíl: 500 Tv csatorna

TVTAD-0.64 :nyíl: HDTV-t is tud :)

Free TV Player v1.8 :nyíl: 800 Tv csatorna

Ezeket gyûjtöttem be :)

Posted

Ezek közül melyiket használod? Vannak jó Sport csatornák, amik esetleg megütik a Sport1 TV színvonalát?

Posted

Ezek közül melyik freeware program?

Posted

@VINIKOR

Nem nézek sport csatornákat, ha ilyet találok akkor kapcsolom is el onnét sürgõsen mert nem tud érdekelni. (sorry :upsz: )

@WeghA2

A google a TE barátod ;):nyíl: használd :!:

Posted

Óriási választékot irtál le a programokból. Ki tudnád emelni azt a néhányat amit használni szoktál? Esetleg még leírnád, hogy van-e valamilyen trükkje a "jó vételnek"vagy a program használatának? Tûzfalbeállításnál volt valami különfeladat? Milyen bitsebességü net-tvket lehet fogni? Néhány értelmes adót fel tudnál sorolni esetleg magyanyelvüt is?

Nemrég telepítettem fel a gépet, most nem szeretnék mindent ész nélkül letölteni, csak ezért kérdezem ezeket. Kösz a választ.

Posted
Mindet még nem próbáltam ki, de 1-2 progit igen.

Kipróbáltam = mûködik

Nem használom õket, csak érdekeltek.

• 4 weeks later...
Posted

A decemberi mellékleten van az onlineTV2 program. Próbáltátok? A magyar adók közûl egyik sem mûködik, pedig a forráskódjuk rendben van, ezt az SDP-vel és a VMRecorderrel néztem. Mit kellene állítani a programban, hogy lejátsza a magyar net-tvadókat? Nagyon jó lenne a program, ha mûködne. Lehet bõvíteni a tv és a rádió listát és ingyenes.

Posted

Nekem a telepítés után elindul a program, Runtime error jön elõ (háttérben még mindig megy a program), várok egy kicsit, azt hiszem próbálja letölteni a müsor-listát, aztán magától kilép.

Nem hinném hogy így kéne mûködnie :) szerintetek :?:

• 1 year later...
Posted

Sziasztok!

Próbálta már valaki?: JLC Internet TV v1.0 B5 Free. Ingyenes, telepítést nem igényel. 139 Kb. Tegnap felraktam. 1390 adó, köztük több magyar is. Elvileg Real player és Win Media player kell hozzá. Elindítottam, kapcsolódott de aztán semmi. Tûzfalon ki volt engedve. Utána gondoltam, hogy csak a 11-es WMP-t támogatja. Felraktam annak magyar verzióját. A probléma ugyanúgy megmaradt. Ötletek?

Digital Silence
Posted

Nálam mûködik, próbáld több adóval, mert némelyik nem szolgáltat.

Posted

Mondj 1 adót amivel ment! A tûzfalon a progi kiengedésén kívül kell még valamit állítani?

• 3 weeks later...
Posted

Én nem használok semmilyen programot.. van egy csomó oldal, amiken lehet nézni...

pl Online TV és rádió amit legújabban találtam.. elvileg volt már korábban is, csak más néven futott...

HunVista.hu
Posted

Én jobban szeretem a webes dolgokat, mert azt bárhonnan el lehet érni, ezért csináltam én is egy online tv és rádió oldalt.

Digital Silence
Posted

@wizard

DunaTV, HírTV,ATV

• 1 month later...
Posted

Ingyen TV (állítólag): Link. Még nem próbáltam csak találtam.

• 8 months later...
Posted

Az MTV videótáron szoktam nézni ezt-azt. Firefoxot használok. Az a problémám, hogy nem jelennek meg vezérlõgombok, azaz Pause, Stop meg ilyesmi. Viszont Windows Vista alatt ott vannak ezek a gombok.

Mit csináljak, hogy XP-n is megjelenjenek?

• 1 year later...
Posted

M1 weboldalán a Hiradóweb-nél (Link) csak a hang indul el, kép nem. Vista Basic-ot használok. Mi lehet a gond?

• 4 months later...
Posted

Amióta az M1 weboldalát átalakították és a wmv stream helyet a silverlight alapúra váltottak alig tudom használni a videótárat: Link. Hol elindul a videó, hol nem. Kár pedig a kedvenc oldalam volt régen.