Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Memory Stick Pro


Timer

Recommended Posts

Timer

Nos a helyzet az, hogy tavaly nyáron vettem a fényképezõmbe egy SanDisk Memory Stick Pro-t (128 MB), ami eddig tökéletesen üzemelt, most azonban a fényképezõgépem egy memory stick error felírattal nyugtázza a kártyát, és nem enged rá se írni, se olvasni róla. Formázás persze szintúgy kilõve. Nyáron egyszer már csinálta ezt, de akkor néhány ki/be helyezés után helyreállt, és azonnal leformáztam. Azóta nem volt gondom vele, de most nem akar rendesen mûködni.

Bonyolítja a helyzetet, hogy a notebook-om beépített olvasója viszont olvassa, és írja is a modult! A fényképezõ pedig szintúgy jó: a vásárláskor hozzá adott Sony Memory Stick-et símán kezeli....

 

Ötletek?

 

 

Még valami: létezik olyan alkalmazás, aminek a segítségvéel úgy tudnám leformázni a kártyát a noteszrõl, hogy az lényegében ne sérüljön, tehát ugyanaz a struktúra keletkezzen rajta, mintha a éfnyképezõvel csináltam volna? Vagy egyszerûen formázzam le sajátgépbõl??

Link to comment
Share on other sites

ProFiler

Próbáld meg a számítógéppel leformázni! Az is jó.

 

Ciao.

Link to comment
Share on other sites

Timer

Ez nem semmisíti meg a garanciát? Mert az azért kár lenne :D Igazából a SanDisk modulokra nem tudom, mennyi a gari, de azt hiszem, három év :!:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
barmar

Nekem a fényképezõmben Sony Memory Stick Pro van.

Szintén az a bajom hogy memory stick errort ír ki.Ez még nem zavar mert ha kiveszem és újra berakom akkor mûködik rendesen.A másik gondom hogy ha fényképezek és utána kikapcsolom majd be akkor legalább a fele eltünik(a hely nem szabadul fel)és csak ha sokat fényképezek utánna akkor néha vissza szokott jönni a kép.

Bevittem a memoriakártyát és a fényképezõt is a szervízbe de azt mondták nincs vele baj.A garancia már lejárt.Most mi lehet a hibás??

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...