dudy 0 Share Posted December 4, 2005 Szia Mindenkinek! Van egy nagy gondom. Feltelepítettem a címben szereplõ kártyát, és a következõ hibaüzenetet kaptam: cannot find any video capture device FF06107D&REV_11 MI LEHET A MEGOLDÁS? Elõre is köszi. Dudy Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted December 5, 2005 Próbáld meg teljesen eltávolítani a szoftvert és a hardvert! Ezt úgy gondolom, hogy elõször eltávolítod a programot majd az intézõben is töröld ha esetleg fenn hagy mappákat, aztán a Vezérlõpult>Rendszer>Hardver>eszköz ágon távolítsd el a kártyát is! Indítsd újra a gépet és kezd elölrõl a telepítést a leírtak szerint, a sorrendet tartsd be! :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudy 0 Author Share Posted December 6, 2005 Próbáld meg teljesen eltávolítani a szoftvert és a hardvert! Ezt úgy gondolom, hogy elõször eltávolítod a programot majd az intézõben is töröld ha esetleg fenn hagy mappákat, aztán a Vezérlõpult>Rendszer>Hardver>eszköz ágon távolítsd el a kártyát is! Indítsd újra a gépet és kezd elölrõl a telepítést a leírtak szerint, a sorrendet tartsd be! :!: Ezt már sajnos próbáltam párszor, de nem sikerült. Az a furcsa benne, hogy a rádió része mûködik, és az ugyan azt használja. De, azért köszi. Dudy "Ember küzdj, és bízva bízz...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyjani 7 Share Posted December 6, 2005 Azért a rádió része nem azzal mûködik. A vez pultban az eszközkezelõben nézd meg, hogy a multimédia eszközöknél van e wdm capture vagy valami hasonló sor. Az kell ahhoz, hogy rögzíteni lehessen a videót a bemenetrõl. Nem ismerem a kártyát, de lehet, hogy a meghajtó csomagjában külön kell telepíteni a wdm drivert. Viszont, ha nem megy fel, mert nem találja a hardvert, aminek lenni kell ezen a kártyán, akkor adott a hiba, mármint a kártya a rossz. Még annyit, hogy mindenképpen független megszakítást kapjon, mha látszólag jó is, tehát egy másik PCI-ban megpróbálnám a dolgot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h.arpad 0 Share Posted December 7, 2005 Szia Mindenkinek! Van egy nagy gondom. Feltelepítettem a címben szereplõ kártyát, és a következõ hibaüzenetet kaptam: cannot find any video capture device FF06107D&REV_11 MI LEHET A MEGOLDÁS? Elõre is köszi. Dudy Ez a tunerkártya-széria egy csõdhalmaz. Legjobb mihamarabb visszavinni. Szinte biztos, hogy hardver probléma. Az enyém is így kezdte valamikor, és ismerek még pár embert, akinek még a második cserekártyája is tönkrement... Meg lehet próbálni egy másik PCI-sínbe beileszteni, TÉNYLEG eltávolítani minden driverét a géprõl és újratelepíteni. (íl: Sajátgép/Tulajdonságok...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyikszi 0 Share Posted December 11, 2005 Már miért lenne csõdhalmaz? Nekem 1 éve van egy PVR2000, de ilyen gondot nem tapasztaltam. Az igaz a múltkor újra telepítettem a meghajtót, de mûködik. Én leszedtem a legújabbat a honlapjukról és kész. Próbáld meg Te is a legújabbat leszedni. Egyébként a hardver környezetedrõl is írhattál volna Link to comment Share on other sites More sharing options...
h.arpad 0 Share Posted December 11, 2005 Hm. A mostani megy, veszek is fel vele. Kicserélték a Deluxe-ot Expert-re. A hardver-környezetemmel kapcsolatban igazad lenne, ha a mostani sem menne és nem állapították volna meg a szervizben, hogy hibás volt az elõzõ tunerkártyám. Egyébként, ha nincs '?' a hardvereknél egy multimédiás audiovezérlõ vagy videovezérlõ elõtt, elvileg jól kell legyen telepítve. Különben is, olyankor nem az a hibaüzenet, hogy 'Cannot find video capture device', csak úgy simán? íl: BáGyu: Próbáld meg teljesen eltávolítani a szoftvert és a hardvert! Hát igen, én is úgy gondoltam, hogy a hardverektõl is, az Eszközkezelõvel és a Hang,- video- és játékvezérlõk ágból mindent, de íl: mostmár szinte biztosan hardver-probléma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudy 0 Author Share Posted December 19, 2005 Visszavittem a boltba, és csuklás nélkül kicserélték. Az új mûködik, valószínûleg hardver gond volt. Köszi a segítséget mindenkinek. Dudy Link to comment Share on other sites More sharing options...
demo 0 Share Posted January 6, 2006 Sziasztok! Ezen tvtuner alkalmazása során azt tapasztaltam, hogy a felvétel során a létrejövõ rögzített anyagot 1Gbyte-onként megszakítja. Ezzel jár az agond is, hogy a megszakítást követõen a hang vagy csúszik/elmarad. Hogyan lehetne ezeket orvosolni? A felvételi beállításoknál be lehet állítani, hogy akarom-e használni a VMR9-et. Vajon az micsoda? Elõre is kösz Link to comment Share on other sites More sharing options...
h.arpad 0 Share Posted January 6, 2006 Üdv! Milyen formátumba rögzítesz? Van codec pack telepítve a gépeden? (Bármi, ffdshow is számít.) VMR9=Video Mixing Renderer 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted January 6, 2006 Ez sajna valami szoftver gondja a Win Fast-nak, nekem is ezt csinálja 1,99Gb-nál néha tördel, jó pár filmet ki kellett dobni mert nem volt hang, ami a leg szebb az, hogy teljesen véletlenszerûen jelentkezett ez a gond! Az adatmennyiség darabolását a beállítások között ki lehet kapcsolni, itt vedd ki a pipát! Én nálam sajnos ez nem oldotta meg a problémát, és mivel úgy gondoltam bezavarhatnak az egy partición lévõ mappák, programok ezért készítettem neki egy új particiót! Most talán jó lesz, illetve találtam új frissített verziót a Leadtek honlapján, de ezt még nem raktam fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h.arpad 0 Share Posted January 6, 2006 Hát nekem ilyen gondom nincs a WinFast-tal, a kártyával kapcsolatban inkább több hardveres problémáról hallottam. Nézd meg a video-rögzítés topicot, ott írtam egy MPEG4-es megoldást (kisebb méretû fájl lesz!), ha lesz idõm az XViD-ét is beillesztem... :!: De az elõbbi kérdéseim továbbra is állnak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted January 7, 2006 Gondolod, hogy ez csak kodek pack gond lenne, kifejtenéd ezt bõvebben? Nálam az ffdshov fenn van Link to comment Share on other sites More sharing options...
h.arpad 0 Share Posted January 9, 2006 [...] kifejtenéd ezt bõvebben? Nem. Nem montad meg milyen formátomba rögzítesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted January 10, 2006 MPEG2 720x576-os felbontásban! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalolib 1 Share Posted January 11, 2006 Egy apró jótanács: felvételhez profi programot használjatok! Az egy legjobb felvételt az Intervideo WinDVR 3 produkálja, de a mostanában inkább az Ulead MovieFactory-t használom, mert kapásból Dolby Digitalba veszi fel a hangot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts