Piegier 0 Share Posted December 3, 2005 A mai világunkban annyiféle könnyû programozói cuccos van kezdõknek, amit haladók és profik is szívesen használnak. Itt van mondjuk nekünk a Game Maker. Egy holland egyetemi tanár kezdte el készíteni, amire elért a 6.1-es verzióhoz már tök híres lett az internetezõk (és persze még mások) körében. Akkor hogy már megemlítsem az RPG Maker-t amit Don Miguel készített (akirõl szinte semmit sem tudok ) és leszerzõdtette az ASCII Corp.-nél. Még a mai napokban is tele van a net ilyen oldalakkal pl Charas-Project.Net Szal kész siker. Pláne az a meglepõ, hogy kb 500 (ha nem mondok keveset) magyar gárda van. Hehh... készítettem egy screen mate-et egy kis smiley-ból csináltam. Egy lovag, aki követi az egeret. LETÖLTÉS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piegier 0 Author Share Posted January 10, 2006 Nah, kész az egyik játékomnak (John a cowboy) menürendszere. (Gondoltam bejelentep itt is! ) Fogyasszák egészséggel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 16 Share Posted January 10, 2006 Ékezetes filenevet nem biztos, hogy be kéne linkelni, mert nem mûködik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noanme 0 Share Posted April 18, 2006 Nemcsak makereseknek, hanem programozóknak is Új RPG-Makeres fórum nyílt RPG-Sphere néven. Célunk, megismertetni az embereket a magyar és külföldi játékokkal. Valamint várjuk kezdõ, ill. veterán makresek játékait, amit nyugodtan bemutathatnak a fórumon. Szeretnénk egy olyan környezetet és hangulatot/atmoszférát elérni, ami külföldi makeres fórumokon megvan, de itt magyarországon még nincs. A fórumot nemrég indítottuk(azaz még fejlesztés alatt), s még beindulófélben van, de már megnyitottuk a kapukat. Befogadunk midenkit, a kezdõket nem daráljuk le, inkább segítünk nekik. Nyugodtan regisztráljatok, s nyitogassátok csak a topicokat. A cím: RPG-Sphere Fórum És jó szórakozást kíván az RPG-Sphere admingárda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGOSTON 0 Share Posted May 23, 2006 Helló mindenkinek!! Nem tud valaki, valami ingyenes, jó , 3D-s játékszerkesztõt? Nem tudjátok, a Game Maker 6.1-t lehet ingyen regsztrálni??? Kérlek, írj!! HelllÓÓÓÓÓÓÓ! :!: Ja és elõre is köszi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Spyke 0 Share Posted May 23, 2006 Nekem megvolt a Game Maker, de amikor egy játékot elindítottam mindíg a felbontást állítgatta, aztán meg valamilyen hibaüzenettel leállt, még akkor is, ha nem a saját készítésû játékomat indítottam, hanem egy elõre létrehoztott mintát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted May 23, 2006 Én ezt ajánlom, de egyébként van már Game Maker topik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rodall Juhziz 0 Share Posted March 31, 2007 Az RPG vaker grafikája trágya, a Game maker-é a jobb, nem tudom miért nem lehet jobb a grafikát csinálni annak a programnak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducktor 0 Share Posted August 21, 2007 Az RPGMakerben ez a lényeg. Az öreg RPG játékok érzését akarja kelteni, mint pl. Final Fantasy I-II-III meg ilyenek, de van már rég RPGMaker XP ami igen fejlett grafikával rendelkezik, igaz, még mindig 2D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahdi 0 Share Posted April 7, 2008 Üdv, lenne egy problémám VX-el. Ha egy event során eltávolítok egy csapattagot a csapatból, hogy tudom megcsinálni, hogy mikor újra megjelenik, vagyis hozzáadom a csapathoz, ugyan olyan magas szintû legyen, mint amikor remove-oltam. Azt hiszem értehetõen írtam Segítsen valaki, ha tud! Kösz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahdi 0 Share Posted April 8, 2008 Ohh...már meg is oldaottam! Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noanme 0 Share Posted June 3, 2008 Új rpg-makeres fórum nyílt Rpg Maker Reactor néven, itt: http://rm-reactor.extra.hu/index.php Szeretettel várunk mindenkit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zrokky 0 Share Posted June 12, 2008 Akkor én is élnék a lehetõséggel Van nekem itt 3 ingyenes és teljes verziós játékom: 2004 - Dragon Blade 1 (Humor RPG, kb 8 óra játékidõ) 2006 - Dragon Blade 2 (Valamivel komolyabb hangulat, kb 13 óra játékidõ, ez sikerült eddig a legjobbra) 2007 - Dragon Blade 3 (Legdurvább Makerben írt rendszerek, de csak 5-6 óra játékidõ és nagyon rövid lett) Ezekrõl vannak kedvcsináló vidóim is, természetesen nehogy már vaktába töltse le õket valaki - (Ez az egy pocsék minõségû videó sajnos ) - - És legvégül, nemrég kezdtem bele a játék 4. részébe, ebbõl csak egy kis elõzetes/kedvcsináló van eddig - Dragon Blade 4 - Promo Ezek mellett természetesen van még más projectünk is, amit szintén RPG Maker -ben fejlesztettünk, mind megtekinthetõ a weboldalunkon (link lejjebb). Remélem sikerült kedvet csinálnom nektek a játékokhoz, ha igen, akkor jó játékot kívánok Elakadás esetén, mindegyik játékhoz van végigjátszás a weboldalunkon, illetve a fórumunkon van már pár ezet hozzászólás a játékokkal kapcsolatban. Még valami, amit fontosnak tartok elmondani , a játék elsõ és második része betûtípusokat is telepít! Ez nem probléma, viszont elõfordulhat, hogy miután feltelepítetted és elindítottad a játékot, nem lesznek feliratok, se semmilyen szöveg. Ekkor állítólag elég csak újraindítani a gépet, hogy a betûtípusok frissüljenek és a probléma megoldódik Ha valaki úgy gondolná, hogy nekikezd a saját játékának fejlesztéséhez, vagy csak érdeklõdik a játékkészítõ program iránt, feltétlen lesse meg ezt: Rpg maker - Infók A mi weboldalunk a Ruby Dragon Entertainment , imádattal várunk mindnekit, aki nincs kitiltva. Köszönöm a figyelmet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bali268 0 Share Posted June 15, 2008 Zrokky melyik Rpg makerrel csináltad a játékokat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich von IQ Bet 0 Share Posted August 11, 2008 Valaki tud segíteni, hogyan lehet 3D-s játékot készíteni a game makerrel? Akárhogy próbálkozom csak 2D-set csinál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomAttorney 0 Share Posted August 18, 2008 Na, akkor sorban: Zrokky melyik Rpg makerrel csináltad a játékokat? Zrokky biztosan nem haragszik meg, ha helyette válaszolok: RPG Maker 2000-rel. Valaki tud segíteni, hogyan lehet 3D-s játékot készíteni a game makerrel? Akárhogy próbálkozom csak 2D-set csinál. Mert nem próbálkozni kell! Van a Game Maker-nek egy saját script nyelve, a GML (Game Maker Language - Wikipedia (en)). Ha a teljes verzió van fent a gépeden, akkor a GML segítségével tudsz 3D-t programozni. Ezenfelül még DLL-ek betöltése és használata is lehetséges. Game Maker - Wikipedia (magyar) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomAttorney 0 Share Posted August 29, 2008 Nah, majd valamelyik kedves moderátor vagy adminbácsi hozzászerkeszti az elõzõ hozzászólásomhoz Bocsánat a duplapostért, de így jött ki. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Szóval nemrég megnyílt az RPG Maker Portal a Ruby Dragon Entertainment-nél. Itt: http://rubydragon.extra.hu/rpgmaker/ A Portál-ra bárki feltölthet RPG Maker-rel készített játékokat, demókat, rendszereket, mindent... Akár sajátot, akár egy kedvenc külföldi game-et. Már most is elég sok játék gyûlt ott össze, és van köztük jó pár 9-10 pontos is. Lehet beküldeni cikkeket, lehet véleményezni, pontozni 1-tõl 10-ig terjedõ skálán. Ha valaki reklámozni akarja a játékát, annak is nagyon jó lehetõség. Más: Úgy látom, kevesen írnak ide, mert annyi itt a topic, az RM-nek pedig ott van a többi párszáz oldal, ahol (szinte) csak azzal foglalkoznak. Azért megkérdezném, hogy ki milyen verziójú Makert használ? Nem úgy értem, hogy 2000 vagy 2003, hanem ezeken belül v.1.07b meg ilyenek. Ki használ magyarítást? (És kinek lenne szüksége egy 2003 magyarításra?) OFF: Friedrich von IQ Betyár: jó neved van! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomAttorney 0 Share Posted October 3, 2008 Bocsánat a triplapostért, de mit csináljak, én megadtam a lehetõséget, hogy írjon valaki, most viszont én jövök. Készen van az RPG Maker 2003 v1.08 magyarításának legelsõ béta verziója (v1.0). Természetesen én készítettem, de soha többet nem fogok ilyet csinálni. Letöltés: RPG Maker 2003 v1.08 HU v1.0 Részletek a honlapon: Sundragon Entertainment Kérdés, óhaj-sóhaj, panasz meg minden küldõdhet akárhogyan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wemen 0 Share Posted March 2, 2009 Szerintem amit Ztokky csinált egyszerûen lenyûgözõ... Én csak kezdõ vok de az is .gmd-ben Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo1232 0 Share Posted June 25, 2009 Sziasztok! Én a 3D Game Makert használom játék fejlesztésre, ha valaki beszállna a játék fejlesztésbe vagy tervezésbe írjon a dl.mr.he3@gmail.com e-mail-ra vagy ugyanezen a címen MSN-re vegyen fel, vagy ide írjon és akkor majd alakul valahogy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hekk_Elek 0 Share Posted November 7, 2009 (edited) Zrokky! Játszok a dragon blade 1-gyel és a kártyák nagyon jók. Letöltöttem a külön kártyát de abban a darkrain a legerősebb? Edited November 8, 2009 by Hekk_Elek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts